RE: حال و و احوال ياران همدردي (2)
56 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (8 عضو، 1 نفر بصورت پنهانی و 44 مهمان).
GoogleBot, MSN Search, Alexa, Yahoo!, ani*, blue sky, keyvan, tesoke, فرهنگ 27, فرشته مهربان, محمداشكان, wintersun77
ساعت دو و ربع صبح شده . :300:چرا هیچ کس توی این تالار خواب ندارد . :305:
بروید دندانها را مسواک بزنید و شب بخیر بگوئید و لا لا کنید دیگر . :324:
کیوان ، چرا کرکره ی تالار را پائین نمی کشی ؟:163:
پس بگو! اینها که تو روز هیچ خبری ازشون نیست، عین خفاش شب شبها کارو شروع میکنن!
آنی جان! روله! زای! بالام! کاکو! ولک! چرا شما خودت تا این ساعت بیداری! البته فکر کنم شما خودتو با باطری شارژ میکنی! اون از خورد و خوراکت اینم از خوابت!:311:
بی دل جان این را ساعت دو و ربع نوشتم ولی تا حدودهای ساعت 4 صبح من و فرشته تا علم برپاست لعنت بر یزید را ادامه دادیم .
البته فرشته زودتر دندان هایش را مسواک زد و رفت و... . من 4 رفتم تازه کتابخوانی کردم و هشت و نیم که برگشتم دیدم . فرشته از فرصت کتابخوانی من استفاده کرده و از روی تخت آمده پائین و پاورچین پاورچین آمده سراغ کامپیوتر :311:
خلاصه اینکه عزیزم به این سن و سال که رسیدم فهمیدم برای خوابیدن آن هم به شکل عمیق به قاعده ی همه ی عمر وقت هست اما برای دانستن و مطالعه کردن و ...هر چقدر وقت صرف کنی بازهم کم است .
من اهل شب هستم و سکوت شب .
فرشته مثل من برای نماز صبح سحرها بیداره. اما خوب تو روز میره جبران میکنه.
اما شما رو واقعا فکر میکنم یا دوپینگ میکنی یا باطری چیزی میزنی:311: یا خلاصه گرد نخودی چیزی...:58: خودت بوگوو چیکار میکنی !
والله من که اگه شبانه روز کمتر از ده ساعت :227:استراحت کنم بازدهی ام به صفر میرسه و تمام روز گیج و ملنگ میزنم:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
خلاصه اینکه عزیزم به این سن و سال که رسیدم فهمیدم برای خوابیدن آن هم به شکل عمیق به قاعده ی همه ی عمر وقت هست اما برای دانستن و مطالعه کردن و ...هر چقدر وقت صرف کنی بازهم کم است .
من اهل شب هستم و سکوت شب .
:104::104::104:
پس له خوه مانی بابوه گیان
بی دل ، واقعاً که دل نداری ببینی ما ، هم شب زنده داریم هم روز را پاس میداریم .
چوه اویشی کوره ، و شو هوره چریم و کزه کیم و کتاو خونیم و روژیش کار و بار و گپ و گور ، گیان ته :311:
داشته باش تا ببینی بازم داریم آشنا به لهجه ها و گویش ها ، اما به پای تو که نمیرسیم
من دیشب داشتم سربرگ برای تالار درست می کردم ، آقای سنگتراشان اومد یه 6 تاش رو تحویل دادم ، 6 تای دیگه رو هم تا 4 درست کردم و بعد هم مقاله میخوندم و تو تالار هم مطلب میزاشتم .
یَیش گزارش کارَگَمان روله ، دی چوه توای بی دل گیان
ای گیان! ارای هوره چرینه گد! و کزه کردنه گد! منال که یونه ی خه ویشکه گیان! لکی؟ ایلامی؟ کرمانشانی؟ کورسانی؟ بیژه تا هر وه او لاجه وگردتا قصه بکم:104
من فکرم کردوه نماز شو وت اخوی نه!:311:
سلام بر شب زنده داران
چیه زدین اون کانال روله روله و گیان گیان راه انداختین ؟؟ بابا فکر هم تالاری ها هم باشین !!
بابا بی دل خودت نم پس نمیدی اونوقت از فرشته می پرسی منال که یونه ی خه ی خویشکه گیان؟؟
وای چنی ای کورسانی غلیظه باوه !!!
یه خورده آب قاطی اش کن بهتر شه .....
وای خدا اینا رو ....... اساسی به یه مترچم نیاز دارن بابا ملت چه گناهی کردن تو این تالار .
ما که فهمیدیم دیگه شماها بچه کجایین . بقیه هم بمونن انگشت به دهن که فرشته و بی دل دارن چی میگن .
وی رو وی رو! اگر فریدونمان بدانه! خون به پا مو کونه! سرمه گوش تا گوش موره میچسبانه به دیوار ! وه ی ی ی! آب ببندم بشش؟!!!
حالا بو گو بینم ای فرشته بچه ی کجاس!
یا الله دانش باجی! تزول بالام تزول!
از لکه میپرسن: پدرت در قید حیاته؟
میگه: نه تف بیه سه نیوره نه در قید حیاته، نه در قید ماله، نه در قید ژنه، نه در قید آیله:311:
خدا نکشتت بی دل مردم از خنده به خدا:311::311::311:
نه بــابـــا !! فیلمم که نگاه موکونی گش کس گیان .
ای بابا گفتن نداره بی دل جان خوب حتما بچه همونجایی که انقدر لحجه شو قشنگ حرف میزنه دیگه البته لحجه شما کورسانی بود اما فرشته به غلظت شما حرف نزد .
جوکات منو کشته بی دل جان .
حالا یه خاطره برات تعریف کنم بی دل جان
یکی از دوستان خانوادگی در یکی از روستاهای کرمانشاه معلم بودند از اونجا خاطرات زیادی داشتن یکیش این بود:
می گفتند که یه روز تو کلاس (بچه های ابتدایی) به بچه ها میگه که دست بزنن .
یکی از بچه اشاره میکنه به کنار دستیش و میگه اجازه خانم اجازه خانم این چَپ نمی کته .......
:311::311:
این بی بی خان کجا رفته هاااااا
این پریوش و مهتاب هم که نیستن
این نیلو 55 ، نیلوفر 25 و.... کجا هستند .
این زهرا خانمم که انگار دوباره رفت .
گل مریم کجاست ها....
این آنوش کجاست ازش خبری نیست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
وی رو وی رو! اگر فریدونمان بدانه! خون به پا مو کونه! سرمه گوش تا گوش موره میچسبانه به دیوار ! وه ی ی ی! آب ببندم بشش؟!!!
حالا بو گو بینم ای فرشته بچه ی کجاس!
یا الله دانش باجی! تزول بالام تزول!
از لکه میپرسن: پدرت در قید حیاته؟
میگه: نه تف بیه سه نیوره نه در قید حیاته، نه در قید ماله، نه در قید ژنه، نه در قید آیله:311:
:311::311::311::311:
خدا خیرت بده چقدر خندیدم ، واقعاً وجودت تو تالار دوز نشاط رو بالا میبره .
خو عزیزم بو وه ناو باخگه تا ول یکا قصه بکیم ، پای دارگان ، سر چمگه بیشتِر خوشه گیان ته .
باشه ؟ دیوته خاصگه ، کره و ماسگه :311:
.