RE: میخواهم از نامزدم جدا شوم.
سلام!
ممنون كه هنوز این تاپیكو دنبال میكنی
نقل قول:
والا اگه الان نامزدت بدی دست من با نیم ساعت وقت گذاشتن میکنمش مثل انجلیناجولی
اگه این مورد حل بشه علیرغم همهی ایراداش باهاش میمونم. ولی مطمئنم شما دارید اغراق میكنید وگرنه من حاضرم نامزدمو بدم نیم ساعت بعد آنجلیناجولی تحویل بگیرم.
نقل قول:
واما راجع به مورد اخر برای قضاوت بهتر یکم راجع به سنش تحصیلاتش شغلش علایقش برام بگو
به زور تا سوم دبیرستان رفت. هر دوسالی یه كلاس بالا میرفت آخرش هم كم آورد آخه خیلی خنگه. سنش بیست و دو، علایقش فیلمای افغانی، گاهی وقتا موزیك گوش میده، خوردن وخوابیدن، تفریح در كوه و دشت و بیابون.
ای بابا
ابوذرخان زن تحصیل کرده و باهوش مشکلات خودش رو داره
بیشتر زنهای درس خونده دور از حضور هم تالاری ها و به عنوان مثال خود من از بس سرشون به درس و مشق بوده شوهرداری و زندگی بلد نیستن اینو بدون
اینو من نمیگم یک مشاور بهم گفته×
شما تصمیمت را گرفتی فقط دنبال تایید چند نفر میگردی که وجدانت راحت بشه.اشتباه اولت را با یکی دیگه دنبال میکنی.به هر حال اگر میخوای جدا بشی مهریه و کلیه حقوقش را بهش بده و راضیش کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
ای بابا
ابوذرخان زن تحصیل کرده و باهوش مشکلات خودش رو داره
بیشتر زنهای درس خونده دور از حضور هم تالاری ها و به عنوان مثال خود من از بس سرشون به درس و مشق بوده شوهرداری و زندگی بلد نیستن اینو بدون
اینو من نمیگم یک مشاور بهم گفته×
آخه من یه نقطهی مثبت تو این خانوم نمیبینم. ابراز احساساتش حالمو به هم میزنه. قیافه كه نداره، تحصیلات كه نداره، استیل كه نداره، خانوادهی خوبی هم كه نداره، پولدار هم كه نیست، هیچ مهارتی هم كه نداره، آخه من به چیش دل خوش كنم؟
به خواستههای بیموردش؟ به اینكه منو گاوصندوق میبینه؟ برای اینكه منو با پول میسنجه؟ برای اینكه در اضای پیشم خوابیدنش ازم پول میخواد؟ برای اینكه منو با برادراش و شوهرخواهراش مقایسه میكنه؟ برای بداخلاقیهاش؟ برای حرف گوش نكردناش؟ برای اینكه حرف راستش با دوستاشه و حرف دروغش با منه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahrampoor
شما تصمیمت را گرفتی فقط دنبال تایید چند نفر میگردی که وجدانت راحت بشه.اشتباه اولت را با یکی دیگه دنبال میکنی.به هر حال اگر میخوای جدا بشی مهریه و کلیه حقوقش را بهش بده و راضیش کن.
نیازی به تأیید ندارم. ولی جوابهای بی منطقو نمیتونم قبول كنم. مهریه هم فعلا ندارم بدم اگه داشتم میدادم.
چرا باید مهریه بدم؟ پیج سال از من استفاده كرده و كیف كرده. این مدت من عشقش بودم او به عشقش رسیده ولی من به عشقم نرسیدم. اگه استفادهای بوده اون برده. من بی نصیب موندم.
اونم به اندازهی من مقصره، چرا خودش یا خانوادهش صبر نكردند ببینند اخلاقمون با هم میخوره یانه؟
ابوذر خان
اینو بهت بگم که فرض کنیم خانومت موجودی هست که کلا صفر هست
ولی شما هم نیاز داری خیلی رو خودت کار کنی خیلی و واقعا بدونی چی میخوای ، کی رو می خوای و برای چی...
نقل قول:
ابوذر خان
ولی شما هم نیاز داری خیلی رو خودت کار کنی خیلی و واقعا بدونی چی میخوای ، کی رو می خوای و برای چی...
تو خوابت نمیاد؟ الان ساعت سه و بیست دقیقه صبحه
سلام آقای ابوذر
به نظر من تصمیمی که گرفتین حق طبیعی شماست..آدم یک بار به دنیا میاد و حق داره عشق رو تجربه کنه و هیچکس و هیچ قانونی نمیتونه این حق رو از شما بگیره..
خیلی ناراحت میشم وقتی دوستان با خوندن مطالب شما که به نظر من جای هیچ شک و شبهه ای رو در تصمیم گیری باقی نمیذاره دارن سعی میکنن عذاب وجدان بهتون بدن که شما نتونین این تصمیم رو بگیرین..
شما اشتباه کردین در انتخابتون که البته تنها مقصر هم شما نبودین:
خانواده شما مقصر هستن که سعی در پذیرش شما برای این انتخاب کردن
خانواده همسرتون اشتباه کردن که اسرار داشتن 2 روزه !! عقد کنین و تا الان به هر طریقی مانع این جدایی شدن و گذاشتن این رابطه 4 سال زمان ببره
خود دختر خانم هم مقصر هستن که بسیار سریع بدون اینکه از علاقه واقعی شما به خودش مصمئن بشه تصمیم به ازدواج با شما گرفت
پس همه به سهم خود مقصر هستند و باید تاوان این اشتباه را بدهند که میدهند .. حتی خود شما با تلف کردن 4 سال از عمرتون ..با پرداخا مهریه ایشان . .. و اینکه بعد از ایشان یک مرد مطلقه خواهید بود که امکان داره موقعیتهاتون رو به نسبت یک پسر مجرد محدود تر کنه.. .. با همه اینها دارین تاوان اشتباهتونو پس میدین
زندگی بدون عشق و احساس مردگیه نه زندگی ، من کاملا" شمارو درک میکنم و اینکه عشق و احساس رو نمیشه مثل یه آمپول آدم به خودش تزریق کنه و من حیرت میکنم از بغضی از دوستانم که به شما میگن سعی کن عاشقش بشی!!!!!!!!!!!!!!مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادامه این زندگی بدون احساس و از روی ترحم چه بخواهید چه نخواهید هیچ نتیجهای جز بدبخت شدن جفتتون بهمراه نداره..
یه چیزم نمیفهمم لطفا" یکی بیاد من رو حالی کنه :
اینگه خیلی ها دارن به ایشون میگن اگه با کس دیگری بعد از این خانم ازدواج کنی که معیارهاتو (ظاهری و شخصیتی ) داشته باشه قطعا" تو رو دوست نداره و وفادار نخواهد بود !!!!!!!!! چرا این حرفو با اطمینان میزنید مگه شما خدایید استفرالله و شما قراره نفر بعدی رو برای ایشون انتخاب کنید که با اطمینان اینو میگید!!!!
یعنی واقعا" نمیشه کسی هم ظاهر خوب داشته باشه هم اخلاق خوب؟؟؟
یا اگر همچین کسی باشه حتما" به ایشون جواب رد خواهد داد؟؟؟
آخا شماها مگه از اینده خبر دارید؟؟خدا میدونه چقدر حرص خوردم از نظرات ناپخته و خام عده ای از دوستان
بابا اینهمه دختر زیبا هست با اخلاق و شخصیت نرمال و خوب که حتما" توقعات آنچنانی از همسر آیندشون ندارن..داریم میبینیم به خدا میبینیم ..ما هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم ناسلامتی مثل شما..
خلاصه بگه من برعکس اکثر دوستان فکر میکنم دلایل شما بسیار منطقی و حتی بیشتر از کافی هست برای جدایی
البته اگر دوستان نارحت نشن من هم حق داشتم نظرمو بگم،چون ایشون رو کاملا" درک میکنم و نمونه زندگیهای اینچنینی که هم خود دو نفر و بچه هاشون به شدت و از همه نظر آسیب دیدن دور و ورم هست متاسفانه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abuzar141592
نقل قول:
ابوذر خان
تو خوابت نمیاد؟ الان ساعت سه و بیست دقیقه صبحه
عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد
حتما بعد طلاق نامزدت با شخص مناسبتری ازدواج خواهد کرد:72:
نقل قول:
تو منو دشمن خودت میدونی؟؟!!!!:163:
نقل قول:
حتما بعد طلاق نامزدت با شخص مناسبتری ازدواج خواهد کرد
ما كه حسود نیستیم. اتفاقا خیلی خواستار خوشبختیشم. براش دعا میكنم ایشالا همسر خوبی نصیبش بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abuzar141592
نقل قول:
تو منو دشمن خودت میدونی؟؟!!!!:163:
بعد میای میگی همسرم کم هوشه!:311:
من نمی خوام با شما وارد مشاجره و حاشیه بشم و در این تاپیک شرکت نخواهم کرد، ترسم از این است که خدایی نکرده شما هم قهر کنی و از همدردی بری :311:
موفق باشی علی ای حال