مي گن يك نرم افزار طراحي شده كه هموگولوبين خون كروكوديلهايي كه در دره زندگي ميكنند را به صورت سياه مشق در مي آورد.
چاپ- مادر بزرگ- سواره- مافيا- شنبه
نمایش نسخه قابل چاپ
مي گن يك نرم افزار طراحي شده كه هموگولوبين خون كروكوديلهايي كه در دره زندگي ميكنند را به صورت سياه مشق در مي آورد.
چاپ- مادر بزرگ- سواره- مافيا- شنبه
من مهندس کامپیوتر پر تلاشی هستم،زیرا ضمن اینکه به درس و مشق کودکانم رسیدم،یک نرم افزار طراحی کرده ام که مقدار هموگلوبین موجود در خون کروکودیل دره کشمیر هند را اندازه می گیرد.
بی حال،بدحال،تبخال،ضدحال و خوشحال.
اون آقاهه می خواهد روز شنبه-سواره نه پیاده- به عکاسی برود تا عکس مادر بزرگ رییس مافیا را که دزدانه گرفته است_برای دزدینش_ بدهد تا چاپش کنند.
بی حال،بدحال،تبخال،ضدحال و خوشحال.
اشتباه پشت اشتباه !
من ديروز بي حال بودم و تبخال زده بودم. زنگ در به صدا دراومد با اون بدحالي در روباز كردم به جاي اينكه خوشحال بشم ناراحت شدم چون مادر شوهرم دم در بود.
گردافريد- neda-ghazal- lord.hamed- دانه- مدير همدردي
مدير همدردي هميشه متن هاي گردآفريد - دانه - neda-ghazal وlord.hamed را با دقت مي خونه.
آشغال-استخر-استقلال-قورمه سبزي-هدايت باطني
آشغال! .... با شما نبودم سوتفاهم نشه! منظورم اینه که آشغال .... میگم با شما نبودم فش نده. آره میگفتم ... آشغال معضلیه آقا معضل. رو درو دیوار نوشته شهر ما خانه ما بازم آشغال میریزن. خدا اون روزو نیاره که استقلال و پرسپولیس بازی داشته باشن. از تهران تا خود استادیوم آزادی پر آشغال میشه! بابا فش نده میگم با شما نبودم. حالا این که چیزی نیست از زباله های خونگی بگم مخصوصا بوی بد قورمه سبزی مونده! کوچه رو بوی گند برمیداره. یاد دیروز افتادم که ننم قورمه سبزی پخته بود. آقا چشت روز بد نبینه انقدر آبشو زیاد کرده بود که شده بود استخر شنا. لوبیاهاشم عین تیوپ نجات روش شناور بودن. از گوشتم توی این اوضاع گرونی خبری نبود آقا. البته زباله خونگی معضل بزرگی نیست. دست مامورای شهرداری درد نکنه که اینقدر زحمت میکشن.
هیچ دقت کردین هر شب ساعت 9 یه نیرویی که من بهش میگم هدایت باطنی آدمو دم در میکشونه؟! من که اینجوریم شما چطور؟ (آقایون پاسخ دهند!!!)
دانشجو، اسکیت، نارگیل، عشق، هوو
مشكل اينه كه هوو من كه منو از عشق همسرم دلزده كرده دانشجو و من به خاطر تلافي ميخوام وقتي داره اسكيت بازي ميكنه تو سرش نارگيل بزنم
رنگ-انرژي- لوزالمعده-خيام-بهشت
میشه یه کم طولانی تر بنویسید حداقل 5 خط. ناسلامتی اسمش هنر نویسندگیه نه هنر جمله سازی
شرمنده:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط neda-ghazal
چشم .اومدم بعد از این همه مدت جمله بسازم با این کلمات نداغزل عزیز،انقدر سخت بودن که لوزالمعده م درد گرفت.آخه خیام با اون همه شعرهای "دنیا با این همه رنگ و لعاب خود بهشت موعوده،الانو خوش باش" واقعا فکر کرده می تونه با این حرفا به آدم انرژی زندگی کردن بده؟
خسته-خواب-آلرژی-قرص اکس-کار