RE: نظرتان درباره خانم فزشته مهربان مدير تالار چه است
به هر ترتیب هر انسانی نقاط ضعف و قوتی دارد و فرشته هم مثتنی از این قاعده و فرمول نیست .
یک بحث در مورد فرشته گوهر وجودی او مثل سایر انسانها است که باعث می شود با تفکر به گوهر وجودی فرشته " عنوان شود
"i am ok- you are ok " .
فرشته این یک فید بگ است و نه قضاوت .
فید بگ گرفتن توضیح و جواب ندارد . شنونده ( در این جا خواننده ) فید بگ ، به جای توضیح دادن سر دوربین را به سمت خودش می گیرد و به خودش نگاه می کند بدون هیچ نگاه بیرونی به سایرین .
فرشته تو دست به رنجاندنت حرف ندارد و متاسفانه با دلیل و برهان بر مبنای احساسات و تفکرات شخصی چه در بحث مدیریتی و چه در بحث نظرات شخصی ات در مورد تاپیکها و افراد سعی داری که مسائل را از دیدگاه خودت به دیگران القا کنی و به اثبات برسانی که حرف تو درست است و سایرین اشتباه می کنند حتی اگر به مرور به این نتیجه برسی که اشتباه کرده ای و آن را به شکل تاریخ گذشته اذعان و اعلام کنی و ...........
در بحث مدیریتی و ارتباط موثر و سازنده یک فرد یا مدیر خوب و موفق کاربران و سایرین را از خود به شکل جمعی و یا فردی نمی رنجاند و فراری نمی دهد این از عدم موفقیت توست و حال اینکه بازی روانی خودت را در این باب پیدا کن . ( من بازی روانی تو را می دانم اما خودت باید به عمق این بازی پی ببری و سعی کنی که دست از این بازی ها برداری )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
فرشته تو دست به رنجاندنت حرف ندارد و متاسفانه با دلیل و برهان بر مبنای احساسات و تفکرات شخصی چه در بحث مدیریتی و چه در بحث نظرات شخصی ات در مورد تاپیکها و افراد سعی داری که مسائل را از دیدگاه خودت به دیگران القا کنی .......
در بحث مدیریتی و ارتباط موثر و سازنده یک فرد یا مدیر خوب و موفق کاربران و سایرین را از خود به شکل جمعی و یا فردی نمی رنجاند و فراری نمی دهد این از عدم موفقیت توست ........
با سلام
با تشكر از اشارات قابل تاملي كه آني گرامي داشتند، خواستم يك نكته را كه ممكن است براي بعضي ها مبهم باشد كاملا شفاف كنم.
براي رفع سوء تفاهم، بايد بگويم جنبه اي كه مربوط به بحث ها و مسائل شخصي فرشته مهربان مي شود، مستقل بوده و مسئوليتش به عهده خودشان هست.
اما بحث ها هاي مديريتي، و اعمال مديريتي ايشون كاملا با هماهنگي و حتي به خواست مدير همدردي انجام شده است. مرزهاي قرمز و قاطعيت تالار همدردي،قوانين و اهداف آنست. و بنده به عنوان مدير بايد همه اعضاء و حتي همه بازديدكنندگان را ببينم. مسلما هرگز به هيچ قيمتي اجازه نخواهم داد هيچ كس حتي مديران تالار همدردي اين اهداف را به انحراف بكشانند.
اينكه كسي از دست مدير خوب نمي رنجد مورد قبول بنده نيست. چون اصلا امكانش نيست. بسياري از افراد وقتي خلاف ميلشان برخورد شود رنجيده مي شود. و امكان ندارد يك مدير بتواند موافق ميلهاي مختلف و گاها متضاد دهها هزار نفر اعضاء و بازديدكننده عمل كند. مگر اينكه از خودش علم ، اراده ، هدف و روش نداشته باشد. و طبق ميل هر فردي عمل كند. كه در اين صورت به جاي اينكه باعث قوام مجموعه مديريتي خويش شود، بايد به انفعال كشيده شود. و منتظر باشد ببيند چه فشارهايي از كجا وارد مي شود و تسيلم شده يا تغيير كند.
انعطاف در مورد نظرات و انتقادات از خصيصه هاي مدير موفق هست. اما اينكه هيچ كس از او نرنجد عملي نيست.
اگرچه همواره به نظرات انتقادي حتي تند افراد كه در چارچوب ادب و اختصاصي واصل شده است ترتيب اثر داده و در مديريت تالار از آن استفاده كرده ايم.اما وقتي بحث انتقاد از پيام خصوصي به جوسازي در تالار بدل شود، موضوع و انگيزه كاملا متفاوت است.
لذا:
ما نسبت به مشكلات شخصي و مراجعين پذيرش حداكثري و نسبت به كساني كه در تصميم گيري هاي مديريتي تالار عمدا تنش يا فشار ايجاد كنند ، مقابله حداكثري خواهيم داشت.
آنی عزیز
ممنونم ، من همواره از نظرات شما بهره می گیرم ، خدا خیرتان دهد .
مایلم در مواردی که در مورد القاء نظرات فرمودین مصداقها را دریافت دارم تا بهتر استفاه ببرم ، قطعاً من کامل نیستم و تغییر به سوی بهتر و کاملتر شدن را یکی از بهترین و لذت بخش ترین امورات زندگیم سعی کرده ام قرار دهم حتی اگر سختی داشته باشد و هر کس از ما در این مسیر ، با بازخوردهای محترمانه خود دیگری را یاری رسانیم در ساخته شدن و تربیت او سهیم خواهیم بود ، مطمئناً آنی بزرگوار شما هم از آن دسته هستید که سهیم در مسیر من به سوی بهتر شدن خواهید بود .
خدا به شما خیر دهد
در خصوص مدیریت ، بنده توضیحاتی تایپ کردم که دیدم مدیر محترم توضیحات لازمه را فرمودند .
آنی خوب و عزیزم
باز هم سپاسگزارم
دوستان عزیز منتظر نظرات نقادانه شما البته به صورت مصداقی هستم تا دقیقتر خودم را بررسی کنم .
سپاس و تشکر عمیق قلبیم پیشا پیش نثارتان باد
با سلام
دوستان همانطور كه در پست 5 اشاره كردم، از آنجا كه بحث مديريتي تالار با هماهنگي بنده انجام مي شود. طبق قوانين همدردي انتقادهاي مديريتي را صرفا از طريق ايميل و پيام خصوصي با بنده مطرح كنيد.
شما در اينجا براي نقد مي توانيد مصداقهاي محتوايي و شخصي (نه اعمال مديريتي)كه فرد در پستهاي تالار نوشته هست را مورد اشاره قرار دهيد.
======
پاورقي:
متاسفانه بر خلاف قوانين همدردي در اين تاپيك افرادي با نام كاربري متعدد شركت كرده اند. توجه فرماييد ما در مورد نامهاي كاربري مخصوصا وقتي سوء استفاده شود و در تشكرها، رتبه ها و پستهاي جنجالي از آن استفاده شود اغماض نمي كنيم و ضمن قفل كردن يا حذف اين تاپيك نام كاربري هاي ايشان كه بعضا هم خصوصي به آنها تذكر داده ام را مسدود خواهيم كرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
سلام
منظور شما از نام اعضايي كه نام كاربري متعدد دارن من بودم!!!!!!!؟؟
يا صرفا اين موضوع بهانه اي براي قفل تاپيك بود؟
با سلام
gh.sana گرامي، اگرچه ما تفاوتهاي نظري زيادي با هم داريم ولي اين باعث نمي شود كه من رك گويي ، بي ريا بودن و صداقت شما را نبينم يا خدايي نكرده انكار كنم.
بي شيله بودن، پاك بودن و صادق بودن شما از صفات بسيار قوي شماست و من هميشه به خاطر اين خصوصيات در دلم شما را تحسين كرده ام و حتي خيلي از مراجعان كه در اين مورد مشكل داشته اند را به تاپيك و پستهاي شما ارجاع داده ام.
من هيچ وقت سياه و سفيد نمي كنم.......
اما در مورد افرادي كه با نام كاربري متعدد شركت كرده اند، اخطار را كردم،منتظرم ببينم تغييري در روششون مي دهند يا نه ، اگر ندادند،قول مي دهم قبل از بستن تاپيك شما خط روي اسمهاي آنها خواهيد ديد تا مطمئن شويد كه بلوفي در كار نيست.
در ضمن من اگر بخواهم تاپيك را ببندم اصلا به بهانه اي نياز ندارم و طبق قوانين تالار همدردي هر كجا لازم باشد اين كار را مي كنم.
با تشكر از در خواست شفاف سازيتون و عدم عجله در قضاوت
موفق و پاينده باشيد.:72:
پس لطفا اين شفاف سازي رو به اون تاپيك هم انتقال بدين كه ملت سوال پيچم نكنن كه منظور مدير تو بودي؟؟؟؟؟كدوم اسم كاربري ماله تو بود؟؟؟؟؟از كي با دو اسم ميري توي تالار؟؟؟؟؟
متشكرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
به هر ترتیب هر انسانی نقاط ضعف و قوتی دارد و فرشته هم مثتنی از این قاعده و فرمول نیست .
یک بحث در مورد فرشته گوهر وجودی او مثل سایر انسانها است که باعث می شود با تفکر به گوهر وجودی فرشته " عنوان شود
"i am ok- you are ok " .
فرشته این یک فید بک است و نه قضاوت .
فید بک گرفتن توضیح و جواب ندارد . شنونده ( در این جا خواننده ) فید بک، به جای توضیح دادن سر دوربین را به سمت خودش می گیرد و به خودش نگاه می کند بدون هیچ نگاه بیرونی به سایرین .
هر انسانی خودش بهتر از هر فرد بیرونی می تواند خودش را نقد و بررسی کند به شرط اینکه از جایگاه "من خوب هستم - شما خوب هستید" به کل ماجراهای پیرامون خود نگاه کند و سهم اعمال و رفتار و کردار خودش را ببیند و بپذیرد و به دنبال اما و اگر و ....( کدهایی که نمودار شهودی و عینی بازی ها هستند ) نباشیم .
پس به جای اینکه منتظر باشی تا کسی از بیرون تو را نقد کند خودت این لطف را در حق خودت بکن .
( این قسمت رو به شخص خاصی نیست و شامل حال همه ی ما می شود )
زمانی موفق هستی که بتوانی در ارتباط موثر و سازنده و سازگارانه با اطرافیان ظهور کنی و هر زمان با بیش از دو یا سه نفر در اطراف و پیرامون خود مشکل داشتی و یا با تو مشکل داشتند این نیاز هست که سر دوربین را به سمت خودت بگیری و یک بازبینی خودت را بکنی .
درست است که این فضا مجازی است اما خیلی از ارتباطات ما اگر در همین فضا دچار مشکل شد قطعا ریشه در درون خود ما دارد و با انکار هم نمی توانیم از زیر بار فشار فضای حاکم بر رابطه در برویم پس در پذیرش خود و طرف مقابل و شرایط قرار می گیریم و سر دوربین را به سمت خودمی گیریم و به بررسی خود می پردازیم چرا که این فضای مجازی و ارتباطات سازنده و غیر سازنده ی ما در این فضا نموداری از فضای زندگی واقعی ما خواهد بود .
چطور کلید احساسات دیگران را می زنیم ؟
چرا می زنیم ؟
چطور کلید احساسات ما می خورد ؟
چرا می خورد ؟
این حرفها درست است در تاپیکی با نام """" نظرتان درباره خانم فزشته مهربان مدير تالار چه است """"نوشته می شود اما به جای فرشته می تواند نام تک تک اعضای تالار همدردی از جمله من و یا حتی آقای سنگ تراشان گذاشته شود . پس بی نام به تاپیک نگاه کنیم .
نظرتان درباره خانم /آقا ..........تالار چه است
سردوربین ها به سمت خود و در همین فضا ارتباط موثر و سازنده ی خودمان را با اعضا بسنجیم و ببینیم چندمرده حلاج هستیم . تا به نمودار زندگی های واقعی خود در دنیای حقیقی برسیم و جایگاه موثر بودن و آسیب رسانی به دیگران و دستگیری از دیگران و .........را بسنجیم
از پست شماره 4 تشکر کردم نه به خاطر محتواش، چون واقعاً نمی دونم این بحث ها سر چی هست و حق با کیه. به این دلیل تشکر کردم که خانم آنی انتقاد و نارضایتیشونو خیلی واضح و شفاف گفتن.
خیلی خوبه که انتقادات بدون کنایه و واضح مطرح بشه.
RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
سلام وجود اين عضو خانم فرشته مهربان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم فرشته مهربان تاپيك عالي است مطالب پرمحتوا مفيد است فعاليت بسيار خوبي در تالار دارند ايشان مشاوره ها عالي است اميدوارم به فعاليت خودشون ادامه دهند:72::72::72:
RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
بنظر بنده فرشته مهربان همانطور که پستهایش نشان می دهد، واقعا برای بسیاری از اعضا وقت می گذارد و با دقت پاسخ می گوید.
راهنماییهایش بعنوان مشاوره دهنده، ارزنده و پربار می باشد.
برای ایشان و همه دلسوزان این تالار آرزوی موفقیت و کامیابی دارم.
سلام خانم فرشته مهربان نقد كنيد :72::72:
همدلي و همراه احترام با اعضا كمك به كار هاي مديريتي و گرافيكي تالار و فعاليت هاي سازنده در تالار همدردي