RE: طراحي لوگو ،آواتار، امضاء براي تالار همدردي
با سلام
سر برگ جدید به همراه چند سر برگ دیگر، به همت و سلیقه baran.68 تهیه شده است که بدین ترتیب از زحمات ایشان تقدیر و تشکر می گردد.
تا کنون زحمات زیادی نیز در این راستا برای دوستان عزیزم erfan25 ، آرمان 26 و مسلمان داشته ام که جا دارد باز هم در اینجا از آنها تقدیر و تشکر کنم.
سلام
من هم از این دوستان تشکر میکنم و میخواستم بگم ه سربرگ جدید خیلی بهتره و روحیه بخش .:72:
ممنونم از لطف شما آقای سنگ تراشان . :72:
من هم از دوستان دیگر که در این راستا زحمت های فراوانی کشیده اند قدردانی میکنم .:72:
امیدوارم که سربرگ جدید مورد پسند دوستان واقع شده باشد . :72:
سلام
متاسفانه نمي دونم به چه دليلي بنده سربرگ جديدي در تالار نمي بينم و همان سربرگ سابق در بالاي تالار هستش تمامي تمهاي تالار رو هم امتحان كردم ولي بازم درست نشد !!! لطفا مدير محترم راهنمايي بفرمايند .
سلام
سر برگی که به مناسبت عیدغدیر استفاده شده بود و همین سر برگ فعالی تالار همدردی ، به همت و ذوق و سلیقه خانم فرشته مهربان تهیه شده است که بدینوسیله از ایشون تشکر و قدردانی می گردد.
http://www.hamdardi.net/imgup/28/126...47d5680b66.jpg
همچنین همین طور که در این تاپیک مشاهده می کنید سایر دوستان عزیز هم فعالیتهای زیادی در کارهای گرافیکی تالاردارند که به همین مناسبت از همه آنها به ویژه آرمان 26و مسلمان تقدیر و تشکر می کنم.
من هم از خانمها بارارن و فرشته مهربان و برادران مون آرمان و مسلمان بابت زحماتشون تشکر میکنم .
دست همه شما درد نکنه و خدا قوت
واقعا سربرگ قشنگی هست
آفرین بر طراحش:72::72::72:
http://www.hamdardi.net/imgup/28/126...e0a45a018c.jpg
با سلام
طراحی سربرگ جدید تالار ( ویژه ماه محرم)، کار فرشته مهربان است .
با تشکر از زحمتی که کشیدند.:72:
بسیار غنی و پر محتوا است دستتون درد نکنه
عالیه
خیلی ممنون
اجرتون با اباعبدالله الحسین(ع)