RE: من طاقت ندارم------------كمك كنيد راه حلي دارين
هر کس دیگه ایی جای تو بود اون رو هم دوست داشت !
این که وضعش مشخصه، به تو به دیده ی یک ابزار نگاه می کنه پس چرا می خوای این رابطه ی کذلیی رو ادامه بدی ؟
احتمالا اون مو قع هم که با تو خوب بوده با چند نفر دیگه هم رابطه داشته . ساده ایی ها !!!
شاید هم به خاطر این جور خصوصیاتش بوده که از شوهر قبلیش طلاقش داده.
اون مثل یک گرگ می مونه و تو هم مثل یک بره .
دوستان راستش ميدونين چيه چون كه تنهام اون از يادم نميره و هي افسوس گذشترو ميخورم نميتونم با كسي رابطه برقرار كنم نميدون كه مشكل كارم كجاست خيلي ها به قول معروف بهم پا ميدن ولي من از هيچ كدمشون خوشم نمياد فكر ميكنم نميتونم صحبت كنم واسه همينم از كسي هم كه خوشم مياد يا يه ياري دارن يا نميتونم باهاشون رابطه برقرار كنم هر چي هم خودمو سرگرم چيزاي ديگه ميكنم بازم يه كمبودي دارم كه اونم يه هم صحبته دل سوزه كه نميتونم پيدا كنم به نظر شما چه كاري ميتونم كنم
سلام دوستان من دباره اومدم ولي خيلي با قبل فرق كردم نميگم همه ي مشكلاتم حل شد ولي بازم حالم بهتره فقط ميخوام بگم هيچ وقت خودتونو خوار و ذليل نكنين واسه عشقاي الكي به خدا كسي كه خودشو در گير اين عشق هاي پوچ كنه خودشو از زندگي و جوني عقب ميندازه ولي يه بارش واسه تجربه خوبه من كه الان با يك تجربه كوچك خيلي تغييير كردم البته به كمك دوستان
درود خدایان مصر بر تو باد :d
سلام ای جوان
خوش آمدی .
چه خبر ؟ به کجا رسیدی ای جوان ! نمی خواهی تجربیات خود را جامع تر در اختیار کاربرانی بگذاری که از قبل بیشتر شده اند و به دانسته های همچون تو نیازمندند .
پس روشنگری کن و بگو این چه آتشی است که به دامان برخی افتاده و آنها رهایش نمی کنند .
سلام اول که مشکلتو خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی
و یه جورایی متاسف شدم از اینکه چرا شما یه جوون 18 ساله نسبت به یه زن بیوه و بچه دار و طلاق گرفته همچین حسی دارین و اون به چه حقی با شما این کارو کرده لیاقت شما برتر از ایناست شما هنوز خیلی جوونی و تو این سن همه یه جورایی زیادی احساساتی میشن
اما حالا خوشحالم که حالت خوبه و همه چیرو فراموش کردی امیدوارم دیگه نه شما و نه هیچ کسی دیگه نخواد این تجربه رو تکرار کنه موفق باشی
سلام دوستان مشكلي كه الان دارم در مورد ايجاد رابطه جديد هستش ميخوام كمكم كنيد كه بتونم يه رابطه خوب با كسي كه ازش خوشم مياد برقرار كنم از همه لحاظ هم مشكلي ندارم يعني ماشين ، قيافه و تيپ اما باز هم نميدونم چجوري رابطه برقرار كنم
سلام .اصلا بهش فكر هم نكن به كارهاي ديگه فكر كن : درس ، خدمت مقدس سربازي، كار ، و جمع كردن پول تا به وقتش بتوني با يك دختر نجيب و خوب ازدواج كني.
اخه دختر نجيب كم پيدا ميشه واسه همين از ازدواج خوشم نمياد
نه چرا همچین فکری می کنی دختر خوب و نجیب کمه اما پیدا میشه
اگه خودتون بخوایین هست ولی خودتون نمی خوایین
دوس ندارم همه رو مثل هم تصور کنید همه که مثل هم نیستن