RE: سری چهارم صندلی داغ!!
پاسخ به پرسش های کنجاو محترم
پاسخ پرسش اول : در این لحظه دلم می خواهد دعا کنم خاصه که در چنین ساعت از پایان یک هفته پر مشغله همه ما به آن نیاز داریم پس پناه بر دادرس عالم ببریم که دو رکعت کریستن بر همه ما واجب است
بیائید دعا کنیم که اگر تقدیر مان سوختن است همچون آن هیزم تری شویم تا جان آتش را به لب نر ساند خاکستر نمی شود.
بیائید از خدا بخواهیم همه عاشق باشند، عاشق لبخند، تا در مقابل غم روئنتن شویم
بیائید از خدا بخواهیم تا همچون پروانه ای باشیم ،که مرگ در آغوش شمع را به زندگی در تاریکی ، ترجیح می دهد
بیائید با دل شکسته از خدا بخواهیم هرگز اسیر سکوتی نگردیم که فریادی در پی آن باشیم
و با صدق دل از خدا بخواهیم هرگز باغبانی نباشیم که کلید گلخانه اش را به زمستان می سپرد
وآخر اینکه بیائید استغاثه کنان به در گاه عبودیتش سجده کنیم و از او بخواهیم که هرگز آبی نباشیم که تشنه تر از ماهی است
پاسح پرسش دوم : گل باس آن هم از نوع امین الدوله ایش
پاسخ پرسش سوم : متاسفانه زود از کوره در میرم و آن هم دلیلش ضعف عصابی است که در اثر استرس های زندگیم نصیبم شده و اصلا همین استرس ها و هیجانات زندگیم بود که قلبم را به دست تیغ جراحی داد
پاسخ پرسش چهارم : اگر چه زمانی در مطبوعات ستون طنز داشتم و اتفاقا مجموعه آن طنز ها بصورت کتاب منتشر شد اما زیاد اهل شوخی نیستم ،ولی از شوخی شما خوشم آمد چون غیر منتظره بود .
پاسخ پنجم : نمره هشت
عزت زیاد در پناه حق باشید
پاسخ به پرسش های دخترخوبم آتنا ی عزیز
چرا نام کاربری تان را پندار انتخاب کردید
اگر دلیلی وجود داشته باشد بی کمان برای جبران مافات همه عمر به باد رفته ام است که بی پندار گذشت
یک بیت شعر که خیلی ان را دوست دارید
دراین مقطع از حال و روزم که دلتنگم و پناه می جویم این شعر است که هر لحظه چون ذکر بر زبان دارم:
گر نگهدار من است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نظرتان درباره مذهب چبه؟
تلاش انسانیست به (هست آلود) تا خود را پاک سازد و از خاک به خدا بازگردد. راهی که از قهقرا تا خدا کشیده شده است "مذهب نام دارد". مذهب یعنی راه. مذهب هدف نیست راه است و وسیله.مذهب یک خودآگاهیست و خود آگاهی یعنی چشم دوختن در اعماق خویش ، در درون ، آنجا که عشق از آن سر می زند و نیز هنر و خیر و ایثار
اما متاسفانه امروز مذهب وسیله ای است برای اهداف غیر از آنچه در ذات این کلمه نهفته است به همین دلیل امروزه تفکری به غلط بسط یافته است می گوید مذهب بهترين وسيله براي ساکت نگه داشتن عوام است" و بر همین باور يكي از بزرگترين تراژدي هاي بشريت را دزدیده شدن اخلاقیات توسط مذهب می دانند که در باورمن نمیکنجد.
غذا - شهر و کشور مورد علاقه تان را نام ببرید
قرمه سبزی صنم ، شهر های شمالی کشور ، وطنم ایران .
زیباترین خاطره تان
اولین عاشقی که چون وصلی در آن نبود همیشه در خاطرم ماندگار شد و ذات باقی گرفت
بهترین معلم تان در زندگی
تجربه ، اما هرگز شاگرد خوبی نبودم
وضعیت سینمای کشورمان را چطور می بینید
اهل فن نیستم اما سینمای اعتراضی ما همیشه بهترین بوده است و به همین دلیل به محض حضور در چشنواره ها تحسیین همگان را بر می انگیزد
فکر می کنید چرا شما با این قلم توانا بیشتر به جامعه ما معرفی نشده اید
از کجا می دانید که معرفی نشدم
یک جمله زیبا درباره مادر
زندگانی بی وجود مادران سخت است مشگل
اگه یک بار دیگه به دنیا بیاید ولی تجربه الان رو داشته باشید چه اشتباهی رو مرتکب نمی شید
معشوق گرفتن
ترافیک تهران شما رو کلافه نمی کنه
خب مسلما ترافیک تهران کلافه کننده است اما بد نیست یک خاطره از معضل ترافیک در اینجا برای نسلی که قبل از انقلاب را بیاد نمیاورد بگویم .
یادم هست یک سال مانده به پیروزی انقلاب وقتی پای صحبت انقلابیون آن دوره می نشستیم و حرف از عملکرد رژیم گذشته به میان می آمد علاوه برگرانی مسکن و غارت بیت المال و فروش بی حساب کتاب نفت و غیره در مورد مشکلاتی از قبیل ترافیک هم حرف به میان می آمد . آن زمان انقلابیون در مورد ترافیک مخصوصا شهر تهران این فکر را القا می کردند که اساسا ترافیک تهران ساختگی است چرا که رژیم از تمرکز اعصاب مردم واهمه دارد لذا همواره با ایجاد ترافیک در خیابانها مانع از تعمق ملت نسبت به وضعیت کشور می شود به همین دلیل مردم در اثر کلافه شدن در ترافیک قادر به ارزیابی عملکرد مسئولین نیستند وگرنه مشگل ترافیک به راحتی خوردن اب حل شدنی است حال نمی دانم آن انقلابیون در باره تراقیک امروز شهر هایمان چه نظری دارند
علم بهتره یا ثروت
این پرسش مرا یاد دوران تحصیلم می اندازد که همواره یکی از سوژه های درس انشا ما بود ، در آن دوره معلمین نسل من همگی از علم در مقابل ثروت متعصبانه دفاع می کردند و رسالت حرفه ای خود را در القا همین باور می دانستند اما بعید می دانم که معلمین این دوره باوری بر بهتر بودن علم از ثروت داشته باشند ، راستی علم بهتر است یا ثروت؟
مثبت ترین خصوصیت اخلاقی تان چیه
نمی دانم باید از معاشرینم بپرسید
نظرتون درباره حجاب چیه
یک امر خصوصی است و هرکس مختار درانتخاب نوع پوشش خود هست البته تا بدانجا که عرف و ارزش های جامعه اجازه ی این خود مختار ی را بدهد
یه نصحیت به اتنا
از واژه نصیحت بیزارم اما به شما و همه نسل امروز این کهنه دیار یک توصیه بیشتر ندارم آن هم همدم گرفتن کتاب در زندگیتان است از این رو تا می توانید بخوانید بخوانید بخوانید
در پناه حق باشید
سلام پندار عزيز سوال از شما
1_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
2_پيشنهاد درباره رشد تالار بگويد
3_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
4_يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
5_نظر درباره مدير جديد صندلي داغ چه است
6_جواني را در چه مي بنييد
7_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
10_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
11_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
12_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
13_نظرتان در رابطه با عشق چيست
14_چه رشته ورزشي دوست داريد
15_چه خواننده موسيقي دوست داريد
16_يك ضرب المثل بگويد
17_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
18_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
19_بهترين دوستنون توي تالار كيه
اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
20_تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه
21_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
22_تالار همدردي چگونه مي بيني
23_وقتي خيلي خيلي دلتون مي چي كار مي كنيد
24_دنيا برايتون چه رنگيه
25_نظرتون رو راجع به تك تك اعضاي تالار بگيد
26_جديدترين فيلمي ديدي نام ببريد
27_كدام بازيگر دوست داريد
28_مهمترين هدف زندگي ات چيست
29_بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي چي بوده و از كي بوده
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
جناب ابراهیمی رحم کنید این همه سوال؟
بر خی از پرسش هایتان پاسخش غیر ممکن است مثل نظر دادن در باره تک تک اعضای تالار و یا یک جمله در باره جنابعالی که غیر از چند پیام هدایتی خصوصی آن هم برای حضور در این تاپیک چه می توانم از شما بگویم جز ارادتمندی حقیر نسبت به شما و دیگر اعضای این محفل انس؟از طرفی برخی از پرسش های شما را در پاسخ های که تا کنون به پرسش های دوستان داده ام مستطر است لذا اگر اجاز دهید با حذف برخی از سوال های کلی و یا تکراری به بقیه آنها در اسرع وقت پاسخ دهم .
پاسخ پرسش های دوست محترمم اقای ابراهیمی
يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
انتقادی ندارم چون هنوز تازه واردم و نا اشنا به مسائل تالار
پيشنهاد درباره رشد تالار بگويد
به همان دلایل بالا پیشنهادی هم ندارم
يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
هر چند شناختی از ایشان ندارم اما به نظرم در همین چند ارتباطی که در پیام خصوصی با هم داشتیم به نظرم فردی جدی کوشا و مهربان و منطقی آمده است
يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
دلسوز ومهربان، صبور ،توجه، دقت نظر ، سعه صدر و داشتن نگاه معنوی و از همه مهمتر ، هم دانشگاهی با حقیر ، به امید توفیقات روز افزون ایشان
نظر درباره مدير جديد صندلي داغ چه است؟
افتخار آشنایی با ایشان را هم ندارم
جواني را در چه مي بنييد
شور ، هیجان ، کنجکاو عصیانگر ، تابو شکن
نظرتان در رابطه با خودتان چيست
گم کرده راه ، نادم ، تنها ، و همیشه عاشق ، در دهر چو من یکی و آن هم کافر
چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
به دنبال چنین مطالبی در تالار نبودم تا بخوانم
اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
تا همین چند روز قبل کتابی از کنت تامسون بنام " دین و ساختار اجتماعی " را تمام کردم و در حال حاضر هم خاطرات مهدی حائری یزدی استاد فلسفه و فرزند بنیاد گذار حوزه علمیه قم را در دست دارم
يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
استادی داشتم در اوایل کار روزنامه نگاریم او می گفت همیشه یادتان باشد " ملت برای شما دعوتنامه نفرستاده که لطفا بیائید روزنامه نگار شوید ، اما از شما توقع دارند که قلم به مزد نباشید اگر چه تا کنون کسی را برای خود فروشی قلم محاکمه نکردند اما مردم ایران در طول تاریخ مطبوعات خود هرگز قلم بدستی را که در خدمت ظلم بوده با همه رحمت و بخشایشی که دارند او را بنخشیده.
سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
اسمشان یادم نیست اما همین دیروز مطلبی از فرشته مهر بان در ارتباط با داستان گوجه فرنگی خواندم که برایم جالب بود و البته تمامی مطالب آموزنده و راهگشای جناب سنگ تراشان
چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
ابتدا برای پاسخگویی به تهمت های ناروایی که عزیز از دست رفته ای در این تالار به من می زد عضو شدم اما بعدا پاگیر این محفل شدم و به همین دلیل دیگر از آن عزیز از دست رفته نه تنها ناراحت نیستم بلکه به نوعی ممنون هم هستم چرا که مرا با این محفل آشنا کرد
نظرتان در رابطه با عشق چيست
عشق جوهر زندگی انسان است ، عشق اسطرلاب اسرار خداست اما افسوس که امروز عشق قصه ایست کهنه که در این ایام ، عشق بی خلوص را در هر بازار غیر مسقفی به شنیع ترین شکل ممکن می فروشند تا بدانجا که در خطه عاشقان هم دیگر خطی به یادگار نمی نویسند چرا که به همت سر سختانه سازندگان سکه های قلب ، جایی برای سلطه ی راستین قلب باقی نمانده است و تحقیر عشق از همین جاست که گویی عشق عکس یادگاریست و یا کاسه آبی است خنک برای تشنه همیشه تشنه ، که سیری از یک لقمه نان ، برای نفس گرسنه ، آغاز اندوه گندم است.
اتفاقا همین چندی پیش مطلبی در باره عشق در این تالار نوشتم اگر به این ادرس سر بزنید خواهید دید
http://www.hamdardi.net/thread-8921-post-90013.html#pid90013
چه رشته ورزشي دوست داريد
تنیس و کمی کشتی اگر شوکه نشوید در جوانی در محله ای که بزرگ شدم ( سلسبیل ) زور خانه ای بود که هر شبه جمعه به دلیل مراسم خاصی که در آن زور خانه برگزار می شد من غزل خوان آن زور خانه بودم
چه خواننده موسيقي دوست داريد
از خواننده های وطنی ، احسان خواجه امیری و اصفهانی و همایی و شهرام ناظری و از خارجی ها دیمیس روسس
يك ضرب المثل بگويد
موش تو سوراخ نمی رفت جارو را هم به دمش بسته بود
اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد.
اگر خارج از کشور باشد قونیه و اگر داخلی ، خرقان
ايا به آرزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
به برخی از رویا های کودکیم رسیده ام که یکی از آنها همین قلم زدن است
بهترين دوستنون توي تالار كيه
جناب سنگ تراشان ، نقاب عزیز ، دخترم آتنا و شما، البته به نظر خودم ، شاید این دوستان این نظر را نداشته باشند
اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
همین حرفه امروزم یعنی قلم زدن که موی در اسیابش سپید کردم و دلیلش عشقی است که به نوشتن دارم ، نوشتن آرامم می کند از طرفی به لحاظ داشتن حس ماجرا جویی این حرفه جوابگوی این حس من بوده و هست
تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه
معتقد به جبر و اختیارم ، هم باور به تقدیر دارم و هم عقل و درایت انسان را درتعین مسیر سرنوشت دخیل می دانم اما با این همه :
تدبیر کند بنده
تقدیر زند خنده
اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
خدایا عاشقان را درد مده
تالار همدردي چگونه مي بيني
محفل انس
وقتي خيلي خيلي دلتون مي گیره چي كار مي كنيد
می نویسم در سایتم یک قسمتی دارم بنام دل نوشته ها که مربوط به همین دلتنگی هایم هست
دنيا برايتون چه رنگيه
خاکستری
نظرتون رو راجع به تك تك اعضاي تالار بگيد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه بگویم ؟
جديدترين فيلمي ديدي نام ببريد
سریال 24
كدام بازيگر دوست داريد
از هنرپیشگان وطنی مرحوم شکیبایی و پرویز پرستویی و خارجی همفی بوکارد
مهمترين هدف زندگي ات چيست
بهبودی حال دخترم و سر و سامان دادن به زندگیش
بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي چي بوده و از كي بوده
هدیه ای برای روز خبرنگار از یک عزیز از دست رفته
شاد زی و سلامت باشید
بازم سوال دارم
فقط یکی
تو زندگیت چه وقت خیلی خندیدی ؟
کنجکاو عزیز اگر بگویم در زندگی هیچ وقت از ته دل نخندیدم دورغ گفتم بلکه شاید خیلی هم چنین موهبتی از سوی خدا نصیبم شده باشد که از ته دل سیر خندیده باشم اما:
خنده من از گریه غم انگیز تر است
کارم از خنده گذشته بدان می خندم
باز هم سوالی داشته باشید در خدمتم
با پوزش از شما ( جناب کنجکاو ) شعر را اشتباه نوشتم
خنده من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذشته بدان می خندم
سلام
ممنون از آقای پندار گرامی که در صندلی داغ تالار شرکت کردند و به زیبایی پاسخگوی دوستان بودند .
نفر بعد در صندلی داغ kolbeh بودند که مدتی است در تالار نیستند به همین دلیل در خدمت دوست عزیز خانم دلداده خواهیم بود امیدوازم دعوت ما رو بپذیرند و پاسخگوی دوستان باشند .
سلام
1 - در دو راهی که داشتید یکدله شدید؟
2 - اگر امروز را آغاز زندگیتون قرار دهید 3 کار عمده ای را که از همین امروز استارتش را می زدید کدام بود؟
3- از مفیدترین کتاب، یا مقاله یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید؟
4 - مهمترین، جدیدترین و آخرین تصمیمی که در زندگی گرفتید و تصور می کنید درست بوده است کدام است؟
مثل اینکه خیلی داغ شد پس حالا بفرمایید؟
1 - - از چه رنگی خوشتون می آید؟
2 - چه غذایی رو دوست دارید؟
3 - یک بیت شعر قشنگ بنویسید؟
4 - از نظر شما علت تحریف عرفانهای معاصر را نسبت به عرفان معنایی و موثر در زندگی بعضی از بزرگان در چیست؟!
سلام خانم دلداده سوال از شما
1_جواني تعريف كنيد
2_چه رشته ورزشي دوست داريد
3_چه خواننده موسيقي دوست داريد
4_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود
5_نظرتان در رابطه با عشق چيست
6_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
7_دنيا برايتون چه رنگيه
اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72: