سلام دعایی نکردی برای نفر بعدی:54:
خدایا
به نفربعدی آن ده که آن به
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دعایی نکردی برای نفر بعدی:54:
خدایا
به نفربعدی آن ده که آن به
میگیریم برای خودم این دعا رو :18:
برای نفر بعد، یه دل قرار و آرام میخام. از اونایی که توی بهبوهه اتفاقات خیلی قشنگ فقط نظاره میکنن، فکر میکنن و عمل میکنن. انگار دلشون شبیه یه اقیانوسه، که این اتفاقات روزمره توی دریا حل میشه اصلا. انگار دلشون به یه جایی وصله.... از اینا میخام برای نفر بعد
من این روزا دعام همش همینه دل آرام دل آرام دل آرام
به امید استجابت ان شاالله
ممنون از این دعای خوبتون
برای نفر بعد دعا میکنم اجابت خواسته ی همیشگی شو ،نتیجه ی صبرشو ببینه به حق صاحب این روزها مادرمون خانم فاطمه ی زهرا سلام الله علیها
در ادامه پستم:
دوستم که همراهم بود، بهش گفتم دعا کردم ، وگرنه بعید بود با اون مهر و دلار تا خورده! جایی قبول کنند. حالا هر وقت به مشکل می خوره به من میگه دعا کن .
حس آدم های نظرکرده را دارم
و اما دعا : خدایا،
برای هر کسی که این کلمات را میخواند، دعا میکنم.
به او آرامش و امید عطا کن و در دلش نور ایمان را روشن نگهدار.
خدایا، زندگیاش را پر از برکت و خوشبختی کن و
هر گامش را در مسیر حق و حقیقت استوار فرما.ای رحمان،
اگر در دلش غم یا نگرانی وجود دارد،
با رحمتت آن را از او دور کن و به او قدرتی بده
تا بر چالشهای زندگی غلبه کند.خدایا،
به او یادآوری کن که همیشه تنها نیست و
محبت تو و انسانهای خوب در اطرافش وجود دارد.
به او توفیق ده تا در مسیر خدمت به دیگران گام بردارد
و با عشق و همدلی، دنیایی بهتر بسازد.
آمین.
برای یک عزیزی که اینجا رهبر شیعیان بود، و متاسفانه چند روز پیش به اتهامات واهی دستگیر شد و الان در زندان هست. برایش دعا کنید
التماس دعا
من دلم نیومد از این دعا بگذرم به امید استجابت برش میدارم و برای نفر بعد هم همین دعا رو دارم نور ایمان، برطرف شدن هم و غم ،قدرت مبارزه با چالش ها
ان شاالله آزادی همه مظلومین جهان و نابودی استکبار جهانی،و آزادی این رهبر شیعه
ممنونم dooo عزیزم:43:
برای همه مون و نفر بعدی ان شاءالله چشم تون به جمال نورانی آقا صاحب الزمان (عج) روشن بشه
اللهم عجل لولیک الفرج:72:
- - - Updated - - -
چه دعای خوبی...
کاش اجابت بشه.
مرسی طنین جان
خدایا کمکمون کن طوری زندگی کنیم که هم این دنیا و هم اون دنیا شاد و سربلند باشیم. اگر کمک تو نباشه هیچ جوره نمیشه.
یجوری سر قلمت رو بچرخون که حالمون (مخصوصا من و نفر بعدی) طوری خوب بشه که قدرت و انرژی دوباره و الهی بگیریم.
آمین:72: