خدایا ،ای خدای مهربان ،،،
نورت را هر روز به دلمان بتابان ، چون تنها نور وجود توست که ما را آرام می کند و به آرامش می رساند .
این آرامش را برای نفر بعد ، از خداوند مهربان خواستارم .
آمین .:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا ،ای خدای مهربان ،،،
نورت را هر روز به دلمان بتابان ، چون تنها نور وجود توست که ما را آرام می کند و به آرامش می رساند .
این آرامش را برای نفر بعد ، از خداوند مهربان خواستارم .
آمین .:72:
پروردگارا به او با نظر رحمت بنگر و در تمام امور مصلحتش را در نظر گیر و رستگاری در روز قیامت را روزی اش گردان
ممنون تبسم جان از دعایت
من هم برای نفر بعدی دعا میکنم هرشب خواب راحتی داشته باشد بدون نگرانی و ترس از آینده.
ممنونم آنه ماری عزیز:72:
خدایا ما را از چاه خودبینی نجات بده آنجا که خواستگاه تمام محاسبات هر روز به "حس خوب من" ختم باید بشود..خدایا قلب و وجودمان را در رهایی واقعی پرواز بده تا "حس خوب من" فارغ از محاسبات و تعلقات فقط به "رضایت تو" از من اوج بگیرد...قلبی که اگر در کنار صاحبش قرار گیرد آرام میگیرد..
خدایا برای نفر بعدی پرواز و سبکباری و آرامش خواستارم,.....,:72::72:
سلام ممنون
برای نفر بعدی سلامتی و ارامش خاطر رو از خدا میخوام
سلام، خیلی ممنونم ان شاالله.:72:
خداوندا عاجزانه از بارگاه کبریاییت خواهش می کنم به من و نفرات قبلی و بعدی هدایت و راهنمایی عطا کن تا بتونیم راه رو از بیراه تشخیص بدیم. آمین
اللهم اشفا کل مریض. این از اولی!
دوم، دل خوش برای همه (میگن دل خوش فقط با خالق یگانه هست، ولی خب همه که صوفی مسلک نیستن!، با هر چی که دلتون خوشه، ایشالا دلخوشیتون پابرجا باشه.) مثلا من چند روزی هست کف پای مادرم رو ماساژ میدم، وقتی میبینم حالش خوب میشه، حال خودمم خوب میشه. کف پاهاشو میبینم میگم مادرجون به خودت نرسیدی هیچ وقت، همش هوای ما رو داشتی ....!
خیلی متشکرم از دعای جناب gholam1234 .
خوش به حال آدم هایی که حال دلشون را با خالقشون خوب می کنند . به راستی پایدارترین و بهترین آرامش و شادی ست . خدا ان شالله نصیب تمام عاشقان بکنه و ایشالله به این معرفت و توان برسیم .
خدمت به خانواده بخصوص مادر کمکی هست برای رسیدن و وصل شدن بهتر به خالق و چقدر کار قشنگی انجام دادین جناب gholam1234 .
نفر بعدی ایشالله خودش و خانواده اش سلامت ، و عمری با عزت .. و اگه مجرد هست همسری خوب و هم کفو نصیبش.. و اگه متاهل ،زندگی ای پر از بردباری ،صداقت ، عشق و برکت .
:321: