مباحثه تبادل دانش است و مشاجره تبادل جهل.
"روبرت کوئی لن"
نمایش نسخه قابل چاپ
مباحثه تبادل دانش است و مشاجره تبادل جهل.
"روبرت کوئی لن"
زندگی کسالت بار نیست، کسالت تنها یک انتخاب است.
"وین دایر"
در زندگی امروز باید خوب بخوانیم (هم مطلب خوب و هم خواندن مطلب خوب ) وصحیح بیندیشیم تا درست بفهمیم !
از کلمات قصار خودم omed
من با قدرتی که مرا آفرید یگانه ام، و این قدرت این اقتدار را به من داده است که شرایط خود را بیافرینم.
من از این آگاهی شادمانم که قدرت ذهنم در اختیار من است و هرگونه که میخواهم به کارش میبرم.
آنگاه که از گذشته دور میشویم،
هر لحظه زندگی، نقطه آغازی است.
اینک، این لحظه، اکنون و اینجا، برای من نقطه آغازی است.
در جهانم همه چیز نیکوست.
لوئیز هِِی
راضی باش ، ولی بدان که همیشه میتوانی فراتر بروی.
"ری ولیکنسون"
اگر برای چیزی نایستی، برای همه چیز خواهی افتاد.
"الئانور روزولت"
شخصی که امروز در سایه ای آرمیده، مدیون کسی است که مدت ها قبل درختی کاشته.
"وارن بوفه"
داشتن علم بهتر از داشتن ثروت است و لي نداشتن ثروت بدتر از نداشتن علم است.
لذتي که در فراق هست در وصال نيست. چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بيم فراق.
سعي کن به خاطر کسي که دوستش داري ، غرورت رو از دست بدي. ولي مواظب باش که بخاطر غرورت کسي رو که دوستش داري رو از دست ندي.
فرشته از سنگ مي پرسه چرا از خدا نميخواي که تو را انسان کنه سنگ مي گه هنوز اونقدر سخت نشدم که انسان بشم.
هيچ وقت عشق رو گدايي نکن چون معمولا چيز با ارزش را به گدا نميدن.
کسي را براي دوستي انتخاب کن که قلب بزرگ داشته باشه تا مجبور نشي براي اينکه در قلبش جا بگيري خودت را کوچک کني.
هرگز اميد را از کسي سلب نکن شايد اين تنها چيزي است که دارد.
در قرض دادن به دوست احتياط کن تا مبادا هر دو را از دست بدهي.
زندگي معلم بي رحمي است که اول امتحان مي گيرد و بعد درس مي دهد.
هيچ وقت رازت را به کسي نگو. وقتي خودت نمي تواني حفظش کني چطور انتظار داري کسي ديگه اي برات راز نگهدار باشه.
هر گاه ديدي گناهي آنقدر بزرگه که نميشه ببخشيش ، بدون که اون از کوچيکي قلبته نه از بزرگي گناه
نمي دونم از کيه ، شما جلوي هر جمله اسم يکي از بزرگان رو فرض کنيد.
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
امتحان ریشه هاست
ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
زندگی چون پیچکیست
انتهایش می رسد پیش خدا...
چنان زندگی کن که گویی جاودانه ای و چنان بودن را تجربه کن که گویی امروز میمیری.
"جیمز دین"
اگر به چاه میروی یا به برج عاج، حماقت است که انتظار همراهی دیگری را داشته باشی.
"جلال آل احمد"
سکوت وشنیدن 2تا کلمه با حروفای مثل هم وخیلی مهم تو دوستی هستن. اما تنها دوستای واقعین که وقتی ساکتی به تو گوش میدن.[hr]
هر وقت خدا تو رو لب پرتگاه برد به اون اعتماد کن، چون یا تو را از پشت می گیرد یا به تو بال پرواز می دهد.
مثه ساحل آروم باش تا دیگران مثه دریا بی قرارت باشند..
وفادار باش مثه ماهی که وقتی از آب می یاد بیرون از دوری دریا می میره نه مثه زنبور که وقتی از یه گل خسته شد می ره سراغ یکی دیگه..
از دیگران شکایت نکن، اگر طالب آرامش هستی، خودت را تغییر بده.
گر نکوبی شیشه غم را به سنگ
هفت رنگش می شود هفتاد رنگ
سلامت باشید
عاشق یعنی دچار. و ببین که چه سختی می کشد اگر ماهی کوچکی دچار دریای بیکران شود.
دیگران را ببخش نه خاطر اینکه انها محتاج بخشش تو هستند ، به این خاطر که خود سزاوار آرامشی.
ما آدما همیشه صداهای بلند می شنویم ،پررنگ ها را می بینیم ،وکارهای سخت و دوست داریم ! غافل از اینکه خوب ها آسون میان ،بیرنگ می مونن ،بیصدا می رن
**جرج آلن: اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته ميمانند، ميشكنند..
"مهم بودن" خوب است، اما خوب بودن مهمتر است.
عشق با دوست داشتن خودتان آغاز می شود.
هیچ وقت مغرور نشو; برگ ها وقتی می ریزند که فکر می کنند طلا شده اند!
شاید شیرینی کلام دلنشینی را که امروز بر زبان می آورید فردا بچشید.
عظمت انسان های بزرگ از رفتارشان با انسان های کوچک آشکار می شود.
هر چه موانع جدیدتر و سخت تر باشد، لذت تلاش و پیروزی بیشتر است
عشقت را نصیب کسی کن که لایق آن باشد نه تشنه ی آن. زیرا هر تشنه ای روزی سیراب می شود. " شکسپیر"
هر کسی یه روز می یاد یه روز می ره. یکی با پاهاش، یکی با دلش؛ ولی مواظب باش کسی با پای خودش از دلت بیرون نره!
وقتی كبوتری شروع به معاشرت با كلاغها می كند پرهایش سفید می ماند، ولی قلبش سیاه میشود. دوست داشتن كسی كه لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است ( دكتر علی شریعتی)
براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران.
Live for ourselves not for showing that to others..
خدا زمین را مدور آفرید تا به انسان بگوید همان لحظه ای که تصور می کنی به آخر دنیا رسیده ای، درست در نقطه آغاز هستی...
برای آدم نابینا، شیشه والماس فرقی نداره. پس اگه کسی قدرتو ندونست فکر نکن تو شیشه ای، اون نابیناست.
خداوند هر دو چشم ما را در جلوی سرمان قرار داده است تا به جلو بنگریم نه پشت سر.
سنگینی باری که خدا بر دوش ما میگذارد انقدر زیاد نیست که کمرمان را خرد کند انقدر است که ما را برای دعا به زانو دراورد
روی هر پله که باشی خدا یه پله از تو بالاتره نه بخاطر اینکه خداست، به خاطر اینکه دستتو بگیره...
دلهای شکسته عرش خداست پس هر آنکس این سراچه ویران را آباد سازد کعبه مقدس را آباد ساخته است. " امام علی (ع)"
بیش از هر چیز تصمیمات ماست، و نه وضعیت زندگی ما ، که سرنوشت ما را مقدر می سازد."آنتونی رابینز"
همیشه میتوانی خورشید را درون خود بیابی، کافیست در تکاپوی یافتن آن باشی. "ماکسول مانتر"
خدایا راهی نمی بینم ، آینده پنهان است ، اما مهم نیست ، همین کافیست که تو همه چیز را می بینی و من تو را.
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست ،امتحان ریشه هاست ریشه هم هرگز اسیر باد نیست، زندگی چون پیچکیست انتهایش می رسد پیش خدا.
خداوندا
تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است
چه زجری میکشد انکس که انسان است و از احساس سر شار
"دکتر علی شریعتی"
اگر مي خواهيد اقيانوس هاي جديدي را كشف كنيد بايد اول شهامت ترك ساحل را داشته باشيد
تو زندگی افرادی هستند که مثل قطار شهر بازی می مونند از بودن با انها لذت می بری ولی باهاشون به هیچ جا نمی رسی .:305::305::305:
خوشبختی مثل یک پروانه است وقتی دنبالش می دوی پرواز میکند اما وقتی می ایستی میاد روی سرت میشینه:72::72:
چنان انسان باش و چنان زندگی کن که اگر هرکس انسانی چون تو باشد و همچون تو زندگی کند این زمین ، به صورت بهشت خدای در آید. " فیلیپس بروکز"
هنر خوب زندگی کردن درست همانند آفرینش هنر است. باید فرا گرفت و با هوشیاری بی وقفه به کار برد. " یوهان ولفگانگ فن گوته"
در پیش امد حوادث بزرگ شخصیت ذاتی هر کس هویدا میگردد.
" حضرت علی ع "
خدایا :72:
چگونه زیستن را به من بیاموز ،چگونه مردن را خود خواهم آموخت!
(استاد فرزانه :دکتر علی شریعتی)
لحظه ها را گذراندیم تا به خوشبختی برسیم، افسوس که هما لحظه هایی که گذشت لحظه های خوشبختی ما بود(دکتر شریعتی)
گل نیلوفر در مرداب می روید تا بگوید در سخت ترین شرایط هم باید زیبا بود...
اگر در اولين قدم، موفقيت نصيب ما مي شد، سعي و عمل ديگر معني نداشت.
انسان خوشبخت آن كسي است كه حوادث را با تبسم و اندكي دقت بعلت وقوع آن تلقي وقبول نمايد .
آدمي ساخته ي افكار خويش است فردا همان خواهد شد كه امروز مي انديشيده است .
موريس مترلينگ
هدف ما بايد داراي شور و برانگيختگي باشد . آرماني که آدمي را به وجد نياورد ، کسالت بار و خسته کننده است . ارد بزرگ
انسان موفق داستان زندگی پر رنجی دارد و هر داستان پر محنتی را پایانی است موفقیت آمیز، سختی ها را بپذیر و برای موفقیت آماده شو.
اشتباهات هنگام وقوع دردناکند، ولی بعدها همان اشتباه ها خود تجربه اند و راهنمای موفقیت.
سخناني از بزرگان
آلبرت انیشتین :
مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند ، زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند و همواره هر دو ناامید میشوند .
ناپلئون بناپارت :
هنگامی که دشمنت در حال اشتباه کردن است ، در کارش وقفه نینداز .
آلبرت انیشتین :
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی!
اسکار وایلد :
همیشه دشمنانت را ببخش ، هیچ چیز بیش از این آنها را ناراحت نمیکند .
آلبرت انیشتین :
دستهایت را برای یک دقیقه بر روی بخاری بگذار ، این یک دقیقه برای تو مانند یک ساعت میگذرد . با یک دختر خوشگل یک ساعت همنشین باش ، این یک ساعت برای تو به سرعت یک دقیقه میگذرد و این همان قانون نسبیت است !
ناپلئون بناپارت :
مذهب چيزي است كه مانع كشته شدن پولدار بدست فقير ميشود .
مارک تواین :
بهتر است دهانت را ببندی و احمق بنظر برسی ، تا اینکه بازش کنی و همه بفهمند که واقعاً احمقی !
آلبرت انیشتین :
تفاوت بین نابغه و کودن بودن در این است که نابغه بودن محدودیت های خودش را دارد .
بيلي كريستال :
زنان براي سكس به دليل نياز دارند ، مردان فقط به جا !
وودی آلن :
زندگی عشقی من واقعاً وحشتناکه ، آخرین باری که درون یک زن بودم زمانی بود که برای بازدید داخل مجسمه آزادی شدم !!!
آلبرت انیشتین :
دو چیز را پایانی نیست : یکی جهان هستی و دیگری حماقت انسان . البته در مورد اولی مطمئن نیستم !
جاني كارسون :
مردي را ميشناختم كه سيگار كشيدن ، مشروب خوردن و سكس را ترك كرد و از آن به بعد تا قبل از خودكشي زندگي سالمي داشت .
ژوزف استالين :
مرگ يك نفر تراژديه ، مرگ يك ميليون نفر آمار !
ماهاتما گاندي :
آنچنان زندگي كن گويي كه فردا خواهي مرد ، آنچنان بياموز گويي كه تا ابد زنده خواهي ماند .
البرت هوبارد :
زندگي رو زياد جدي نگير ، چون هرگز از اون زنده بيرون نميري .
آلبرت انیشتین :
انسانهای باهوش مسائل را حل میکنند ، نوابغ آنها را اثبات میکنند .
ژان كوكتو :
ما بايد به شانس ايمان بياوريم ، تا كي ميتوانيم موفقيت كساني را كه دوستشان نداريم تفسير كنيم .
آيزاك آسيموف :
زندگي لذتبخش است و مرگ آرامش بخش ،اين ميان انتقال رنج آور است .
ناپلئون :
اگر با دشمني زياد بجنگي ، بعد از مدتي تمام استراتژي هاي تو را فرا ميگيرد .
وينستون چرچيل :
پيروزي يعني توانايي رفتن از يك شكست به شكست ديگر بدون از دست دادن اشتياق .
:72:
مرا با نشان دادن شناختت از قدرتهایم و نه با تذکر ضعف هایم نیرومند تر ساز .
"ای.برانسون الکت"
مهم نیست تو شیر هستی یا غزال مهم این است که فردا را تندتر از امروز بدوی.