روزن جان ایشالا همیشه خوش خبر باشی
چطور فکر کردی ما فراموش میکنیم در حالی که همیشه اولین تاپیکی که باز میکنیم مربوط به شادی است
امیدوارم هر چه زودتر حالش کاملا خوب شه
نمایش نسخه قابل چاپ
روزن جان ایشالا همیشه خوش خبر باشی
چطور فکر کردی ما فراموش میکنیم در حالی که همیشه اولین تاپیکی که باز میکنیم مربوط به شادی است
امیدوارم هر چه زودتر حالش کاملا خوب شه
روزن جان
خوشحالم که حال شادی بهتر است.
ما میدونیم برات سخت است ازش برامون خبر بیاری. لازم نیست هر روز بیای. فقط بدون این تاپیک بسته نمیشه تا شادی عزیزمون برگرده.
فقط ما رو بی خبر نذار. هر دو-سه روزی هم یه پست بذاری کافی.
دوستان! فکر میکنم بهتر است انتظارمون رو از روزن عزیز کمتر کنیم. و فقط براش دعا کنیم.اینطوری روزن هم اذیت نمیشه.
روزن مواظب دوستمون باش. و بدون اینجا دلهایی است که هر چند از نظر مسافت از هم دورند ولی تو یه مسئله با هم یکی شدند. و اون نگرانی برای شادی عزیز است.
امیدوارم زودتر برگرده.
من هم مثل بقیه هرروز اونم روزی چندبار به این تاپیک سر میزنم تا از حال شادی عزیز با خبر شم. من هم امیذوارم روند بهبودیش ادامه پیدا کنه و روز به روز بهتر شه.
با درود و آرزوی بهبود یافتن شاد و پایان جنیایان صیهونیستهای خوناشام در غزه بی دفاع
عرض کنم که بنده پیشنهاد می کنم که همه دوستان چه آنهایی که تا همین نوشتار بنده در این موضوع ارسالی داشته اند و چه آنهایی که تازه این موضوع و نوشته ایم را می خوانند،پس از آگاهی همه از پیشنهاد بنده،در یک روز و یک ساعت به طور جمعی و مشترک برای شاد به درگاه خداوند دعا کنیم.
نیروی مثبت و حجم عایی که از دل همه ما بر می خیزد،نیروی شگرفی را در خود دارد که در بهبودی شاد گرامی حتماً مؤثر است.بنده منتظر اعلام آمادگی همه دوستان هستم و ظهر روز عاشورا را برای این کار برمی گزینم.
با سپاس
سلام گردآفرید گرامی .درود وسپاس بی پایان دوست عزیز.
با تمام وجود خواسته شما را پذیرا میباشم.
من از همه معذرت می خوام به خاطر این بی حوصلگی که این چند روز داشتم، امروز با شنیدن این خبر خیلی حالم خوبه، یعنی باید بگم همه حالشون بهتره، میشه لبخند رو روی لبای اعضای این خانواده دید، اگه این اتفاق نمی افتاد معلوم نبود چه بلایی سر خانواده اش میومد، الان که حالش بهتر شده منم بهترم، یعنی خیلی خوبم، امیدوارم هر روز بهتر بشه، از خوشحالی دلشوره دارم، از همتون ممنونم.
سلام
خدایا شکرت...
کی میشه شادی بیاد و خودش بنویسه ...
ان شاء الله زود زود زود ...
جناب گردآفرید گرامی! منم هستم . وعده ما ظهر عاشورا ...
روزن عزیز خیلی خوشحال شدم
امیدوارم همیشه خنده رو لبات بمونه و شادی عزیز کاملا خوب بشه
مرسی که ما رو بی خبر نمی زاری
وای چه عالی .
خدایا شکرت ......
واي خدا از بهشت بهت خبر بده عزيزم
خوشحالم كردي روزن جان ؛ نمي دوني اين چند شبه كه شاد عزيز مريضه ، يه شب درست نخوابيدم ، نميدونم اين چه حسيه كه اينقدر منو نگران اين مسئله كرده ، حالا هر حسي كه هست آروزش سلامتي و بهبودي شادي عزيزه .
دوستتون دارم
روزن عزیز
بدون که ما هم مثل تو ناراحت و نگرانیم
او بر میگردد و چشمهای منتظر ما را بی پاسخ نمیگذارد
خدایا توکل بر تو
خدایا ممنون که نور امید رو توی دل همه ما انداختی
خوشحالم...خیلی خوشحالم
مطمئنم که شاد برمیگرده...و توی همین تاپیک برای ما مینویسه
مطمئنم
امیدوارم ظهر عاشورا شادی عزیز خودش هم بتونه همراه ما برای بهبودی سریعترش زیارت عاشورا بخونه
یعنی درست فهمیدم. بخدا تمام این مدت باوجود پیگیری این تاپیک هیچی نمیتونستم بنویسم .
دیشب بابام پارچه هایه مسجدو آورده بود که واسه زنجیر زناشون لباس درست کنیم .اولیشو به نیت شفای شاد عزیز برش زدم و دوختم .
و البته واسه برش هر کدوم اسم یکی از دوستان گلمو گفتم . خداروشکر . امام حسین به بزرگی و کرمت قسم که شاد عزیزرو به زندگی برگردون.
فقط به این امید تاپیک رو باز کردم که یه خبر خوب بشنوم .اشک توی چشمام حلقه زد وقتی دیدم حال شاد عزیزمون بهتر شده خیلی خوشحالم از روزن عزیز ممنون که مارو بی خبر نمی زاره امیدوارم هرروز بهتر از روز قبل بشه...
خدايا خيلي خوشحالم. ممنون روزن جان كه خبرمون كردي. خدايا هر لحظه حال شاد عزيز رو بهتر كن. به بركت همين روزهاي عزيز قسمت مي دم كه شاد رو به خانواده اش برگردون. الهي آمين.
خدا رو شكر كه شادي عزيز حالش بهتره شفاي همه بيماران به خصوص شادي جون رو از خداي مهربون خواهانم به حق اين روز اول محرم
خدایا شکرت
خدایا همه ی مری ضا رو شفا بده
خدایا شکرت
خدایا به همه ی مریضا کمک کن
68000+2500=70500
خدا را شکر . امیدوارم هر چه زودتر خوب بشه و پیش خانوده اش برگرده و همچنین باز هم شاهد حضورش و راهنماییهای خوبش در تالار باشیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
سلام روزن جان
خیلی خوشحال شدم.میخواستم بگم که مادر دوست من هم که مشکل شادی رو داشت ،خطر از سرش رفع شده
و دکترا خیلی امیدوار شدند
من احساس میکنم که شادی هم به جمع ما برمیگرده
روزن جان تو هم مواظب خودت باش
خدا رو شکر خدا رو شکر خدا رو شکر
منم ظهر عاشورا رو هستم جناب گردآفرید البته ایشاالله که تا اون موقع حال شاد خوب شده و به جای دعا خدا رو شکر کنیم.
70500+10000= 80500
از اینکه خوشحالی رو توی جمع شما میبینم خیلی بهترم، میدونید این چند روزه به هیچ وجه نمی تونستم افکار مثبت داشته باشم، امروز مثل دیروز بوده، تغییر نکرده اما باز جای شکرش باقیه که بدتر نشده، فقط یه مشکلی هست، دکتر گفته اگه برگرده امکان داره یه مدتی نتونه صحبت کنه، گفت باید زمان بگذره.
امیدوارم شا د عزیز ماه محرم یا امام حسین شا د شفا بده
بچه ها خواهش می کنم، دعا کنید تا برگشتن شادی عزیز، پدر همسرش هم اصلاح بشه، دعا کنید دست از این برخوردهای بد و زشتش برداره، دعا کنید بفهمه انسانیت یعنی چی، دعا کنید رفتارش درست بشه. بیمار واقعی اونه، این چند وقته خیلی بیشتر خودش رو نشون داده، من به شخصه ازش متنفرم، دعا کنید دست از این رفتارهای خودخواهانه و متکبرانه اش برداره.
روزن جان خدارو شکر ان شاءالله که هر چه زودتر به سلامت کامل می رسه
اللهی آمین
روزن جان مرسی عزیزم
80500+1500=82000
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
خدایا ما شادی رو دست تو سپردیم
خدایا شکرت
من هم هستم روزی رو که مشخص کردید به من هم اطلاع بدید
حالم کمی بهتر شد وقتی شنیدم شاد حالش بهتر شده
به امید اون روزی که شاد خبر سلامتیش رو خودش بهمون بده
روز زن عزیز خودت را بخاطر پدر شوهر شاد آزار نده این بیماریها روحیه ، وطمئنم شادی عزیز با تجربه این وضعیت زمانی که برگردد دیگه اون حساسسیتهای قبل رو نداره ، و ارزش زندگی رو بیشتر درک میکنه فعلا مهمترین مسئله برگشت شادیه
+500=82500
روزن جان لطفا مارو از حال عزیزمون بی خبر نزار...ممنونیم ازت اگه تورونداشتیم باید چیکار میکردیم.
82500+500=83000
83000+500=83500
83500+1000=84500
خدایا همه ی مریضارو شفا بده
خدایا شادی رو به سلامتی کامل برسون
اللهی امین
روز عاشورا شاد عزیز یا امام حسین شفا بده
بچه ها امروز یه اتفاقی افتاد، هم ناراحت کننده بود هم عجیب، من که خیلی تعجب کردم، امروز صبح همسر شادی به دکترش گفته بوده اگه حالش مساعده پس میشه بردش انگلیس، دکترش هم گفته بوده که مشکلی نداره، الان میتونه، همسر شادی هم از اتاق میره بیرون که با دوستش تماس بگیره تا برای اولین فرصت بلیط جور کنه، همین که تلفنش تموم میشه و بر میگرده می بینه دوباره حال شادی بد شده، مثل سه روز پیش! دکترش گفته بوده مثل اینکه خانمتون نمیخواد بیاد!
آره واقعا شادی نمیخواد بره، میخواد اینجا بمونه، اون همه چیز رو می فهمه، مطمئن هستم شاهد همه محبتهای شما هم هست.
دوباره حالش بد شده، دیروز توی همین سایت فکرکنم موضوع (واقعیتهای سخت زندگی) بود که میخوندم یک خانمی در مورد برادرش نوشته بود که 7 سال توی کما بوده، خیلی میترسم، نکنه شادی هم مدت زیادی اونجا بمونه!
این دفعه که حالش بد شده اصلا خوب نیست، دکترش می گفت مقاومت بدنش کم شده، اگه به وضعیت قبل می موند (یعنی دیروز و پریروز) امکان اینکه تا یک هفته دیگه برگرده زیاد بود اما الان باید دید چه اتفاقی میفته، آخه اون داشت خوب میشد چرا باید دوباره حالش بد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
حتما يه حكمتي تو كاره عزيزم !! حق داري كه اينقدر بي تاب شادي جان باشي !!! ما كه نه ديديمش نه باهاش زندگي كرديم اينه حال و روزمون .
كاش خبرايه بهتري ازت بشنويم ، ههمه ما منتظره شنيدن بهبودي حال شادي عزيز هستيم و داريم براش دعا ميكنيم
من مطمئنم خدا اينقدر رئوف و مهربونه كه ديگه اينهمه دعايي رو كه ظرف اين چند روز برايه شادي جان به درگاهش شده رو بي پاسخ نميذاره .
دوستان من توی مسافرت همش به فکر شادی عزیز بودم.دیروز خیلی اتفاقی رفتم یه مجلس عزاداری امام حسین خیلی واسه شاد دعا کردم.نمی دونم ولی همش به یادشم!نمی تونم از فکرش بیرون بیام
امروز اومدم سایت بیشتر به خاطر اینکه ببینم از شاد چه خبره..
خدایا به حق این ماه بزرگ هر چه صلاح بندگانت هست براشون مقرر بدار
خدایا شفای شادی عزیز رو از خودت می خوایم
خدایا همه اعضای این سایت همه کسایی که شاد رو می شناسن دارن واسش دعا می کنن خدایا جوابشون رو بده
سلام روزن عزيزم...
خسته نباشي .... وقتي خبرهاي شاد عزيز رو ميخونم اشك امونم نميده....
خداي مهربون رو به دلهاي پاك شما دوستاي گلم قسم ميدم كه اونو به ما برگردونه....
دلم براش تنگ شده.... روزن جان احساس ميكنم اين موضوع رو كه شاد دلش نميخواد بره واسه همين هم حالش تغيير ميكنه درست باشه.... راستش اولين باري كه نوشتي ميخوان ببرنش خارج همين احساس بهم دست داد ... با خودم گفتم اگه شاد كمي بهوش بود قبول ميكرد ببرنش خارج؟؟ بهرحال خداي مهربون بهتر ميدونه صلاح همه چيه عزيزم!....
خدايا كمكمون كن....روزن جان پدر و مادر شادي عزيز هم اين اعتقاد رو دارن؟؟ همسرش چطور؟؟
خدايا به شاد كمك كن تحمل كنه.... دلامونو سپرديم به صاحبش..... الهي به اميد تو....
گردآفريد عزيز ممنون از پيشنهاد خوبتون... روز عاشورا... همه با هم ...
اميدوارم تا اون موقع شاد عزيز خوب شه و روز عاشورا همه دسته جمعي از خداي مهربون تشكر كنيم....:72:
روزن عزيز مواظب خودت باش...