بهارشادی عزیز دلمون واست تنگ شده بود.:43:
گلنوش جان چند تا از عکساتو خوب بده به من!:46:
دخترمهربون،سبکتکین، بهارشادی و ....یه زحمتی به خودتون بدین صندوق دریافتتونو خالی کنید.کم کم دیگه دارم مثل مبصر کلاس میشم.:33:
نمایش نسخه قابل چاپ
بهارشادی عزیز دلمون واست تنگ شده بود.:43:
گلنوش جان چند تا از عکساتو خوب بده به من!:46:
دخترمهربون،سبکتکین، بهارشادی و ....یه زحمتی به خودتون بدین صندوق دریافتتونو خالی کنید.کم کم دیگه دارم مثل مبصر کلاس میشم.:33:
سلام
خانم شادی خانم رو زن خانم باران 68 خانم موعود خانم شیدا حاتمی اقای نقاب اقای لرد حامد خانم ها له نو گرد افرید اقای کامران اقای بی بی جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72
یک روز رسد نشاط اندازه کوه / یک روز رسد غمی به اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است عزیز / در سایه کوه باید از دشت گذشت!
بچه ها من دارم از این دشت مورد نظر در شعر بالا می گذرم و به شدت نیازمند دعاهای سبزتون هستم :) اون هم هم
اکنون :D جدی می گما فکر نکنین دارم شوخی می کنم :) 1 مسئله دارم که باید حلش کنم با کمک همه!
خیلی خیلیییییییییییییییییییییی یییییی دعام کنید...حتی شما دوست عزیز! :)
فهمیدین که کدوم دشت رو می گم؟! :)
:72:
با سلام
من خانم ر.21 ساله و متاهل و عضو جدید تالار همدردی
من ترم اخر رشته ی حقوق هستم و در مرکز مشاوره ی محل سکونتم مشغول کار میباشم واقعا دوست دارم کمک کنم و منتظر پیامهاتون هستم :72:[/size]
سلام بر شما کارشناس محترم :72:
به همدردی خوش آمدین
به عنوان عضو عادی، برای کمک به دیگر اعضا میتوانید در تاپیکهای مشکلاتشان فعالیت کنید.
همچنین اگر میخواهید به عنوان کارشناس انجمن، به رفعِ مشکلاتِ دوستان بپردازید، از طریقِ لینک زیر داوطلبیِ خود را به مدیر سایت اعلام نمایید
فرم ارتباط با مدیر همدردی
با تشکر از شما :72:
سلام خانم ویکتوریا!
به تالار همدردی خوش آمدید.
از حضور شما در تالار خوشحال هستیم و امیدواریم که هم به تالار کمک کنید و هم بتوانید از تالار نکات زیادی بیاموزید.
البته نیاز هست که صحبت کاربر گرامی، مسافر زمان، رو اصلاح کنم. فعالیت به عنوان کمک کارشناس شرایطی دارد و همینطور نیاز هست که حداقل 6 ماه در همدردی سابقه فعالیت موثر داشته باشید.
ولی شما همین الآن هم می توانید مثل اکثر اعضای تالار در همه تاپیک های مشاوره ای شرکت کنید و به مراجعین کمک کنید.
با تشکر از شما.
سلام به همه دوستان عزیز همدردی
دلم برای همتون تنگ شده! برای روزهایی که بیشتر تو تالار فعالیت داشتم! از اینکه می دیدم افرادی که اینجا دور هم جمع شدیم، چقدر بی منت و بی ریا سعی در حل مشکل دیگران داریم، مشکل دیگری رو مثل مشکل خودمون می بینیم، لذت می بردم!
انشاءا.. الان هم همینطوره!
به امید روزیکه هیچ کدوم از اعضا مشکلی براشون پیش نیاد و اعضای جدید هم با اولین پستشون، به کمک بقیه اولین و آخرین مشکلشون رو حل کنن :72:
بلو اسکای عزیز دل ما هم برات تنگ شده بود خیلی خوشحالم که پست زدی
جای آنی عزیز و ماهی و همه بچه هایی که در تالار کم رنگ شدن هم سبزه
بهار شادی دعای سبز ما احتمالا به دستت رسیده خانومی؟
پست های همدردی رو که برای ما رنگی کردی امیدوارم زندگیت همیشه رنگی و شاد باشه:46:
سلام،
فکر می کنم در تاپیک "تاپیک های نیازمند به حضور کارشناسان" باید خود تاپیک "تاپیک های نیازمند به حضور کارشناسان" رو هم اضافه کنیم!!! :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
خانم آنی :324:
کجـــــــــایید شما؟
نه راه است این که بگذاری "همدردی" را بر خاک و بگریزی ... گذاری آر و بازمان پرس تا خاک رهت گردیم :)
خانم آنی چند روز پیش دو تا کتاب معرفی کرد. فکر می کنم رفته دوره ها و سمینارهای تخصصی و کتاب مطالعه می کند و اطلاعاتش رو بالاتر می برد. ان شا الله به زودی شاهد یک خانم آنی upgrade شده خواهیم بود :)
به هر حال ما منتظریم...
سلام دوستان،
امیدوارم حاله همتون خوب باشه،:72:
مدتی است که از دوستمون pk1365 خبری نیست!
اگه کسی ازش خبر داره، ما رو هم در جریان بذاره!
ایوب، اوقات خوشی را برای شما آرزو دارد.:72::72::72::72:
سلام،
تا اونجا که من یادم هست ایشون خداحافظی کردند و برای همیشه رفتند.نقل قول:
مدتی است که از دوستمون pk1365 خبری نیست!
اگه کسی ازش خبر داره، ما رو هم در جریان بذاره!
شاد باشید.
نه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:163:
بهش نمی یومد تریپ این جور کارا باشه!
دلم براش تنگ می شه! ایشالا هر جا باشه خوش باشه!
ممنون که خبر دادید.
سلام به اعضای خوب تالارهمدردی
تالارهمدردی وضع خوبی نداردمدیرهمدردی پاسخگو نیست مدیران تالار پاسخگو نیستند تالارهمدردی پیشرفت نمی کند واقعا متاسفم بعضی مدیران تالار باید عوض شود تجربه دانش مدیر شدن تالار ندارد تالارهمدردی باید مدیر تالار با تجربه بادانش با علم انتخاب کند مدیرهمدردی مدیران جدید تالار انتخاب کندمدیران تالاربه فکر تالارهمدردی نیستند
مدیران تالار حق عضویت تالار نمی دهد مجانی به تالار می اید اعضا خوب تالار حق عضویت تالار بدهد ولی مدیران تالار حق عضویت ندهد مجانی به تالار بیاید یک سوا ل است که باید مدیرهمدردی باید پاسخگو دهد امیدوارم زودتر مدیران جدید تالار انتخاب شود مدیران جدید تالار انتخاب شود تالارهمدردی خیلی پیشرفت می کند مدیران تالار نظم تالارهمدردی به هم زده است واقعا برای مدیران تالار خیلی متاسفم ممنون
:72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ایوب
ایوب جان مگه خداحافظی هم تریپ خاصی میخواد:311:
............
باز کی محمد اقای تالار مون رو ناراحت کرده:300::324:
آقا محمد منظوررتون از اعضا خوب تالار منم بودم دیگه نه؟:D
اقای محمد ابراهیمی چه دل پری از این تالار و مدیرانش دارید ، کافی است یه نفر یه کوچولو یه غر بزنه ، سیل انتقادهای شماست که سرازیر می شود
:311: :58: :311: :58: :311: