-
RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
عنتر دل بودن هم بد دردیه ها!
امروز:
میکشمت نامرد! نه ولم کنین! خون جلوی چشمامو گرفته! قاتل امام حسین کیه؟ این چطو فلان! تمام مصیبت بشریت همه و همه اش به خاطر این نکبته!
فردا:
واااااااااااااای! عاشوووووختم! قربون اون قیافه هچل هفت نخراشیده ات! بدون تو من مییییییییییمیرم عزیییییییزم! اصلا اگه تو نبودی بشریت باید چه خاکی تو سرش میکرد؟
پس فردا:
بازم تو!....
.................................................. .................................
سر سرکی به تالار میزنم اما راستش خیلی دیگه فرصت نمیشه کانکت شم و مطلبی بنویسم. هرچند که این روزها من بیشتر از خیلی ها دارم پست میزنم.
چرا تالار اینجوری شده؟
وقتی لیست ارسالها رو نگاه میکنی احساس میکنی بدبختی داره از سر و روی تالار میریزه! ایییییییییییییینهمه مشکلات ! والله دروغ چرا! تقریبا هیچکدامشون رو باز نمیکنم بخونم . میترسم منم جو گیر شم الکی الکی مشکل دار شم.
البته ببخشید آقای مدیر ! اصلا شغل جالبی ندارین ها! حالا میگین که کمک به مشکلات بشریت و اینا...میدونم... ولی خوب آدم دپرس میشه اینقدر مشکل میبینه!
بعضیهاشونم که از مشگل گذشته و جزو گناهان...
راستی خدا چه صبری داره! چه چیزها از این بشر دو پا میبینه !
به هر حال خدا ایشا الله صبرتون بده، البته انگار داده که شما هم دل هیشکی رو نمیشکونید و همه رو کاملا عادلانه بی جواب ...:163: :160: بشین سر جات بی دل! زبونتو غلاف کن بچه!!! تو مثل اینکه نمیتونی یه دو روز بی دردسر ما رو بذاری ها! میدونم آخرش این زبون تو کار دست ما میده:101:!
.................................................. .........................
اوناییکه رفتن مشهد زیارتشون قبول:323: البته اگه تونسته باشن توی اونهمه هول و فشار و ازدحام زیارتی کرده باشن
بالهای صداقت هم ایشالله طلبیده بشه بره و حاجاتش روا بشه و برای ما هم اگه لطف کنه دعایی از ته دل
.................................................. ......................
یه پیشنهاد:
نه ولش کن!
......................
چرا آواتار من اینجوری مات و نا مشخص شده؟ وضوح عکسش خیلی بالا بود ها!
............................
:46::43:
-
بابا چه خبرتووووووووووووووونه همتون رفتین پنهان شدین؟ 5 عضو پنهانی؟!!!
از چی پنهان شدین؟ حالا به ما هم بگین که اگه خطر در کمینه ما هم بریم یه جایی این زیر میر ها قایم شیم!
.....................
امشب این تالار نذاشت به کارام برسم!
و این معناش اینه که امشب تا خود صبح باید بشینم کار کنم وگرنه ...
آقا شما جوونا رو از درس و تحصیل باز میدارین!
نکنه شما رو دشمن اجیر کرده:163:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام شیرین جون
خیلی خیلی به یادت هستم
خدا می دونه چقدر دلم می خواد بیام مشهد
یادته برام دعا کردی که با دخترم و همسرم بیام مشهد
دعایت مستجاب شد و حالا لحظه شماری می کنم که طلبیده بشم برای زیارت انشاالله:323:
اونقدر هم دل توی دلم نیست که بیام توی صحن حرم و تو رو ببینم :327:
این رو رمزی نوشتم فقط خودت ببینی :163: و گرنه مدیر تالار خط خطی ام می کنه :311:
سلام بالهاي صداقت عزيزم.... منم خيلي به يادتون هستم و از خدامه كه شما رو مشهد تو صحن حرم ببينم و همينطور همه بچه هاي تالار رو باتفاق مدير گرامي.... (فكر كن!!):328:
چه ديدني ميشه ها همه بچه ها مشهد باشن مدير همدردي هم جلوي همه! :327:
من كه با ديدنتون اين شكلي ميشم...:320:
شوخي كردم ...:46:
عزيزم خيلي خوشحالم كه صبر و شكيباييت نتيجه داد اميدوارم اين شيريني زندگي همچنان ادامه داشته باشه و هرروز با دوام تر و پررنگتر بشه.... و اميدوارم كه هرچه زودتر بياين مشهد...
راستي بچه ها هركس رفت جمكران واسه منم دعا كنه .... من فقط يه بار رفتم اونجا و تنها سفري بود كه اينقدر حال و هواش با همه جا فرق ميكرد....
فرشته مهربون عزيزم خسته نباشي.... پست هاي زيباتو هميشه ميخونمو ازشون چيزي ياد ميگيرم ... موفق باشي خانم معلم....:104:
محمد ابراهيمي عزيز خوش اومدي ....
بي دل عزيزم از اينكه مثل قبل با انرژي برگشتي و مريضي نتونسته رو "زبونت" اثر بذاره خوشحالم....:163: همتونو دوست دارم و ...... و التماس دعا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بابا چه خبرتووووووووووووووونه همتون رفتین پنهان شدین؟ 5 عضو پنهانی؟!!!
از چی پنهان شدین؟ حالا به ما هم بگین که اگه خطر در کمینه ما هم بریم یه جایی این زیر میر ها قایم شیم!
:311:
:311::311:
:311::311::311:
:311::311:
:311:
خدایی خیلی جات خالی بود تو تالار ، همدردی با شیرین زیونیهات یه صفای دیگه داره .
خدا حافظ این ذهن حاضر و مستعدت باشه عزیز
-
سلام بر بچه های عزیز
چند روزیه سرم خیلی شلوغه ،مخصوصا سرکار ،به خاطر همین زیاد نمیتونم سر بزنم، فقط اومدم واسه عرض ادب
به به به ،بیدل نازنین با همون شیطونیاش و شیرین زبونیاش برگشته ،بی دل جان خیلی خوش اومدی
بچه از یه چیزی تو این مدت ناراحت شدم ، تو این مدت از همه یادی شده ولی از مهتاب عزیز تا اونجایی که خوندم کسی یادی نکرده ،یعنی ما واقعا انقدر فراموشکار شده ایم؟
مهتاب عزیزم جایت حسابی تو همدردی خالی هست ،امیدوارم این پست رو بخونی و به خاطر اینکه یه بار دیگه هممون تو باغ فرشته عزیز جمع بشیم ، همه کدورت ها رو دور بریزیم که واقعا دو روز زندگی ارزش مکدر کردن دل رو نداره و باید دلتکونی کرد ،دوباره به جمعمون برگردی و جمعمون رو گرم بکنی:227:
هوررررررررررا برای مهتاب جون:104::104::104:
-
سلام گل مریم نازنین
عزیزم این لینک رو ببین تا ببینی به یاد مهتاب خانم هم بودیم .
http://www.hamdardi.net/thread-13043-post-129586.html#pid129586
آره بابا در باغ رو بستین رفتین کجا ، حیفه ، بیاین جمع بشیم اونجا ، هوای باغ همدردی که همیشه بهاریه ، پاییز و زمستون نداره ، دلهای گرم همه شما رو می طلبه ، کلید باغ رو هم دادم دست بی دل جون بیاد درو باز کنه بریم تو ، دم در خوبیت نداره ها :311:
خوشحالم که از صفای همدلی ، دلهای اهالی همدردی گرم گرم است :310::310:
-
سلام به همه دوستان خوبم،امیدوارم همگی شاداب و سلامت باشید:72:
فکر کنم بیش از یک ماهه که نتونستم پشت کامپیوتر بشینم، متاسفانه کمی کسالت دارم
میگن حاصل فشار روحی 1سال و نیم پیشه و در نهایت مشکل جسمی ... الان هم خیلی نمیتونم بشینم و نوشته های عزیزان رو بخونم.
خیلی خوب شده بودم مخصوصا از لحاظ روحی ولی انگار شوکها و فشارهای اون روزا بد جور به جسمم ضربه زده...
بدترین قسمت این بیماری اینه که یاد گذشته میفتم....
این چند ماهه هم سرگرم کار و درس بودم که خیلی به خودم نرسیدم!
خلاصه اینکه با کمال تاسف از کار و درسم موندم
برام دعا کنید که موقعیت کاریم بیش از این به خطر نیفته:323: واینکه با وجود درد یادگار، بتونم مثل همیشه بدیهایی که یادم میاد رو ببخشم
دوستتون دارم، امیدوارم همدردی همیشه فعال و پابرجا باشه:72::72::72:
التماس دعا
-
سلام به همه ی دوستان خوب تالار همدردی
خیلی خوشحالم که همه دوستان دور هم هستند امیدوارم دوستان دیگری که نیستند به زودی به تالاربرگردند
امریم عزیز خوش اومدی امیدوارم هرچه زودتر حالتون بهتر بشه . من همیشه به یادتون بودم و براتون دعامیکنم . :46:
بی دل عزیز شما کجا بودی نبودی . جاتون حسابی خالی بود . :43:
گل مریم عزیز فکر کنم از وقتی شما اومدی من نتونستم تالاربیام گرچه دیره اما خوشامد میگم . :46:
حالا نگید چه رویی داره خودش بی خبر رفته :163:
-
سلام
من فرانک هستم
تازه عضو این سایت باحال با فضای صمیمی شدم:310:
خیلی همه تونو دوست دارم و تو این مدت کم که اینحا هستم حس خوبی نسبت بهتون دارم
امیدوارم همه تون خوشبخت باشید و برای من هم دعا کنید
راستی من یه عضو عادی بودم که آقای مدیر لطف کردند و 10روز شارژ رایگان هدیه هم دادن .این شد که تونستم بیام اینجا و خودمو معرفی کنم
دوستتون دارم:46:
فرانک
-
فرانک جان خوش اومدی
یه دوست جدید هم به بقیه دوستان اضافه شد :72:
دوستی که شریک غم و خوشیمون هست
همیشه با خدا باشی عزیزم
-
بالهای صداقت
ممنونم از خوش آمدگوییت:72:
امیدوارم دوست خوبی براتون باشم و کاری نکنم از دستم ناراحت بشید:163:
-
سلام چند وقت خانم شادی خانم روزن اقای لرد حامد اقای نقاب خانم موعود اقای بی بی چند وقتی تو تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گردد:72::72::72::72:
-
سلام ستایش بارن
بالاخره ستایش بارانی یا بارن؟:325:
امروز صبح اومدم دیدم خبری ازت توی تاپیکت نیست ...
جذبت کردم اومدی یه خبر دادی و رفتی :72:
خوشحالم از اینکه روند خوبی رو در پیش گرفته ای
از خدا می خوام توی راهی که قدم گذاشته ای همراهت باشه که صددرصد هست
ستایش عزیزم :46:
از اینکه اینقدر تغییر کرده ای به اینکه دوست تو هستم خوشحالم
آنچه را که آموختی به دیگران نیز بیاموز:43:
-
سلام بر اهالی مهربون همدردی:43::72:
راستی یه هفته ای هست آنی عزیز پیداش نیست ، کسی خبری ازش داره ؟؟؟:324:
آنی جان امیدوارم هرجا هستی خوش و خرم و سلامت باشی ، اما بد نیست از حال و احوالت به ما خبر بدی ، :303:خوشحال میشیم .
بی دل هم که چند روزی دل ما را خوش کرد و دوباره غیبش زد .
شاد هم که خیلی وقته نیومده تالار ، همچنین ، مامفرد ، بلوم ، روزن ، ........ ستاره هم که ستاره سهیل شده ، که تو این هوای ابری زمشتونی نمیشه پیداش کرد .
ستاره جون دلمون واسه تاپیک و پستهای قشنگت تنگ شده بابا :43::72::72:.
بی بی هم نیستش ، حالا که خیلی مونده تا خونه تکونی و در خدمت خانم بودن :311: ... نمیدونید کجاست ؟؟
-
از انی و بی بی خبر دارم که حالشون خدا رو شکر عالیه
بیبی هر وقت از در خدمت خانم بودن خلاص شد میتونه اینجا هم یه سر بزنه:311:
بلوم هم خوبه ،احوالش رو از مامفرد گرفته ام
ما هم که زیر سایه معبود حق لحظه ها را به شادی و با عشق می گذارنیم
-
سلام سلام ، صد تا سلام
من اومدم ، بخونید فرار کردم ، بالاخره اینقد خواهش تمنا کردم تا یه چند روزی مرخصی گرفتم ، تازه هنوز فرشها و مبلها و پنجره و .... مونده (قابل توجه اونائی که خوششون میاد از این جمله ها بشنون !!)
خدائیش خوشم میاد این نسوان محترمات اگه هیچی ندارن ، اعتماد به نفسشون خوبه ، یه سره تو توهم و تصور و ... غرقن:311:
گفتم تا شایعات زیاد نشده ، یه خودی نشون بدم.
گذشته از شوخی دلم برا همگی تنگیده بود، اما داشتم تمرین صبر می کردم (یکی از تمرینات مدیریتیه) -- کممممممممممممممک:104::104:
سارا بانو ، چه عجب بالاخره دلبندو رو راحت کردی و از توبغل مبارک تشریف اوردین پائین :311:شایدم اون خسته شد و زمین گذاشتتون :311: طفلکی کمر ممرش له و لورده شد ، گمونم بعد از عروسی تا حالا رو دستش داشتتون ، بنظرم خوب کاری کردین اعتماد نکردین ، مردا همینن دیگه یهو ....!!!
.
.
.
.
.
آواتار جدید مبارکه !!
-
کمرشون شاید درد کرده باشه ولی جناب شوهر المبارک سارا جون هیچ وقت ممرشون درد نکرده تا حالا:311::311:
-
گل مریم جان ، نیومده باز دارین یه جورائی طرفداری میکنین ها :302: بابا همین کارا را میکنید تو تالار که مردا حاضر نیستن بیان تو ..... آی ایها الناس ، آی مدیران مرد! سایت ، بیائید یه کم این فضای تالار رو درس کنید همش بوی فمنیستی میده!
بنده همه اون مقدمات رو گفتم که یه تبریکی به دکتر گفته باشم برا آواتار جدیدش ، وگرنه خدای ناکرده منظورم این نبود که مفهوم آواتالار قدیمیش این بوده که عروس خانوم رو دست داماد باد کرده !!!!! :311::311:
اقا ما رفتیم یه 40 -50 روز دیگه میایم !!!:227::310:
-
چقدر این آقای BABY با نمک هستند:311::311:
من که خستگیم در رفت:72:
امیدورم همیشه خندان باشید و در کنار همسرتون خوشبخت:43::72:
-
سلام و احترام
به اعضای خوب تالار من حق عضویت تمام شود چند وقت به مرخصی می روم دوباره به تالار بر می گردم دلم برای مدیران خوب تالار تنگ می شود دلم برای تالار خیلی تنگ می شود دلم برای مدیر خوب همدردی دوست داشتنی خیلی تنگ می شود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
به امید دیدار
-
سلام بر یاران همدردی
خیلی وقته از ، افسون ، آرزو خانم ، شاد ، مامفرد ،دانه ، موعود ( که دلم براش تنگ شده ) ، آتنا و .... خبری نیست
ما که دعا گوی شمائیم دوستان غایب ، بد نیست شما هم از حالتون خبری بهمون بدین ، خوشحالمون می کنید .
مهتاب عزیز رو هم که دیدم چند وقت پیش آنلاین شده ، دوست داریم از حال و احوالت هم بدونیم عزیز .
ان شاء الله که همگی در پناه خدا خوش و خرم باشید
:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
من اومدم ، بخونید فرار کردم ، بالاخره اینقد خواهش تمنا کردم تا یه چند روزی مرخصی گرفتم ، تازه هنوز فرشها و مبلها و پنجره و .... مونده (قابل توجه اونائی که خوششون میاد از این جمله ها بشنون !!)
گفتم تا شایعات زیاد نشده ، یه خودی نشون بدم.
سارا بانو ، چه عجب بالاخره دلبندو رو راحت کردی و از توبغل مبارک تشریف اوردین پائین :311:شایدم اون خسته شد و زمین گذاشتتون :311: طفلکی کمر ممرش له و لورده شد ، گمونم بعد از عروسی تا حالا رو دستش داشتتون ، بنظرم خوب کاری کردین اعتماد نکردین ، مردا همینن دیگه یهو ....!!!
.
آواتار جدید مبارکه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
کمرشون شاید درد کرده باشه ولی جناب شوهر المبارک سارا جون هیچ وقت ممرشون درد نکرده تا حالا:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
گل مریم جان ، نیومده باز دارین یه جورائی طرفداری میکنین ها :302: بابا همین کارا را میکنید تو تالار که مردا حاضر نیستن بیان تو ..... آی ایها الناس ، آی مدیران مرد! سایت ، بیائید یه کم این فضای تالار رو درس کنید همش بوی فمنیستی میده!
بنده همه اون مقدمات رو گفتم که یه تبریکی به دکتر گفته باشم برا آواتار جدیدش ، وگرنه خدای ناکرده منظورم این نبود که مفهوم آواتالار قدیمیش این بوده که عروس خانوم رو دست داماد باد کرده !!!!! :311
سلام به همگی:43::
به به چقدر همه احوال این سارا بانو گل گلابو پرسیدن....:302:
آنقدر احوال نپرسیدین تا این http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...64948daefa.gifبی بی خان جان سر و کله اش پیدا شد...بابا من از دست این بی بی کجا فرار کنم ..هرجا میرم سرو کله اش پیدا میشه..اینا ها همین الانم کله اش دارم از رو دیوار می بینم...
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...50cdd2d49a.gif
اولا که همسر گل گلاب من اصلا هم خسته نشد منتها چون خودم دیدم بچه خوبی هست و حرفهای منو قشنگ گوش میده:46: ازش خواستم که منو بذاره پایین ....همین وگرنه اون خوش حالا حالا نمی خواست منو بذاره زمین...من گفتم بیام پایین کمی شیطونی کنم دلم باز بشه!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...0fac3c3c72.gif
!!
[align=center]
http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg
در ثانی چیه هی داد بیداد می کنی مدیران سایت رو صدا می کنی..می خوای بگم فرشته جون بیاد مثل باغ یک درس درست و حسابی به همه مردهای تالار بده.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ab291f6077.gif.فرشته پس کجایی بیا بهش بگو که اگر خانم ها نباشن اقایون حتی یک صدم ثانیه زنده نمی مونن!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...02e271219e.gif!!
حالا بگو ببینم..خوب ظرف ها رو شستی؟خوب لباسا رو شتس؟درست اتو کردی؟جارو زدی؟خرید کردی؟بچه جانو بردی مدرسه؟غذا پختی؟بیا کمی از افتخاراتی که تو مدت غیبت از تالار بدست آوردی برامون تعریف کن لذت ببریم..:311:.
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...652e1bf9cf.gif
هرکس گفت این بالایی ها کیان از من یک جایزه خوب داره؟؟؟:311:
** راستی از دست بی بی نشد با دوستان یک حال و احوالی بکنم...خوبید؟خوشید؟چند وقت من نبودم خیلی ساکتید..بابا این چه وضعیه..بزنید ..بخونید..شاد باشید....هورااااااااااااااا اااااا:227:[/align]
-
به به ، عجب برفی داره میاد تهران !!!
واقعا آرامش بخشه.
دیروز که رفتم خونه ، پسرم گفت بابا میای بریم تو حیاط برف بازی ؟
گفتم چرا تو حیاط ، دوست دارید بریم پارک ، با ذوق و شوق گفتن آره
جاتون خالی حدود 8 شب رفتیم و تا 10 تو خیابون و پارک برف بازی کردیم ، ... یه آدم برفی هم درست کردیم.
پیشنهادم اینه که امروز و فردا رو حتما خانوادگی برف بازی کنید
سارا ! اگه دستم بهت می رسید یه گلوله برف مهمونت می کردم ، همین !
سارا اینقد بپر بپر نکن ببینم چی میگی !
بگو که اگر خانم ها نباشن اقایون حتی یک صدم ثانیه زنده نمی مونن!!
اما حداقل یکصدم ثانیه رو زندگی میکنن و از عمرشون لذت ! میبرن:311:
-
به به میبینم که جمع همه دوستان جمعه
فقط یه گل رو کم داشتین که اونم ما اومدیم:310:
برف رو حال کردین دیگه؟ جاتون خالی پریروز یه جایی بودم که کلی واسه بارش برف از ته دل دعا کردم:227:
چه حالی میده برف بازی
خدایا شکرت به خاطر نعمتت و مهربونیت:323:
-
آنان که با افکاری پاک وفطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست.
چراکه جاویدانند.
بیاد همه دوستان
همیشه خوب بمانید:72:
-
سلام:302::
این چه وضعیه..من با همه اهالی تالار قهرم..هی میگید برف برف برف............
فکر کردید خوزستان برف نمیاد منظورم مرکزشه..ببینید ما امروز این همه برف داشتیم اونم وسط رود کارون...
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...891d7d69c7.gif
ایناها اینم یک منظره اون...
تازه ما هم برف بازی کردیم یک آدم برفی شاختیم با شوی گرام و بر و بچه های محله اونم وسط کارون..آخه آبش از شدت سرما یخ بسته...:302:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...92a78e9873.jpg
تازه آقای بی بی رفتی گردش دست خانم رو نگرفتی تازه بچه جان هم افتاده باز دستشو نگرفتی!!! عجب روح خبیثی داری واقعا....بردیشون گردش یا .....:305:
من اگر بودم در جواب گلوله برفی که به سمتم پرت می کردی و صد البته به من نمی خورد جاش یک گلوله برفی بزرگ قل می دادم طرفت تا بدونی باید نه تنها دست خانم رو تو گردش می گرفتی که باید می ذاشتی رو شونه هات و راه می بردی.....:311:
تبصره...........من برف می خوام....خدایا این خوزستان افتابش امروز از همیشه تیز تر بود!!!!
سارا تنها...
سارا غمگین..
سارا دل گرفته..
سارا بدون برف...
هیچکی منو دوست نداره...!:302::302:
-
چه روز زیبا و پرهیجانی بود امروز..
جای همه بچه های همدردی خالی بود تا یه دل سیر برف بازی می کردیم.
من که امروز حسابی استفاده کردم و لذت بردم. حتی روندن اتومبیل هم زیر برف قشنگ تر و لذت بخش تره..
بعدش پیاده روی تو برف، ساختن آدم برفی، گلوله برفی زدن و خوردن، ....
خدایا این روزهای زیبا و پربرکت و نعمتت رو بیشتر کن و نصیب همه هموطنانمون بکن (خصوصا سارا بانوی خودمون که احساس تنهایی نکنه)
-
سلام دوستای خوبم :46:
من هم با سارا موافقم .اینقدر برف برف نکنید ماهائی که برف نداریم چی کار باید بکنیم ؟؟؟؟؟!!!!! :302::302::302:
حداقل سارا جون یه مقدار برف بازی کردی ولی من الان چهارمین سال که برف ندیدم .
جالب اینجاست که من در اوج گرمای تابستون هستم .:310:
-
سلام همدردهای خوبم
من امروز خیلی دلم گرفته و دلتنگم
به دعا نیاز دارم
امیدورام دل شما شاد باشه و لبتون خندان...:72:
-
سلام فرانک جان
چی شده خانمی؟ چرا دلت گرفته عزیزم؟
شما که اهل دعا و قرآنی، قرآن بخون، دعا بخون (خصوصا دعای علقمه که به آدم اعتماد به نفس می ده) مطمئن باش دلت باز می شه.
اگه چیز خاصی هم شده بگو به همدردات تا تو دلت نمو.
خلاصه که به زورم که شده غم رو از دلت بیرون کن و فکرای قشنگ و خوب بیار جاش.
ما هم برات و برای همه گلهای همدردی دعا می کنیم.:72:
-
سلام نازنینم:46:
عزیزم باور میکنی بگم خیلی از دعاها رو از حفظم از بس که خوندمشون:316:
خسته شدم، خستــــــــــــــه
نمیدونم واسه خودم دلم بسوزه یا اطرافیانم ؟
بعد مدتها دلم واسه کسی که خیلی دوست داشتم خیلی تنگ شده و گرفته:302:
دوست ندارم دل خواهرم مثل خودم بشه:43:
اما کاری از دستم بر نمیاد جز دعا کردن .
چشم دعای علقمه رو هم میخونم ، همین الان، خوشبختانه یه مفاتیح دم دستمه:303:
-
سلام خانم بلوم خانم شادی خانم رو زن خانم موعو د گرد افرید خانم غزاله چند وقتی تو تالار نیستند جا در تالار خالی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد:72::72::72:
-
-
سلام بالهای عزیزم:46:
شما خوب باشین ما هم خوبیم
دیگه دیدیم هوا طولانی مدت ابری بمونه افسردگی میاره گفتیم بباریم تا دیگه هوا آفتابی شه . آخیـــــش دلمون واشد.
ماکه نبودیم خبرا دستمون نرسیده شما بگو چه خبرا
دوستای جدید زیادی داریم که من افتخار آشنایی باهاشون رو نداشتم . فرانک و پردیس و....
چون نبودم الان میگم به تالار همدردی خوش اومدین و خوشحالم از آشناییتون
-
سلام باران جون
اسم شما با خودش شادی و نشاط میاره
منم از اشنایی با شما خوشبختم:46:
شما که اسمت بارانه از خدا بخواه باران رحمتش رو بر سرمون فرود بیاره که هم غبار از دلهامون پاک بشه هم این طبیعت یه نفسی بکشه
-
سلام به همه دوستان
امروز شاهد جلوه رخسار دوستان قدیمی بودیم
شاد
مامفرد
باران68
طاهره (که سایه شون سنگینه و همین مقدار کم حضورشون هم غنیمته)
امیدوارم شما و همه دوستان همدردی هرجا هستید موفق و پیروز باشید
-
سلام به همه
از آقای تسوکه خبری نیست الان که تلویزیون داره کارتونشو میده
یاد این افتادم که به بلواسکای عزیز گفتن اگر بچه هاتون 4 قلوشد اسمشون رو بذار کایکو،تسوکه،میتی کمان،سگارو
:311::311::311:
-
سلام خانم باران به تالار خوش امدید کم به تالار سر می زنید جا در تالار خالی بود خیلی خوشحال هستم دوباره به تالار برگشتی امیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72::72::72:
-
[b]دوستان امروز شارژ من تموم میشه و نمیتونم بیام اینجا:302::302:
اما شما منو فراموش نکنیـــــــــــــــــد:316:
امیدوارم تو این تاپیک همیشه خبرهای خوش باشه و دل کسی نگرفته باشه جز از غم ظهــــور ........:323:[/b]
-
سلام خانم فرانک مدیر همدردی و اعضا خوب تالار به وجود شما در تالار نیاز دارد امیدوارم زودتر به تالار بر گردی براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72: