RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
علیکم سلام
رسیدن بخیر
خب الهی شکر که زنگ نزده و قراری گذاشته نشده:316:
من بازم میگم اون فقط قصد داره شما رو بترسونه و تصمیم جدی برای طلاق نداره .گوشی خودش رو که گفتید ازش گرفتن برای همین با گوشی برادرش بهتون تک زنگ زده .اما راستش من نمیدونم معنیش چی میتونه باشه یعنیئ مطمئن نیستم .اگه میخواست بگه رو تصمیمش هست خب میشد به جای تک زنگ یه پیام میداد با ذکر ساعت حضور در دادگاه ! اما تک زنگ بدون قرار نمیدونم .انشاء الله معنیش اینه که قرار بی قرار .
ولی شما جویای علت زنگ نزدنش نشید اصلا" :305: همینظور بذارید آزاد باشه اگه خواست دوباره خودش تماس میگیره اگرم نخواست که چه بهتر .
یه خورده جلوی خودتون بگیرید و صبر کنید تا خودش هر اقدامی خواست بکنه ....صبر کنید تا قدرت صبر رو متوجه بشید.
موفق باشید
یعنی امکان داره دلتنگی بهش دست داده باشه ؟یا بخوتد برگرده نتونه چی جوری؟
بله چرا که نه .هر انسانی یه روزی اشتباه میکنه و یه روزی از اشتباهش پشیمون میشه و میوخاد جبران کنه .اما در مورد همسر شما شاید حتما" اینطوری نباشه .البته دلتنگی که مطمئن باشید بهش دست داده و خیلی هم زیاد اما مشخصه که خیلی مغرور و کینه ایه و خیلی دیر اشتباهات دیگران رو فراموش میکنه ! اما هر مغروری هم بالاخره کوتاه میاد .
به هر حال شما کار خودتون رو بکنید یعنی حالا هم بهش فرصت بدید تا به اشتباهش پی ببره . متاسفانه اخلاق شما طوریه که اصلا" فرصت پی بردن به اشتباهات و فرصت عذرخواهی( در مواردی که ایشون باید عذرخواهی کنه )رو بهشون نمیدید و این خیلی بده .اینجوری همیشه همین اشه و همین کاسه .یعنیئبرای هر دلخوری کوچیک و مسئله پیش پا افتاده ای شما باید عذرخواهی کنید و برید دنبال خواسته های اون و اون هم نپذیره و خودش رو بگیره .
البته اشتباه نکنید منظور من این نیست که تو این ماجرا شما بی تقصیر و ایشون گناهکار هستن یا برعکس بلکه منظورم اینه که شما باید به اون هم فرصت بدید حرف بزنه و خواسته ای داشته باشه و هم اینکه به موقعه اش که لازمه و اشتباهی کرده باید عذرخواهی کنه و دل شما رو به دست بیاره و این رابطه باید نتقابل باشه نه اینکه یکطرف همیشه با علت و بی علت در پی به دست آوردن دل اون یکی باشه .
شما باید در کنار هم باشید نه در مقابل هم .
پس حالا باید فرصت دلتنگی رو به خانمتون بدید ..........صبـــــــــــر صبـــــــــر صبــــــــــــر
سلام وقتتون بخیر
میخواستم بپرسم به نظره شما بعد از مورد پریشب بهش زنگ بزنم یا نه بزارم دل تنگیش یا غرورش و یا کینش بخوابه؟:325:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
بله چرا که نه .هر انسانی یه روزی اشتباه میکنه و یه روزی از اشتباهش پشیمون میشه و میوخاد جبران کنه .اما در مورد همسر شما شاید حتما" اینطوری نباشه .البته دلتنگی که مطمئن باشید بهش دست داده و خیلی هم زیاد اما مشخصه که خیلی مغرور و کینه ایه و خیلی دیر اشتباهات دیگران رو فراموش میکنه ! اما هر مغروری هم بالاخره کوتاه میاد .
به هر حال شما کار خودتون رو بکنید یعنی حالا هم بهش فرصت بدید تا به اشتباهش پی ببره . متاسفانه اخلاق شما طوریه که اصلا" فرصت پی بردن به اشتباهات و فرصت عذرخواهی( در مواردی که ایشون باید عذرخواهی کنه )رو بهشون نمیدید و این خیلی بده .اینجوری همیشه همین اشه و همین کاسه .یعنیئبرای هر دلخوری کوچیک و مسئله پیش پا افتاده ای شما باید عذرخواهی کنید و برید دنبال خواسته های اون و اون هم نپذیره و خودش رو بگیره .
البته اشتباه نکنید منظور من این نیست که تو این ماجرا شما بی تقصیر و ایشون گناهکار هستن یا برعکس بلکه منظورم اینه که شما باید به اون هم فرصت بدید حرف بزنه و خواسته ای داشته باشه و هم اینکه به موقعه اش که لازمه و اشتباهی کرده باید عذرخواهی کنه و دل شما رو به دست بیاره و این رابطه باید نتقابل باشه نه اینکه یکطرف همیشه با علت و بی علت در پی به دست آوردن دل اون یکی باشه .
شما باید در کنار هم باشید نه در مقابل هم .
پس حالا باید فرصت دلتنگی رو به خانمتون بدید ..........صبـــــــــــر صبـــــــــر صبــــــــــــر
علیکم سلام
برادر گرامی من که جواب دادم . یه خورده خودتونو کنترل کنید .دیدید ازش خبری نشد ؟ این یعنیئ اینکه خودش مردده و میخواد شما رو بترسونه اما شما بهش مهلت نمیدید که اظهار پشیمانی کنه و همه چی درست بشه:305:
زنگ نزنید ، چند روز بذارید راحت باشه تا نتیجه صبر و تحمل رو ببینید .
حتما حتما ممنون از راهنمایی های خوبتون
خواهش میکنم
پس صبر کنید ، و محکم باشید و باور داشته باشید که این صبر به معنی بی توجهی یا کم توجهی به همسرتون نیست چون شما تا حالا خیــــــــلی طرفش رفتید و اون نخواسته پس دیگه مقصر نیستید .
خواهر خوبم موعود ببخشید ازتون دارم زیاد سوال میپرسم برام پیش اومده
به نظر شما یه دختری که 4 سال با یکی باشه بعدش 10 ماه عقد کنن ببخشید دارم میگم از لحاظ جنسی با هم نزدیکی داشته باشن معاشقه داشته باشن خیلی همدیگرو دوست داشته باشن خیلی مگه میشه همسره من که یه ادمه کینه ای هستش تز رفتارش پشیمون بشه طوری که بیاد معذرت خواهی کنه درسته جوابمو در این مورد دادید میشه بگید مگه میشه ادمی لحاظات خوشه زندگیشو با شریکش فراموش کنه فقط بچسبه به بحثها و گفتگو های عصبی یه دختر تا این حد میتونه سنگ بشه یعنی پیشه خودش فکر نمیکنه من از شما میپرسم چون دختر هستید و احساسته همو میدونید
بازم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hnv
خواهر خوبم موعود ببخشید ازتون دارم زیاد سوال میپرسم برام پیش اومده
به نظر شما یه دختری که 4 سال با یکی باشه بعدش 10 ماه عقد کنن ببخشید دارم میگم از لحاظ جنسی با هم نزدیکی داشته باشن معاشقه داشته باشن خیلی همدیگرو دوست داشته باشن خیلی مگه میشه همسره من که یه ادمه کینه ای هستش تز رفتارش پشیمون بشه طوری که بیاد معذرت خواهی کنه درسته جوابمو در این مورد دادید میشه بگید مگه میشه ادمی لحاظات خوشه زندگیشو با شریکش فراموش کنه فقط بچسبه به بحثها و گفتگو های عصبی یه دختر تا این حد میتونه سنگ بشه یعنی پیشه خودش فکر نمیکنه من از شما میپرسم چون دختر هستید و احساسته همو میدونید
بازم ممنون
خواهش میکنم سوال بپرسید امیدوارم بتونم کمکی بکنم.
راستش من با اینکه دختر هستم اما فکر نمیکنم بتونم همچین کاری بکنم .همه مثل هم نیستند اما کلا" انسان جایزالخطاست و گاهی اشتباه میکنه و زمانی هم که داره اشتباه میکنه نمیدونه که بعدا" پشیمون میشه گاهی هم میدونه با این وجود چون اون لحظه نمیتونه خودش رو کنترل کنه ، مرتکب اشتباه میشه و خطا میکنه .
غرور آفت زندگیه و نمونه اش رو شما داریدمیبینید اما گاهی میشه فرد مغرور رو کمک کرد تا این عادتش رو ترک کنه مثل اینکه من هی به شما میگم صبر کنید وفرصت پی بردن به اشتباه رو به خانمتون بدید اما شما گوش نمیکنید !
به نظر من در اصل نه لحظات شادی و خوشی تو زندگی فراموش میشن و نه لحظات غم و دلتنگی و دلخوری اما میشه سعی کنیم لحظات غم و اندوه رو تکرار نکنیم .یعنی فراموش کردنشون به این شکل میشه که تکرارشون نکنیم و تو زندگی اینده دخالتشون ندیم البته لحظات شاد رو میشه هر زمان به یاد آورد اما باید سعی کنیم لحظات دلتنگی و کینه رو از زندگی بیرون کنیم
موفق باشید
با سلام
بله می شود. ایشان از داشتن شما مطمئن هستند. کمی به خودتان و ایشان وقت بدهید بگذارید خوب با خودش کنار بیاد من مطمئنم که شما را دوست دارد و حاضر هم نیست از دستان بدهد ولی خوب چیزهایی را هم در زندگی می خواهد داشته باشد. شما باید به ایشان اطمنینان بدهید در زندگی رفتاری را باهاش خواهید داشت که دوست دارد.