RE: هم اکنون نیازمند یاری شما هستم
بالهاي صداقت عزيزم سلام
نميدونم بگم خوشحالم يا بگم ناراحتم از تصميمي كه گرفتي........
خوشحالم چون مادري رو ميبينم كه خسته از تلاطم امواج بلاخره به ساحلش رسيده و روزهاي جديدي در زندگي جديدش و ساحل بي انتهاش منتظرش نشسته......
ناراحتم كه ميبينم مرگ رابطه اي كه روزي با هزاران اميد و آرزو به پا شد اما با بي فكري و بي مسوليتي يه مرد بهم ريخت و.....
نمي خوام بگم تصميم درست يا نادرستي گرفتي چون در حدي نيستم كه راجع به ادامه يا قطع يه رابطه يه زوج نظر بدم(با در نظر گرفتن مو طلايي عزيز)
فقط ازت ميخوام تمام جوانب تصميمت رو بررسي كني.......سعي كن هر طور شده با يه مشاور صحبت كن.....با مادرت و پدرت مشورت كن.....هر چي باشه از شما با تجربه تر و دنيا ديده تر هستند...
با يه وكيل خبره (فقط به فكر پول نباشه!!)مشورت كن...اول تمام راه و چاه دادگاه و دادرسي و......رو بررسي كن بعد استارت مراحلت رو بزن....يه وكيل خوب خيلي بهت كمك ميكنه.....
هميشه گفتم من براي آدمهاي عاشق احترام خاصي قائلم شما هم از اون دسته آدمهايي...
ببخش اگه توي اين تاپيك حرفي براي گفتن نداشتم....
اميدوارم با تصميم جديدت به آرامش يشتري برسي....موفق باشي:46:
سلام دوست عزیزم :228:
امروز اتفاقی سری به تالار زدم پست شما رو دیدم
بالهای صداقت عزیز :72:
خیلی خوشحالم که بلاخره شهامت تصمیم گیری رو پیدا کردی ولی یادت باشه بیگدار به آب ندی
عزیزم یادت باشه همیشه برای طلاق وقت داری من پیشنهاد می کنم حداقل یک ماه هیچ اقدامی نکنی و خودت رو محک بزنی که آیا تصمیم ت احساسی نبوده و آیا پشیمون نمی شی ؟؟؟
من هنوز روزنه هایی رو می بینم :305:
سلام بالهای صداقت
همانطور که برای ازدواج، پیش از ازدواج برای کسب آگاهی و مهارت ، مشاوره لازم هست.
اگر در تصمیم طلاق هم قطعی شدید، قبل از اقدام نیاز به مشاوره جهت بررسی مشکلات طلاق، آماده شدن و کسب مهارت برای کنار آمدن و پذیرفتن آن، و همچنین روشهای سازگاری و حل مشکلات احتمالی و .... دارید.
لذا همانطور که تاکنون صبورانه به این تصمیم رسیدید، اکنون هم جهت اینکه به هنگام عملی کردن آن، بتوانید خود را سازگار کنید از طریق مشاوره حضوری ، روشهای کنارآمدن و حل مسائل احتمالی را تمرین فرمایید.
سلام بالهای صداقت عزیز
اول از هر چیز باید بگم خوشحالم که به نقطه تصمیم گیری رسیدی و از استیصال و ترس اولیه در رابطه با تصور طلاق خارج شدی و این نشون دهنده تلاشت برای تغییر نگرش و روحیه است .
با همین توانایی که از خود برای مدیریت بر خود نشان دادی ، در این مرحله نیز باید با درک همه جوانب به قطعیت در تصمیم برسی .
در نظر داشته باش درک درست همه جوانب وقتی خواهد بود که تمام نتایج حتمی و احتمالی تصمیمت رو سنجیده و دورنمای آن را تصویر کنی و در این تصویر که از این دورنما می بینی ، پشیمانی از تصمیمی که امروز می گیری نباشد . اگر چنین بود قطعاً به لایه های درونی که مراجعه کنی همین الآن تردید را خواهی دید و اگر این نبود و در ترسیم دور نما برنامه زندگیت بعد از جدایی روشن و بدور از ترس و سیاهی و احساس حسرت و پشیمانی بود و برعکس احساسی خوب و نتایج مفید واقع بینانه در آن دیدی ، پس قاطع اقدام کن و محکم باش .
مهم اینه که خودت باشی نه کسی که جبر شرایط ، احساس بلاتکلیفی و حتی بغض و واکنش لجبازانه نسبت به همسرت او را مقطعی ساخته و پرداخته ، خودت باش با همه توانائیها و ویژگیهای (چه مثبت و چه منفی ) باور شده . در این صورت رد پای عقلانیت در تصمیمت مشاهده خواهد شد .
اما اگر به قطعیت و قاطعیت رسیدی ، در اقداماتی که برای طی مسیر جدایی در پیش می گیری فضای ذهنیت را برای این احتمال که همسرت واقعاً نخواهد طلاقت دهد ، سرش به سنگ بخورد و مایل باشد زندگی مشترک را ادامه دهد ، باز نگه دار ، برای این منظور هم مشورت کن و هم ترسیم که اگر با چنین وضعیتی مواجه شدی بهترین موضع و پاسخ و تصمیم شما چه باشد ، چون اگر صرفاً به این که این رشته قطع شود فکر کنی و با تقاضای همسرت برای ادامه و دادن فرصتی دیگر به وی مواجه شدی ممکنه روحاً آشفته شوی و نتوانی درست مدیریت کنی و چون تمام فضای ذهنت را جدایی و برنامه هایی که برای بعد از آن در پیش گرفتی پر کرده ، خواست احتمالی همسرت بر ادامه زندگی را نپذیری ، اما بعدها دچار یک نوع عذاب وجدان شوی که چرا این فرصت دوباره را ندادی .
پس به این احتمال هم خوب فکر کن و مشورت کن و چنان فضای ذهنت آماده باشد که عدم پذیرش یا پذیرش خواسته احتمالی همسرت با دلایلی که برایت قانع کننده است و پشیمانی به دنبال ندارد همراه باشد .
موفق باشی
سلام بالهای صداقت عزیزم
از اینکه دیر به تاپیکت سر زدم ببخشید من چهار روز نبودم امروز دیدم و نمام پست هاتو خوندم
خانومی مثل همیشه باید بگم که شجاعت و صبوری و قاطعیتت قابل تحسینه و تو یک زن خود ساخته ای و از پس تمام مشکلاتت بر میآیی پس از این لحاظ خیالت راحته
تو خیلی حسن داری اینکه وابستگی مالی به کسی نداری
اینکه قدرت اداره زندگیتو به تنهایی داری
اینکه سقفی بالای سرت از خودته
اینکه فرزند سالمی داری
احساست قابل ستایشه
ولی همانطوری که دوستان گفتند هر تصمیمی احتیاج به بررسی و فکر کردن داره
اگه میخوای تصمیم جدی برای زندگیت بگیری باید قبلش مطمئن بشی که همه ی راه ها رو امتحان کردی
یادت باشه آخرین راه رو حتما بزار برای آخرین مرحله اگه اون موقع اون راه رو بری دیگه هیچ وقت پشیموون نمی شه
دوستت دارم خانومی
مراقب خودت و دختر خوشگلمون باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
دوست دارم مدیر تالار و فرشته مهربان هم راهنمایی نهایی شون رو بدهند
لذا برای جمع بندی و تجزی و تحلیل تصمیم من لطفا دیگه توی این تاپیک پست نزنید
کیوان گرامی خواهش می کنم بعد از پست مدیر و فرشته
این تاپیک رو قفل کن
این تاپیک به درخواست خود کاربر ؛بسته شد.