*** جوانان عزیز .... ****
سالروز ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام ، به عنوان روز جوان نام گذاری شده ، از این رو این روز را بر جوانان عزیز کشورمان ، بخصوص جوان های عزیز تالار همدردی صمیمانه تبریک میگویم .
آرزو می کنیم که همه جوانا عزیز در ظل عنایات حق تعالی و تحت توجهات معصومین علیم السلام ، به ویژه امام عصر عجل الله تعالی فرجه ، در تمامی ابعاد زندگی سر بلند و در جمیع جهات سالم و سعادتمند باشند .
دست توسل به دامان پر فیض حضرت علی اکبر علیه السلام می زنیم و برای همه جوانان ، بخصوص دوستان جوان تالار همدری ، خیر عاقبت را درخواست می کنیم .
RE: این فرخنده روز بر شما مبارکباد(ویژه ولادت و اعیاد مذهبی)
**دوستان تالار همدردی........روزتان مبارک**
:73::227::73:
يا صاحب الزمان ! اي خوش آن دل كه به مهر تو سرافراز شود.
اي خوش آن روز كه با نام تو آغاز شود.
سلام
السلام علیک یا حجة بن الحسن عسکری (ع)
سلام بر عزیز دل زهرا (س)
************ آقا جون تولدتون مبارک:72: *********** عیدی من و دوستانم یادتون نره آقاجون*******
دوستان خوبم عید همه تون مبارک و خجسته ان شاء الله.
دوستان خوبم من الان اومدم کافی نت خییلی هم عجله دارم حیف که نمی تونم عکس خوشگل بذارم تو پستم براتون ببخشید .
اینم یه مولودی زیبا
http://www.aviny.com/Voice/madiheh/hazrat_mahdi/karimi_01.mp3
برای شنیدن مولودی از این لینک نیاز به نرم افزار کویک تایم دارید ، میتوانید آنرا از نت دانلود کرده نصب نمایید
سلام
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات دوستان خوبم ،
http://usera.imagecave.com/m2u118/shadi/w_hasan85.jpg
میلاد بابرکت دومین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت ، کریم اهل بیت، فرزند عزیز رسول الله (ص) امام حسن مجتبی (ع) رو به حضور آقا و سرورمان حجة بن الحسن (عج) و حضرت زهرا (س) و علی بن ابیطالب (ع) و سپس به شما سروران گرامی تالار همدردی تبریک صمیمانه عرض می کنم.
امیدوارم خواوند به برکت این میلاد با برکت حاجات شرعی همه شما رو برآورده کنه .انشاء الله
عیدتون مبارک:72::104:
التماس دعا
سلام
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
امروز روز توست ...
سلام مسافر خوش آمدی !
کوله بارت را بر زمین بگذار.پر است از ستاره های اجابتی که نیمه شب ها از آسمان زلال نیایش می چیدی.
صفای قدمت ! بوی باغستان های فرادست را می دهی.لب باز کن تا هوا را معطر کنی از شمیم میخک ها.چیزی بگو تا عشق از شمیم نفست جان بگیرد.
از را آمدی.یک ماه تمام ، همسایه دیوار به دیوار خدا بودی.یک ماه تمام ، سر بر شانه های ملکوت فگریستی بندگی ات را.یک ماه تمام ، میهمان خدا بودی و خدا میزبان تو.
وقتی به سفر می رفتی،کوچک بودی ، خاکی بودی، قطره ای بودی در جستجوی دریا ، جاری شدی تا قطره نمانی، تا بزرگ شوی ، تا آسمان باشی.
یک ماه تمام ، تن سپردی به نور، به زلال جاری بخشش، به خنکای فواره های استغفار.
یک ماه تمام ، به دنبال خودت گشتی تاا و را بیابی ، تا لایق شوی ،لایق تحیت خدا: «سلامُ قَولاً مِن رَبِّ الرَحیم»
امرزو روز توست.
زیر سایبان رحمت خدا بایست و خنکای مهربانی را نفس بکش.نام تو را بر پیشانی آسمان حک کرده اند.
فرشتگان، رستگاری ات را شاد باش می گویند.رحمت از این بالاتر ؟!
امروز، عید توست و عید همسفرانت.عید مسافران بهشت که از جاده رمضان به سر منزل « عید فطر » رسیده اند.ماهنامه پرسمان ، شماره 50
عید سعید فطر را ابتدا به محضر آقا امام زمان (عج) و سپس به آقای سنگ تراشان و خواهران و برادران خوب و عزیزم در تالار همدردی تبریک عرض میکنم .:72:
انشاء الله که طاعات و عبادات همگی شما عزیزان مقبول درگاه احدیت قرار گرفته باشه و ما رو هم از دعای خیرتان محروم نکرده باشید:203:
http://www.eteghadat.com/Files/user1/image/eed-fetr.jpg
.