RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
درضمن یه انتقاد هم دارم ...چراتوی انجمن" دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها) " فقط افرادی که حق عضو پرداختن میتونن پست بذارن؟؟؟
به نظر من اگه همه افراد عضو سایت حتی کساییکه حق عضویت نپرداختن بتونن از این تالار استفاده کنن خیلی بهتره... من فکر میکنم همه افراد باید این حق رو داشته باشن که سوالات-مشکلات_انتقادات و پیشنهادات خودشونو مطرح کنن...چه بسا در ارتقای کیفیت فعالیتهای سایت مفید و ارزنده باشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سلام
شما باید به کنترل پنل کاربریتون برید و از او نجا گزینه ویرایش پروفایل رو بزنید و سپس می تونید اطلاعات رو تغییر بدید
سلام باران جان...ایا منظورت از کنترل پنل کاربری همون قسمتیه که پروفایلم هست ؟
اگه اینطوره باید بگم من توی این قسمت هیچ گزینه ویرایشی نمی بینم:302:
نه عزیزم
شما در بالای صفحه تالار زیر بنر مشاهده می کنید که نوشته خوش آمدید meral جلوی همون قسمت داخل پرانتز نوشته کنترل پنل کاربر روی اون کلیک کنید . و بعد در قست کناری سمت راست گزینه هایی هست که یکی از اونها ویرایش پروفایل هست و در اونجا می تونید اطلاعات رو تغییر بدید و سپس به روز رسانی کنید.
با سلام به مدیران محترم:72:
چند وقت پیش مشکلاتی در باز کردن تاپیک هایی داشتیم که خیلی تعداد پستاشون زیاد بود و وقتی روی آخرین صفحه کلیک میکردی پیام انجمن نمایش داده میشد.
من فکر میکنم این مساله در تاپیک هایی رخ میده که مدیران محترم پست یا پست هایی رو حذف میکنند.
اگه به تاپیک http://hamdardi.net/thread-12084-post-110685.html#pid110685 یه سری بزنید میبینید که به فرض تعداد پست های قابل رویت 68 تاست ولی در اطلاعات نمایش داده شده تعداد ارسال ها رو 71 نشون میده .
اگه تعداد پست های حذف شده به 10 تا برسه یا زمانیکه تعداد پستهای ارسالی(همه پستهای قابل رویت و هم پستهای حذف شده ) صفحات بیشتری رو لازم داره احتمالا باز هم برای دیدن آخرین صفحه با پیام انجمن مواجه میشیم.
به نظر من بهتره کانتر تعداد ارسال ها همزمان با حذف پست ها update بشه .
با تشکر:72:
دوستان خواهش ميكنم پاراگراف بندي و فاصله بين بندهاي نوشته هاتون رو رعايت كنيد.....به قول فرهنگ نميشه چيزي خوند....
بابا دارين يه رمان رو اينجا تايپ ميكنين لاقل يه فاصله اي ...پاراگرافي چيزي ...اينارو رعايت كنيد ديگه چشمم دو نمره ضعيف تر شد!!!:302:
خداييش كي ميتونه اين ارسال رو بخونه!!!
سرگذشت تلخ
راس میگی غزاله
منم اولش نخواستم بخونم
اما دیدم خیلی انگشت زدن پاش
گفتم جهنم وضرر
حتما یه چیزایی هست که جماعت تشکر کردن:311:
سلام
ببخشید آقای مدیر
این تاپیکو تازه دیروز ایجاد کردین
آرامش و نحوه مواجهه افراد با مسائل و مشکلات زندگي
اما چه زود قلفش کردین:302:
با اینکه نوشتین ادامه دارد...
تازه داشت خوش بحالم میشد
من منتظر ادامه ش هستم:72:
مهتاب جان
قفل تاپیک به معنای تطیلی اون نیست .
جناب مدیر مطالب را می خواهند پیوسته و سریالی ارائه کنند ، لذا ارسال پست توسط دوستان بینابین آن ، در انسجام و پیوستگی مطالب سریالی و در نتیجه رسیدن به هدف تاپیک به صورت بهینه خدشه وارد می کند و به همین دلیل مدیر قفل کردند و هر وقت پست جدید ارسال کنند باز کرده و بعد از ارسال پست جدید ، دوباره قفل می کنند .
اگر دقت کرده باشید در مورد تاپیک آفتهای مشاوره ای نیز چنین وضعیتی هست .
در تاپیک "نظر شما چیه دوست من"
دو بار تایپ کردم، بار اول یک طومار نوشتم و ارسال کردم اما پست خالی ایجاد شد. بار دوم توضیح دادم که چی شده و ارسال کردم اینبار اصلا ارسال نشد!!!!!!!!!!!
کلی وقت گذاشته بودم!:302:
بی دل جان
منم چندین بار در اوایل شروع به کارم!!! در تالار با چنین مشکلی مواجه شدم و اعصابم داغون شد
داشتم دیوونه میشدم
الان وقتی یه ارسال بلند میفرستم،قبل از کلیک روی ارسال پاسخ
select all میکنمش،و بعد از رایت کلیک کپی رو میزنم
اینجوری اگه مشکلی هم پیش اومد دوباره پیست میکنم میفرستم
در ضمن میتونی وقتی حوصله داری دوباره همون مطلبو تو word تایپ کنی هر وقت on شدی بفرست
مشتاقم نظرتو درمورد اون تاپیک بدونم
نکنه ممنوع النظر شدی!ها؟؟؟؟؟:163::311:
اونموقع دیگه کاری از پس کسی برنمیاد
سلام
ببخشید
نمیدونم چرا امروز نام کاربری من پشت سر هم خود بخود sign out و گاهی sign in میشه
میشه دلیلشو بهم بگین؟:72: