RE: خانومم میگه خسته شدم ازت, واسم اهمیتی نداری !
خانوم آنی پدر من هم کم خورد نشد ! من راضی به خورد شدن اون ها به خدا نیستم ! منم دوسشون دارم ! اما در مورد امروز که شما گفتید چرا فرصت حرف زدن به او ندادم ! به خدا قسم 20 دقیقه اون به من بد و بیراه میگفت اما من میگفتم چشم, من معذرت میخوام, من غلط کردم ! هر چی تو بگی ! اما وقتی دیدم فایده ای نداره عصبانی شدم.
راستی از همه خصوصا شما واقعا ممنونم.:72:
انگار كار داره به جاي باريك ميكشه اقا سجاد گل مراقب حرفايي كه موقع عصبانيت ميزني باش كه بعدا به ضررت تموم نشه!!كم كم دارم ميترسم:203:خدا به خير كنه
مواظب باش سجاد جان:305:
بچه ها دلم خیلی گرفته ! خیلی. به خدا زن نگرفتم که اینطوری شه ! خدایا شکرت که اینجوری شد, اگه این اتفاقات نمی افتاد من هیچ وقت اشکالامو نمی فهمیدم, خودت به خیر و خوشی تمومش کن.
بچه ها یه سوال ؟ توروخدا راستشو بگید و واسه دلداری به من نباشه ! اگع انشاءالله همه چیز درست شد, مثه اول میشه !؟؟؟؟؟؟؟ آخه اونا نظرشون رو اینه که دوران عقد مثه رسم و رسومات قدیم باشه ! که دختر خونه ی خودش باشه پسر 2 یا 3 شب در هفته بره اونجا ! حالا دخترم یکی دو شبی اینجا بیاد.
نمیدونم همه چی مثه اول میشه یا نه.:203:
پسرم غمگين نباش سعي كن درهمين لحظه هم عاقل باشي . من هم دلم براي پدر شما و مادر گراميتان و همينطور پدر ومادر نازنين همسرتان به درد مي آيد ولي ندانم كاري ونابلدي شما دو جوان پاي آنها را به وسط مي كشد در حالي كه در اين سن و سال بايد خيالي آسوده از جانب بچه هايشان داشته باشند واستراحت كنند .
انشالله همه چيز درست مي شود كمي عاقل باش و خويشتن دار . ببين پسرم هر وقت يكي عصباني شد و حرف بد از دهانش در آمد كه ما نبايد مقابله به مثل كنيم بلكه بايد من كه عصباني نيستم كنترل اوضاع را به دست بگيرم . آن هم نه با واژه هايي كه شما به كار برده ايد . گاهي سكوت و نگاه خيلي كاري تر از هزار فحش عمل مي كند . به جاي آن جوابها به همسرت مي گفتي الان لحظه مناسبي براي ادامه دادن به صحبت نيست هر وقت آرام شدي و خشمت فرو نشست با هم صحبت مي كنيم . همين .
ممنون از جوابتون.
آخه من میگم اگه به امید خدا درست شد, همه چیز مثل اول میشه ؟
سلام.
عليرغم اينكه بعضي دوستان كم لطفي داشتن راجع به بنده لازم دونستم بيام و يه سري مطالب رو بگم،
آقايون و خانمها،غير از اينكه همون اول امیررضااومد و مشكل رو مطرح كرد بدون اينكه بگه اصل ماجرا سر چي بوده؟
خوب وقتي آدم ندونه يه دختر چرا بي دليل داره به شوهرش فحش ميده عصباني نميشه؟
البته قبول دارم،عنان اختيار از كفم رفت.
ولي در جواب شما آقا امیررضا بگم،اين همه دوستان گفتن الان جفتتون به زمان نياز داريد تا دوباره شرايط به حالت اولش برگرده و مطمئن باش بر ميگرده
مشكل خانم شما ديگه نميتونه به خاطر كوتاهي از جانب شما بوده باشه!!! مغزم هنگ كرده اخه واسه چي بدو بيراه ميگه!!؟؟زيادي كوتاه اومدي
انگار ميخواد لج در بياره يا تا حد ديوانگي ببرتت تا ببينه چه قدر تحمل داري!!!؟؟
چرا تمومش نميكنه اخه!!!؟؟؟؟:160:
با آرزوی موفقیت برای شما.
من امیدوارم خانومتون هم مثل شما برای حفظ این رابطه تلاش کنه و از نظریات دیگران استفاده کنه. اگه قبول میکرد و پیش یک مشاور میرفتید عالی میشد. انشالا همه چیز مثل اول میشه ودر این ماجرا هر دو تون کلی تجربه کسب میکنید.
دوست عزیز، براتون آرزوی آرامش دارم.:203:
ممنونم:72::72::72:
ولی من همه جوره نوکره خانومم هستم. کمکش میکنم.:shy:
راستی بچه ها واسه باباش چون فرهنگیه یه رب سکه خریدم که شنبه برم مدرسشون بهش بدم کاره خوبیه به نظرتون ؟
خدا رو شكر كه عقلت سر جاش اومد