از خانم روزن از خانم شا د خبری داریددر تالار نیستند
نمایش نسخه قابل چاپ
از خانم روزن از خانم شا د خبری داریددر تالار نیستند
سلام دوستان
من می خوام از شاد خبر بگیرم .کسی هست که باهاش در تماس باشه ؟اگه هست لطفا" بگه و ما رو از نگرانی دربیاره .خواهش می کنم.
سلام m.mouod عزیز،
این آخرین خبریه که ازش دارم:
http://www.hamdardi.net/thread-7179-page-10.html
امیدوارم شاد و سلامت باشه، و هراز گاهی یه خبری از خودش بهمون بده! من هم همیشه به فکرشم.
راستش نگرانش هم هستم، ولی خودم رو اینطور دلداری می دم که: شادی خیلی قوی تر از این حرفهاست، قطعا از پس مشکلاتش برمیاد و به زودی خبرهای خوبی ازش می شنوم.
:72:
سلام
چند روزه از estar7 خبری نیست !!!!!
کسی ازشون خبری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد ابراهیمی و موعود عزیز، من توی تالار هستم و حالم هم خوبه، ممنون که به فکر من هستین...
سلام
الحمدالله .خدارو شکر که حالت خوبه شادی عزیزم، خواهر مهربونم ، دوست نازنینم .امیدوارم همیشه شاد شاد شاد باشی در پناه خدای بزرگ .خیالم راحت شد
:72:سلام مهربونا:72:
حال و احوال دلاتون چطوره؟ خوبید؟ خوش میگذره؟ چه خبرا؟
منم به لطف شماها خوبم. ممنون که بعضی ها از حال من پرسیدن.:72:
برم یه سر و گوشی آب بدم ببینم چه خبره تو تالار...
بچه ها كسي از sorena_arman خبري داره ؟ !! از 21 خرداد ديگه به تالار سر نزده ؟ خيلي نگرانشم . اميدوارم كه اتفاقي براش نيفتاده باشه .
عزيز بيخبري انشاالله كه خوش خبري است ...
خوشحالم كه كسي از من سراغي نميگيره اين يعني كه ...
من نگويم كه به درد دل من گوش كنيد
بهتر آنست كه اين غصه فراموش كنيد
شاد عزيزم
خوشحالم كه شادي اميدوارم كه شادي ات دروني و دائمي باشه وبا هر لبخندت دل اون كه پشتت را گرم كرده و همراهته هميشه و هر لحظه شاد باشه
خیلی از دوستان هستن که خبری ازشون نیست، بعضی هاشون هم وارد تالار میشن اما مطلبی نمی نویسن به هر حال امیدوارم که در آرامش باشن.. :72:
گردآفرید، سورنا، عصرین گزلی، شیرین، چکامه، نازنین، گلپر، طراوت، مردمک، ماندگار، دانا، قلب سپید، capable، زیبا، بلوم، آرزو، پارمیس، مثل من، mke، مینا، فافا، حرف دل، مهاجر، عارف، آهو، نیلوفر، هوشیار، کاترین، شهامت،هما، الناز، پونه، نها، بهاره، بهاره تنها، شادزی، سارا جون، نقطه سر خط، وینترسان، پوآرات، اسما، فاطیما، no1 ، کیمیا خاتون، ندیم، ساده بگم، غریبه، a-b، آرمانخواه، کامران، سپیده عشق، hsh، دل، مرکا، ترمه، وینتر، یاسی، نجوا، منتظر، نرگس، wem، moha، mohat، آنوش، ویونا، مارال، آگرین، مهرداد، صدرا، ترانه، سحر، شب تاریک ، احرامی و ...
و همینطور search و مرد ایرانی عزیز که خیلی وقته به تالا نمیان