سلام مدیر همدردی عزیز
واقعا ممنون از توجهتون الان وضع روحیم داغونه نمی تونم اونجور که باید از لطفتون تشکر کنم ببخشید منو:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مدیر همدردی عزیز
واقعا ممنون از توجهتون الان وضع روحیم داغونه نمی تونم اونجور که باید از لطفتون تشکر کنم ببخشید منو:302:
خیلی زیبا بود آقای مدیر
بله من هم الان در این لحظه احساس خوشبختی میکنم
میخواهم خوشبخت باشم وقشنگ زندگی کنم مثل همه آدم
من هم دوست دارم ، والان هم راضی از لطف خدا وزندگیم هستم
خدا را شکر که همه توجهش به ما بندگان هست
امیدوارم همیشه خوشبخت باشیم
دوستتون دارم همگی عضو تالار
با سلام به مدیر محترم تالار همدردی
واقعا مطالبی رو که گفتید خیلی به من انرژیه + داد ، خیلی ممنونم از شما.
من خوشبختم بخاطر سلامتی که خدا به من داده.
من خوشبختم برای اینکه هر روز به خدای خودم نزدیکتر میشوم.
من خوشبختم ،بخاطر اینکه خدا خانواده ای را به من عطا کرده که من را در همه شرایط درک میکنند وراهنمای خوبی برای من هستند.(هر چقدر هم برای این نعمت از خدای خودم تشکر کنم،کم بوده.خدایا شکر.:72:)
من خوشبختم برای اینکه دوستان خوبی دارم،دوستانی که به فکر من هستند وصمیمانه مرا دوست دارند.
من خوشبختم ............................... .
اگر بخواهیم به اطراف خود دقیق تر بنگریم میبینیم
که خوشبختی چقدر به ما نزدیک است:shy:
،پس بیاییدهر روز زیباتر و با انرژی تر زندگی کنیم
واین زیبایی و انرژی را به اطرافیانمان هم منتقل کنیم.
خدایا برای همه چی ازت ممنونم.:203:
:72:سلام به همه آدمای خوشبخت به همه کسانی قدر داشته هاشونو خودشونو و زندگی رو میدونند
با دیدن اینهمه احساس پاک و صداقتتون واقعا انرژی گرفتم مرسی از همتون:72:
:73: :228: :58: :16: :43:
با تشکر فراوان از مدیر محترم همدردی بخاطر سخنان زیبا. من خوشبختم چون می دانم.... روزی بیاید و آن روز دور نباشد که آدمیان بدین نگاه در هم بنگرند و آن چه فرشتگان را پیش آدم به سجود آورد در دیده یگدیگر ببینند و با هم مهربان شوند.
سلام به همه دوستان پيداي ناپيداي من
من اومدم ولي دلم نيومدم كه چيزي ننويسم و برم. گفتم بذار منم يه يادگاري هر چند كوتاه، بنويسم و برم شايد يكي اومد و خواند و كمي روش اثر گذاشت.
من خوشبختم چون كسي را دارم كه عاشقش هستم.اونقدر دوستش دارم كه بعضي وقتا بهش حسوديم مي شه ولي نمي دونم چرا هنوز اونطوري كه بايد نشناختمش. و اونطوري كه بايد ازش به خاطر خوبيهاش تشكر نكردم. خيلي اميدوارم كه بتونم جبران تمام خوبيهاشو بكنم هر چند كوتاه. تازه ترش اينكه بغير از اين دوست خوبم كساي ديگري هم دارم كه بهشون عشق مي ورزم و دوستشون دارم. حالا دوست دارم بگم كه اون دوست خوبم كيه. شايد براتون جالب باشه شايدم نباشه. البته برام مهم نيست كه چي فكر مي كنين، ولي مهم اينه كه من ميخوام و فكر مي كنم كه درست فكر مي كنم .اون دوست خوبم، اون عشق قشنگم اون منبع انرژيم كسي نيست جز خداي عزيزم. دوست خود خود خود من. حسوديتون شد. مگه نه؟ چيزي نيست شما هم مي تونين باهاش دوست بشين. مطمئنم اونقدر وقت داره كه با شما هم حرف بزنه و به حرفاتون گوش كنه. خبرشو به من بدين كه با هم از حرف بزنيم.بذارين آخرين كلامم اين باشه كه دوست خوبم گفته:
بنده من!
تو هنگامي كه به نماز مي ايستي،
من آنچنان به سخنانت گوش فرا مي دهم كه
گويي همين يك بنده را دارم.
ولي تو چنان غافلي، كه گويي صدها خدا داري.
«حديث قدسي»
شاد باشيد و شاداب
سلااااااااام:16:
من فکر می کنم راهو درست اومدم.البته از وقتی که رابطو با خدا بیشتر کردم احساس خوشبختی مکنم چون اینجوری خودمو بیشتر دوست دارم.من یه شوهر معتاد دارم که کلی ام بدهکار و در حالی که همه ازم می خواند طلاق بگیرم دارم برای زندگیم می جنگم وخسته هم نمی شم چون یکی هست که همیشه مواظبم.خدا توی قرانش می گه:ما مسئولیتو رو به کوه واگذار نکردیم نپذیرفت ولی انسان پذیرفت.پس من از کوه هم قویترم.خدا ازت ممنونم.ازت می خوام که منو هیچوقت به حال خودم نذاری.:203::82:[[/font][/size]][]
سلامي سرشار از محبت و عشق نثار مدير محترم وهمه بچه هاي خوشبخت تالار
راستش از خوش آمد گويي تون قافلگير شدم وازتون تشكر مي كنم
من هم خوشبختم چون يك همسر خوب و صبور دارم كه به من كمك ميكنه تا به سختي هاي زندگيم لبخند بزنم
من و همسرم هنوز عقديم وبه خاطر نداشتن خونه ومشكل مالي براي اجاره خونه هنوز ازدواج نكرديم
ولي براي خونه هاي نود ونه ساله ثبت نام كرديم كه ممكن تا دو سال ديگه طول بكشه
ما مشكلات زيادي رو پشت سر گذاشتيم كه اگر همسر مهربانم همراهيم نمي كرد دوام نمي آوردم خوشبختم چون خدارو دارم
وشوهرم منو به توكل به خدا دعوت مي كنه واقعا زندگي با تمام سختي هاش براي من شيرين و لذت بخشه
:16::16::16::72::16::16::16: خوشبختي تون پايدار
مدير همدردي عزيز بي نهايت متشكرم:73:
ممنون از خوشامد گوییتون
سلام. من احسای خوشبختی می کنم چون خودمو دوست داره و خدا به من قدرتی داده که جز خودش محتاج کسی نیستم و همیشه روی پای خودم بودم و حودم گلیممو از آب بیرون کشیدم. خدا رو شکر