RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
این درست که امشب شب دعا است اما وقتی خواستم به نوبه خودم برای این عضو از محفل انس که سفارش دعایش را آقای ابراهیمی داده بود ، دعا کنم ، به کمانم رسید که از پهلوان عشق یعنی حافظ مدد بگیرم که چه دعایی برای این هم قبیله مان باید کرد تا به کارش اید ، چرا که ما از نیاز فرشته مهربان بی خبریم ، الغرض تفائل به حافظ زدم و این جواب آمد :
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبی خوشست بدین قصه اش دراز کنید
حضور خلوت انس است و دوستان جمعند
وان یکاد بخوانید و در فراز کنید
...
و الخ
فکر کنم این تفائل به خودی حود گویا هست و احتیاجی به تفسیر ندارد
سلام امشب براي بيماران دكتر جواب كردند خدايا امشب بيماران شفا بده امشب دعا كنيم براي بچه هاي اعضا تالار و مدير همدردي دعا كنيم هر كس امشب حاجت دارد خداوند حاجت براورده كند
:203::203::203::203::203:
*** نمی شه بگم این دعا برای کیه..می خوام فقط خدا کمکش کنه غرورش بشکنه و آرام بشه ..شاد باشه و خوشبخت...همین....براش دعا کنید.....
:302::203::302::203:
خدایا به همه دوستان سلامتی عطا کن:203:
خدایا به حق این عید بزرگ حاجت همه رو بده بخصوص فرشته مهربان -پندار- بالهای صداقت - rsrs1380- نازنین غ - موعود
خدايا به همه دوستان اعضا تالار سلامتي عطا كن
خدايا به حق اين عيد بزرگ حاجت همه رو بده خانم فرشته مهربان خانم موعود خانم سارا پندار اقاي كيوان خانم باران 68 اتنا خانم خانم بالهاي صداقت اقاي نقاب
سلام امشب براي خانم موعوديك حاجت دارد براي خانم موعود دعا كنيد خدايا امشب تمام بيماران شفا بده
امشب دستهایمان را رو به آسمان می بریم و از خداوند می خواهیم به دلهایمان روشنایی بخشد و نظری از سر لطف و عنایت به همه ی بندگانش بیندازد و امشب هیچ کس را دست خالی از درگاهش نراند . [b]
خدایا یکی از دوستان سفر کرده ای دارد و چشم بر راه است . به او صبر و از جانب مسافرش خبری توام با خیر و برکت برسان تا دلش شاد گردد.
خاصه برای موعود عزیزمان سلامت و اجابت حاجاتش را از درگاه حق طلب می کنیم .
سلام
دوستان عزیز خیلی ممنون و متشکرم که بنده حقیر رو دعا کردید .امیدوارم خداوند به حق خوبانش حاجات همه شما عزیزان رو برآورده کنه و به همه شما سلامتی توام با سربلندی عطا کنه.:203:
ولی آقای ابراهیمی من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چه حاجتی داشتم !؟ ولی به هر حال از لطف شما سپاسگزارم.
متشــــــــــــــــــکرم دوستان عزیز:72:
من پنجشنبه شب سفره نذری داشتم نمی دونم چی از خدا می خواهید ولی همه شما ها جلوی چشمام بودید
توی اون حال غریبی که داشتم برای همه شما دعا کردم
خدایا حاجت های همه را خیر در زندگی قرار بده:203:
اینجا هم برای آقای گردآفرید دعا میکنیم که خدای بزرگ و مهربان ایشون رو شفا بدن و سلامتیشون رو بهشون برگردونن.
برای آقای آرمان هم دعا میکنیم هر چه زودتر کسالتشون برطرف بشه و برگردن به کلبه همدردی.
اللهم اشف کل مریض بحق علی بن الحسین(ع)