دوستان عزیز
بهتره وارد دنیای حقیقی شاد عزیز نشیم
چون ممکنه ناراحتش کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز
بهتره وارد دنیای حقیقی شاد عزیز نشیم
چون ممکنه ناراحتش کنیم
چشم...
واقعا شکه شدم. نمی دونم چی بگم.
هیچ وقت از حکمت خدا سر در نیاوردم مگه زمان بگذره.
بسپاریمش دست خدای مهربون . دست اونی که خودش همیشه می دونه بهترین کار چیه. الهی ...
هروقت این پست می خونم باورم نمی شه این اتفاق افتاده
بیایین همه برای شاد عزیزمون دعا کنیم
شاید دوست خوبمون نخواد ما وارد دنیای واقعیش بشیم روز زن عزیز ما رو بی خبر نذار ، چرا جراحی نمیکنند و تومور رو خارج نمیکنند ؟
مدیر محترم سایت به شما بخاطر بوجود آوردن چنین جمع با محبتی تبریک میگم هیچوقت فکر نمیکردم بابت دوستی که هیچ وقت حتی صدای او رو هم نشنیده بودم تا این حد متاثر بشم
دیشب دائما فکرم در گیر این موضوع بود و شادی عزیز لحظه ا ی از فکرم خارج نشد امیدوارم هر چه زودتر شاهد حضور دوباره او باشیم
من الان متوجه شدم شاد عزيزم بيمار شده . خيلي گيج شدم . حالم بد شده .دلم مي خواد بلند بلند گريه كنم . نمي تونم جاي خاليش رو تو تالار تحمل كنم .خدايا به خاطر خانواده اش و اونهايي كه دوستش دارند سلامت رو بهش برگردون .
یکی از آشنایان من که هنر می خوندند و اتفاقا خانوم هم هستند سرطان دارند و به خاطر تومور بدخیمی که داشتند 3هفته در کمابود(بیمارستان طالقانی )بعد از جراحی ایشون الان دوره شیمی درمانی رو طی می کنه و به راحتی می تونه صحبت کنه و فقط موهاشون ریخته. دوستان دعا کنید و امیدتون رو از دست ندید. خداوند می دونه که حضور همچین گل عزیزی چقدر برای اطرافیانش برکت داره..
شاد چقدر قشنگ بهمون یاد داد که زندگی ارزش جنگیدن و نداره چقدر قشنگ بهمون یاد داد که قدر همو بدونیم و قدر لحظه هامونو بدونیم
شاد عزیزم برگرد پیش همه ی این کسایی که منتظرت هستن
واي چي شد يه دفعه خدا؟ شاد رو از خانواده اش نگير. من تازه امروز فهميدم، خيلي ناراحتم. بچه ها براي سلامتي شاد هر كس 100 تا امن يجيب بخونه. حتماً بخونيد، دعا كنيد. دعا. خدايا همه ما سلامتي شاد رو از تو خواهانيم.
كما حالتي از ناهشياري است كه طي آن فرد با دردناكترين محركهاي فيزيكي هم به هوش نيايد و به همان حالت تا مدتي پايدار بماند. كما، يك مريضي نيست، بلكه علامتي از يك مريضي يا واكنشي به يك حادثه است كه براي بدن فرد اتفاق افتاده است؛ مثل يك ضربه شديد و سخت به سر كه باعث ايجاد شوك عصبي و كما ميشود. اكثر كماهايي كه به اين دليل ايجاد ميشود، بيشتر از 4 هفته طول نميكشد. بعضي از كساني كه به كما ميروند، پس از اين مدت به سمت زندگي نباتي پيش ميروند. زندگي نباتي يعني فرد نفس ميكشد، فشار خون نرمال دارد و حتي دستگاه گوارش آنها درست كار ميكند، بدون آنكه بدن بيمار نسبت به اين كارها آگاهي داشته باشد. زندگي نباتي ممكن است سالها و حتي دهه هاي متمادي طول بكشد.
مهمترين علامت مشخصه كما، ناتواني در هوشيار شدن است يعني خود فرد نمي تواند توسط محركها هوشيارياش را بهدست آورد. البته علامتهاي ديگري هم وجود دارند كه از ميان آنها ميتوان به نبود خود آگاهي، فقدان چرخه خواب و بيداري، نداشتن حركت هدفمند و نداشتن كنترل بر روي تنفس اشاره كرد.