حیات خلوت نیومدن، بنظرم همین سوالات رو از نفر بعدی بپرسیم. انشالا که خداوند هممونو مورد مغفرت خودش قرار بده
نمایش نسخه قابل چاپ
حیات خلوت نیومدن، بنظرم همین سوالات رو از نفر بعدی بپرسیم. انشالا که خداوند هممونو مورد مغفرت خودش قرار بده
سلام
با عرض معذرت
یکمی بی حال شدم و بی حوصله
1. سوال اول رو دقیق نمی دونم ولی به نظرم منظورت افرادی هست که شخصیت باثباتی ندارن
2. من تا وقتی مسئله بچه ها نباشه راضیم ، البته ساعت کاریم کمه ....اما اینکه مردها انتظار دارن کل حقوق رو بهشون بدی و انتظار چیزی نداشته باشی یه مقدار مسئله رو پیچیده می کنه
3.هر کسی یه آرمانی داره ولی اگه آرمانهامون تناسب نداشته باشه سازگاری سخت میشه ....متاسفانه این مسئله به تربیت برمیگرده که دخترها کارخونه رو انجام میدن و پسرها نه ..قبلترها پسرها کارهای خارج منزل رو در معیت پدر بودند که الان حذف شده و روز به روز با عرض معذرت تنبل تر میشن (اطراف من که همه همینن)
4.نه نگاه جنسیتی نیست وظایف باتوجه به ویژگی هاست .من با وجودیکه کارمندم از اینکه همسرم تو خونه کار کنه متنفرم فقط کارهای مردونه ..جالبه شوهرم از اون قشر مردهاست که به کار خونه علاقه داره
5. به نظرم نه ....پسرهای زیادی دیدم که فکر پول دار بود نهمسر آینده هستند اینکه شغل خوبی داشته باشه و....و دخترهای زیادی دیدم که علاقمند به پسرهای خوشگل
و میشه گفت بیشتر افراد مشمول همون گزاره شما هستند
6.من هیچ مشکلی ندارم !!!!!!!!!!!!!:311::311::311::311::311::311::311:
7.سنتی ازدواج کردم، به نظرم سنتی و صنعتی با هم خوبه :311::311::311::311:.....سنتی که با آشنایی طولانی باشه ..من خودم ازدواجم خیلی هول هولکی بود از روز آشنایی تا عقدم 40 روز هم نشد
- - - Updated - - -
سلام
1. بله من و همسرم همش داریم دعوا می کنیم چون انتظارهای غیرمعقول از بچه ها داره
2.متاسفانه نتونستیم حل کنیم .همسرم انتظار داره هنوز حرف از دهن بیرون نیومده بچه سریع کار رو انجام بده
3.خیلی چیزها اولش پذیرش اینکه این موجود یه بچه اسسسسسسسسسسس و نمیتونه مثل ما رفتار کنه
4.لحظه ای که بعد از 2 ماه زندگی در منزل مادرشوهر (در زمان عقد) خودمون خونه مستقل گرفتیم و از سرکار رفتم خونه خو.دمون هرگز فراموشش نمیکنم ....داشتم میرفتم خونه تو جوی کنار خیابون صدای شرشر آب میومد و هوای خنک وووووو...
5.رهش از امیرخانی ، من خودم کتابدارم اصولا کتاب نمیخرم :311::311: از کتابهای کتابخونه برای بچه ها کتاب میبرم
6.به صورت ذهنی
7.گاهی که جوگیر بشه یا ناراحت باشم
8.لیمو رو میخواین بریزین تو خورشت حتما دانه ها و اون پوست بالای لیمو که گره داره رو بردارین تا خورشت تلخ نشه ، یه سیب زمینی رو بندازین تو قیمه تا لعاب بندازه
9.کل حقوق در اختیار همسرمه ...تازگی ها برای خودم پس انداز مخفی دارم که هنوز به 2 ملیون هم نرسیده
10. یه گیمینگ میخرم برای پسرم
( کی میدید 50 تومنو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:58:)
- - - Updated - - -
1. زندگی کردن ، اینک هر زن و شوهر در یه جبهه هستند نه در مقابل هم ، و رفتار درست با بچه هاااا
2. یه مهربون خلاق که گاهی غرغرو میشه
3.اسم بلوتوثم بود خیلی دوست دارم حیاط خلوت رو ..جای دنج خونس
4. کمتر فکرهای بی خود کنم و کمتر ذهنم رو درگیر مسائل گذشته کنم
5. خداییش زیاد بلد نیستم ....فقط میدونم یه مقدار که با خانواده همسرم خوب باشم اونم باهام خوبه
6.زیاد .....آشنا یباشه و رودبایتی نداشته باشم : مرده و زنده طرف رو آباد می کنم ...البته الان هر سری کمتر میشه ..غریبه باشه : تیکه می اندازم و خودخوری می کنم
7.امروز صبح یه خبر دیدم که یه مادر بعد از 7 سال هنوز دنبال بچه گمشده اش میگرده گریه کردم برای دل بی قرارش ، دیروز هم کلی با بچه های کتابخونه که اومده بودند کلاس قصه خوانی خندیدم
8. با بچه هام خوش می گذرونم کلی بستنی میخورم
9. گوهر خیراندیش ..فک کنم پیر شم اخلاقم کپ اون بشه ...مهربون گاهی عصبی و گاهی فحش های بامزه ....
10.وصیت می کنم پسرم مثل الان که دخترمو دوست دارم تا آخر عمرش هواشو داشته باشه ..روی قبرم هم به جای سنگ یه درخت میوه بکارن
شمام تو کار صنعتی هستین؟ استغفرالله ...
سلام سرکار خانم حیات خلوت
۱. چرا میگن یک انسان اینقدر غنی هست که میتونه چندین سال در یک سلول انفرادی تاریک زندگی کنه، ولی باز هم شاد باشه؟
۲. در جواب سوال بالا، چه طور میتونه؟
۳. نسل های قبل مثل خانواده فیلم پدر سالار، زندگی خوبی داشتن؟
۴. نظرتون راجع به زندگی به سبک زنان اون دوره چیه؟
۵. خانمی هفت سال بعد از که رضا خان کشف حجاب کرد، از خونه بیرون نیومد، علتش چی بود؟ کارش درست بود؟ چرا خانم های امروزی براشون اون سبک زندگی سخته؟
سلام مینای عزیز
سوالات من:
1- آیا اهل برنامه ریزی هستی؟ چیکار می کنی که خودتو ملزم به اجراش کنی؟
2- ورزش می کنید؟
3- چه اخلاقایی در شما هست که می خواین تغییرش بدین؟
4- بزرگترین ریسکی که در زندگی کردین چی بوده؟
5- سه تااز بارزترین ویژگی های مثبت شما چیه؟
6- چقدر خودتون رو دوست دارین؟ آیا با خودتون مهربون هستین؟ در این راستا چه کارهایی انجام می دین؟
7- بهترین و زیباترین خاطره ای که دارین؟
8- خوشبختی از نظر شما چه معنی داره؟
9- آخرین کتابی که خوندین؟
10- آیا تا حالا برای خودتون گل خریدین؟
:72::72::72:
نوبت من شروع شده و جواب سوالات رو بدم یا صبر کنم خانم حیات خلوت به آخرین سوالات دوستان نیز پاسخ دهند؟؟
دیگه شما جواباتونو بدین.
سوالای من:
1- عبارت psychologically weak به چه معناست؟ راه برون رفت؟
2- نمیخام کامتون رو تلخ کنم، از طلاق نکته آموزنده ای دارین؟
3- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟
4- وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بحث ازدواج؟؟؟
5- با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!
6- یه سوتی با مزه از خودتون تعریف کنین؟
7- نظرتون در مورد افراد زیر در قالب یک یا دو کلمه:
MVAZ
الهه زیبایی ها
AMMINN
مدیر
سحر بهاری
SCI
باغبان
خادم الرضا
خاله قرمزی
SCARFACE
غلام 1234
Pooh
خودتون
گیسو کمند
مصباح الهدی
اثر راشامون
درود
۱. میگن یه روز گرم تابستونی یه کارمند از محل کارش به طرف خونه برمیگشت. حسابی گرمش شده بود و خیلی دوست داشت یه بستنی زعفرونی بخره. چشمش به مغازه عروسک فروشی افتاد و رفت داخل. رو به فروشنده عروسکا کرد و گفت یه بستنی زعفرونی لطفا!!
خیلی عجیبه و خنده داره تو مغازه عروسک فروشی دنبال بستنی زعفرونی بود! بنظرتون این حکایت چه آدمایی تو زندگی هست؟
۲. جای خالی رو پر کنین.
_ ............ بزرگترین دشمن عزت نفس ماست. هر چقدر در زندگیمان پررنگ تر باشد بیشتر دچار مشکلات اساسی میشویم.
_ انتظاراتمان را از طرف مقابلمان ......... و ........... کنیم، چرا که او مسئول مسئول ناپختگی های ذهنی و هیجانی ما نیست.
۳. در راستای رباعی زیر یه شعر یا حدیث بنویسین.
فردا که به نامهٔ سیه درنگری
بس دست تحسر که به دندان ببری
بفروخته دین به دنیی از بیخبری
یوسف که به ده درم فروشی، چه خری؟
۴. همه ی ما آدما یه منطقه ی امن داریم، بنظر شما چرا باید از اون خارج بشیم؟
۵. اون چه چیزی در فضا هست که توجه دانشمندان رو بخودش جلب کرده، وجود داره اما قابل دیدن و لمس نیست و فقط با عدد و رقم عقیده دارن که وجود داره؟
۶. در مورد تصویر زیر، بشین روی اون صندلی سفید و هر چی دوست داری بنویس.
https://s18.picofile.com/file/843768...5_08_58_30.jpg