RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
غزاله عزیزم تو هرگز نخواهی مرد زنده میمانی وخوشبخت میشوی
اری تو رنج میکشی /ارزوی مرگ میکنی/ممکنه وزن کم کنی/ولی زنده میمانی و روزهای خوبی خواهی داشت
شاید این رنجی که میکشی زیاد طول بکشد اما بالاخره تمتم میشود
خوشحالم که از ازدواج با او صرف نظر کردی و حالا به فکر فراموش کردنش هستی این اولین و مهمترین قدم هست
در این مرحله به چیزی علاقه نداری و هیچ چیز دیگه برات جذاب نیست پس خوشحال باش مسیرو درست داری میری
این مرحله اونقدرا طول نمیکشه(اگ با خودت تعهد کنی که هیچ تماسی باهاش نداشته باشی)یادت باشه در صورت تماس با اون فقط باعث میشه که این پروسه به تاخیر بیفته
در نهایت بعد ار چندین ماه تو مثه قبل میشی و دوباره شور و نشاط مییابی
ادمهای زیادی مثل تو بودن
اونا تنها بودن و هیچکس دردشونو نفهمید ولی تو اینجا یه عالمه دوست داری
به این فکر کن که چندسال دیگه شاید روزها بیاید و برود و تو به این مرد حتی فکرم نکنی همیشه که اوضاع اینطوری نمیمونه
زندگی ما دستخوش تغیرات زیادی میشه
این گذشت زمان به نفع توست اگه زودتر تماستو باهاش قطع کنی
در ضمن نظر من اینه که الان به هیچ عنوان رابطه ای را با کسی شروع نکن چون امکان وابستگی و خطایت بسیار زیاد میباشد
این رنجهای اکنون تو را خیلی ها کشیده اند
فکر کن شاید مثل درد زایمانی باشد که پس از این رنج و با صبوری کردن در برابرش طفلی زیبا متولد میشود که دیدت را به همه چیز عوض کرده و زندگی زیبا برایت به ارمغان میاورد
پس از تحمل این درد نترس که تو با اگاهی ان را انتخاب کردی و شیرینی بعد از ان انتظارت را میکشد:72::72::72:
سلام
من فكر ميكنم شما دختر خيلي خيلي ساده اي هستي ......... و خيلي زود درگير احساسات ميشي .....
مگه خداي نكرده چيزي از دختراي ديگه كم داري كه خودتو اينجوري اسير كردي
خودتو الكي درگير كردي حالا هم هي اين پا اون پا ميكني و ميخواي از تصميم درست سر باز بزني ......
ببين ميتوني انقدر دست دست كني تا مساله بيخ پيدا كنه كه ديگه نتوني جلوشو بگيري ... بعد بياي تو تالار بگي بچه ها كمكم كنيد آـيندمو خراب كردم ... بدبخت شدم ... اوضاع روحيم بده ..... پدر و مادرم ..... خواستگاري دارم كه از اون آقا 1000000000000...... برابر بهتره اما ......
يكم فكر كن به خودت .... چرا انقدر ساده اي ؟ با مسايل آگاهانه برخورد كن ...... تو ميتوني بهترين آينده رو داشته باشي فقط بايد بخواي
ببخشيد
winter مشكل ايشون اينه كه منطقشون راضي شده كه اين فرد به دردشون نمي خوره ولي خوب درگير احساساتي هستند كه بسيار بر منطقشون غلبه داره. الان فكر مي كنم زمان گفتن همچين حرفهايي بهشون نيست.شايد روشهايي براي كاهش تدريجي احساسشون بهتر باشه.
سلام غزاله جان
عزیزم دوست داشتن مقدس اونو برای هر کسی خرج نکن ونذار این مقدسات برات کم رنگ بشه:)
من فکر میکنم برای فراموش کردن و جدایی از فکر کردن درباره او باید خودتون رو از درون قوی کنید.
الان طوری شده که شما خودتون هم باور دارید که در موضع ضعف قرار دارید و این دشواری کار رو مضاعف میکنه.
من بارها شده کاری که اولش برای من بسیار سخت و نشدنی بوده ، باهمین پرورش باورهایم به طور احسن انجام دادم.
باید این حس رو داشته باشید که میتونید.
روزی چند بار به خودتون بگید که قوی تر از اون هستید که چنین مسئله ای شما رو از پای در بیاره.
احساس قدرت رو از درون پرورش دهید.
من مطمئنم که میتونید.
الهی قربونت برم خانومی
ناراحت نکن بزار یکم زمان بگذره تو به زمون بیشتری نیاز داری.... همه چی حل می شه .... به خدا حل می شه .....
به معنویات بیشتر رو بیار. بزار روحیه ات قوی شه.
غزاله جان اوضاعت چه طوره؟ یه خبر بده ببینیم چی کار میکنی؟
سلام عزیزم
وای وای حسودیم شد چقدر بچه ها به مشکلت اهمیت دادن و دارن سعی می کنن مشکلت بر طرف شه
حق با همه دوستای گلمه!!!
تو خودت می دونی که اشتباه کردی پس سعی نکن خودت رو گول بزنی و همچنان بهش فکر کنی . عمر و زندگیت بیشتر از اینا ارزش داره بعداً انقدر حسرت بخوری که چرا بهترین دقیقه بهترین ساعت ها و بهترین روزهای عمرت(امیدوارم به سالها نکشه) رو پای یه آدمی که برای سرگرمی مثل هزاران هزار نفر از اینترنت استفاده های نامطلوبی می کنه هدر دادی!!!!!
الان که می دونی اشتباه کردی به خودت بیا ! جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته .
من اگه جای تو بودم به جای دوست داشتن فقط حس نفرت در درونم بود و بس.
و سعی کن با اخلاق درست طوری که انتخابت کنند و در نهایت به بهترین ها که ارزشت رو داشته باشند جواب مثبت بدی و بهترین زندگی رو داشته باشی.
موفق موفق موفق و خوشبخت خوشبخت خوشبخت باشی
تازه اگه بازم بهش فکر کنی من به عقلت شک می کنم !!!!!
ببخش منو ولی جدی گفتم.
دوست عزیز به نظر من شما باید خوشحال باشید که چنین مردی وارد زندگی شما نشده درمورد فراموش کردن اون آقا اندکی زمان لازم دارید ولی میتونید البته خیلی سخته من خودم الآن دو ساله دارم سعی می کنم عشق اولم رو فراموش کنم اما نمی تونم ولی بازم درتلاشم امیدوارم پیروز بشی :203:
سلام غزاله عزيزم ....
حالت چطوره دوست عزيزم؟؟:43:
كجايي؟؟ بنويس ببينم چكار كردي؟؟؟ چي شده ؟؟ اوضاع چطوره؟؟
منتظرم.....