سلام خانم تمنای عشق عزیز و گرامی... حال و احوالتون خوبه ؟
سلام بزرگوار ، الحمدالله
اجازه هست منم چند تا سوال ازتون بپرسم ؟
اختیار دارید
۱ ـ اگه الان با خبر بشین که خدایی نکرده دور از جونتون قراره دو ساعت دیگه به رحمت خدا برین ، بازم به سوالای من جواب میدین یا نه ؟ چرا ؟
نه اصلا ، من در حالت عادی از مرگ وحشت دارم دیگه بفهمم زمان زیادی ندارم:103:
۲ ـ از بین همه نام های کاربری ای که تا حالا داشتین کدومشونو بیشتر دوس دارین ؟ آرام دل ـ آرام عشق ـ بانوی مهر ـ فاطمه بانو ـ رهگذر آسمان ـ کیندی ـ یا مجیر ـ تمنای دل ـ تمنای عشق و ...
ماشاءالله حسابی آمار تو دست تون هست :)
شما پتانسیل مدیر شدنو دارید:103: من اسم بانوی مهر و آرام دل رو خیلی دوست دارم
۳ ـ مهمترین خصلتی که خانم تمنای عشق رو با اون میشناسین ؟
دلسوز ، ساده دل ، مهربان
۴ ـ مهمترین باور زندگی شما چیست ؟
هر چه کنی به خود کنی
۵ ـ چرا دیروز از من ناراحت شدین ؟ لطفا انکار نکنین که کلاغا واسم خبر میارن.
جناب سرشار گرامی ، من برای چی باید از شما ناراحت باشم!؟ اتفاقا جزو افرادی هستید که برای من خیلی قابل احترام هستید و دعاگوی شما هستم.لطفا به حرف کلاغ ها گوش نکنید :) توجه کنید به غیر از یکی همه رو برداشتم ، اونم فقط به این دلیل بود که فعلا اسمم پایین پست ها نباشه (برای تمرینی که در نظر دارم هست مثلا پستی رو پسندیدم دو روز صبر کنم بعد تشکر بزنم .مسخرم نکنیدا:103: :18: ) وگرنه من از شما جز خوبی چیزی ندیدم که بخوام ناراحت بشم:72: الآن درست شد بزرگوار :)
۶ ـ شده دو تا جوونو واسه ازدواج بهم معرفی کنین ؟ اگه این اتفاق افتاده لطفا ماجرا رو شرح بدین و اگرم نیفتاده بگین چرا ؟
نه تا به حال پیش نیومده ، اگر هم پیش بیاد احتمالا مورد سرزنش خانواده قرار می گیرم:103:
۷ ـ اگه تو قرعه کشی بانک یه ماشین شاسی بلند برنده بشین و من به پنج میلیون پول احتیاج داشته باشم ، بهم قرض میدین ؟ چرا ؟
اگر پول زیادی داشته باشم و احتیاج نداشته باشم بله میدم من بخشنده ام کلا :joyous: ولی فعلا خودم بیش تر احتیاج دارم:103:
۸ ـ نظرتون راجع به کاربرای زیر :
فدایی یار
مذکر مصباح الهدی
گیسو کمند
خیلی مهربان ، دلسوز ، کمکی ازش بر بیاد دریغ نمی کنه ، عزیز دل منه :43:
7
یه دختر مهربون و احساساتی ، آروم و دوست داشتنی:43:
سرشار
دلسوز ، با محبت ، برادر با غیرتی برای خواهرش هست ، خانواده دوست ، مهربان
میثم (خارپشت )
زیاد شناخت ندارم
مسلمان
زیاد شناخت ندارم
اعجار عشق
مهربان و نگرانیش برای اطرافیانش زیاده ، خیلی دلسوزه ، دلم براش تنگ شده:302:
یاس پاییزی
دختر شاد ، با قلبی رئوف
۹ـ اگه خدایی نکرده مرگ مغزی بشین ، رضایت دارین که اعضای بدنتون رو به دیگران اهدا کنند ؟ چرا ؟
بله ، بنده عضو هستم.چون باعث نجات چند نفر در این دنیا میشم و هم آخرتم یه چیزی نصیبم میشه:103:
۱۰ ـ تا حالا شده آبروی کسی رو ببرین ؟ لطفا شرح دهید
فکر نکنم.چون خودم به آبرو خیلی حساسم
۱۱ ـ زیباترین حسی رو که تا به حال تجربه کردین چی بوده ؟ لطفا توضیح بدین
به دنیا اومدن فرزندم .وقتی در آغوشم گذاشتند گفتم وای چقدر خشگله!:43: و هم چنین تولد خواهرزاده م:43:
۱۲ ـ من به یه دختر خانم کر و لال علاقه مند شدم . به نظر شما به پدر و مادرم چی بگم که با این وصلت مخالفت نکنند و همراه من به خواستگاری بیاییند؟
سؤال تخصصیه من بلد نیستم:303:
۱۳ ـ نظرتون چیه که من عید امسال شما و خانودتونو به شهر و منزلمون دعوت کنم ؟
ممنون دست تون درد نکنه . فکر می کنم کمی غیر عادی باشه:18:
۱۴ ـ نزدیک ترین راه رسیدن به خدا چیست؟
دوری از گناه ، خواندن نماز ، استغفار
۱۵ـ ساحل آرامش کجاست ؟
در آغوش خدا
۱۶ ـ با دست خط خودتون یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسین
http://uupload.ir/files/e77p_img_20180302_080445.jpg
ممنون که وقت میذارین و با من گفت و گو میکنین.:72::72::72: