واقعا ازت ممنونم که حرفای مشاورتو رو اینجا مطرح میکنی خیلی عالیه .
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا ازت ممنونم که حرفای مشاورتو رو اینجا مطرح میکنی خیلی عالیه .
دارم جواب خیلی از سئوالام رو می گیرم
خدایا ممنون
وهم عزیزم بینهایت خوشحالم که خوشحالی........
عزیزم اگه بازم از تجاربت و جواب اون سوالا که گفتی واسمون بنویسی خیلی خوب میشه
اینجوری کمک زیادی به همه میکنی
چون فکر کنم مشاورت حرفای خلی خوبی بهت زده
و اینکه شاید سوالات سوال خیلی ها باشه
موفق و شاد باشی
عزیزم چه خبر اوضاع بر وفق مراد هست ؟
.وهم عزیزم خوبی خانومی
ما روبی خبر نذار عزیزم
سلام وهم عزيز. خوبي؟ چه خبرا؟ اين چند روزه بهت خوش گذشت؟
سلام خانومی اوضاع و احوالت خوبه ؟؟
خوش می گذره ؟؟
سلام
از این بهتر نمیشه
دیشب هم شب یلدا بود که برام چلگی اوردن (برام مهم نبود چی اوردن) هم دیشب برای اولین بار تونستم نامزدم رو سورپرایز کنم
تولدش دو روز دیگه بود ولی من براش دیشب تولد گرفتم بدون اینکه خودش بدونه و یه گوشی موبایل هم گرفتم به عنوان هدیه که دقیقا همون گوشی بود که می خواست یه ماه دیگه خودش بخره
دیشب برای اولین بار یه برقی رو توی چشاش دیدم که تا بحال ندیده بودم خیلی خوشحال بود از شوخی کردناش از خوشمزگی که توی جمع می کرد میشد فهمید دیشب همه بهم می گفتن تو چیکار کردی؟ شوهرت خیلی سرحاله! موضوعی اتفاق افتاده که ما نمی دونیم؟!
وای که چقدر خوشحالم
یک وقتی یه جایی خوندم که انسان نباید به عوامل بیرونی وابسته باشد. اگر کسی بی احترامی کرد ناراحت شود و اگر احترام دید شاد گردد. یعنی اینکه یک نفس سالم نفسی است که بستگی به عوامل خارجی نداشته باشد. خانوم وهم شما هدفی غیر از خوشحال کردن همسرتان ندارید؟ خودتان چه می شوید؟ حالا چون همسرتان هدیه موردنظرش را دریافت کرده و خوشحال است زندگی برای شما زیباست ؟؟؟!!!
زنجیر و النگوهایی که با پول خودتان خریداری کرده بودید را برایتان آوردند؟ با آنهمه توهین و تحقیر باز برایش هدیه گرفتید؟ خوشحالتر میشدم اگر میشنیدم که شما روز تولدش را فراموش کرده اید. از ماست که بر ماست. سعی کنید بیشتر به فکر شادی و فراغ خاطر خود باشید. زندگی شما تبدیل به یک علت و معلول شده است. همسرتان علت و شما معلول هستید. او خوب و شاد باشد، شما شاد و او بد و ناراحت باشد شما نیز ناراحت میشوید. تمامی این مشکلات به این بازمیگردد که دوستان قبل از آنکه به بلوغ و رشد شخصیت برسند ازدواج مینمایند.
خیلی خوشحال شدم وهم عزیزم