RE: از قصد داره اذيت ميكنه
نه طراوت جان بزار موضوع بین خودتون بمونه کسترشش نده بعد جمع کردنش سخته
نزار زندگیت بیفته تو زبون ها این قضیه به تو و شوهرت مربوطه به مادرش یا خانواد ه ی تو مر بوط نمی شه این چیزیه که تو باید باهاش کنار بیایی
بعدشم سعی کن از این قضیه برای انتقام گیری و سرکوفت زدن استفاده نکنی گلم
نازنين عزيزم به خدا قسم بهش گفتم شايان تو كه منو ميشناسي و ميدوني تنها چيزي كه منو ميريزه به هم دروغه ، پس بشين كل ماجرا رو بگو منم قول ميدم همين جا براي هميشه حرفاهت رو خاك كنم و هيچ وقت هم در موردش حرف نزنم فقط ميگه هموني كه بهت گفتم همون بوده ،الانم به دختره كلي فحش ميده!!!به منم گفت چرا باهاش خوب برخورد ميكني.منم بهش گفتم ه بهش اعتماد ندارم و بايد اطمينان منو جلب كنه ظاهرا قبول كرده اما هنوز هيچ اقدامي نكرده.
در مورد مادرش هم نميخوام حالش رو بگيرم ميخواستم بهش بفهمونم كه اونها هم به اندازه شايان مقصرند وقتي ميدونن پسرشون بي چنبه است نبايد هي بگن خوشگله ......
ضمنا دليل ديگه اي هم كه ميخواستم بفهمه اين بود كه اگه يه وقت ديگه همچين موضوعي پيش اومد به من نگن از همون اول بايد ميگفتي.اما بازم نظر شما برام محترمه شايد شما يه چيزي بيشتر از من ميدونيد .
نه اصلاً اين كار رو نكن. فكر مي كني مادري كه مي ياد همچين حرفي مي زنه، بهت چي مي گه؟ يه خورده فكر كن. مي گه خودت نتونستي نگهش داري. و يا خيلي حرفهاي ديگه و نه تنها ناراحت نمي شه كه خوشحالم مي شه و تو هم با بيرون بردن مسائل زندگيت كاري از پيش نمي بري به جز دلسوزي و ترحم و پوزخند ديگران. خودت بايد زندگيتو بسازي. خيلي محكم و قاطع با همسرت در اين باره صحبت كن كه ديگه همچين اشتباهي به وجود نياد. دنبال قضيه رو هم نگير. به خودت بگو يه اشتباه بوده و بس. متعادل باش نه خيلي سخت گير و نه خيلي بي خيال.
راستي عزيزم عيدت هم مبارك باشه. اين روز، روز عزيزي و بهترين فرصت براي دعا كردن. دعا كن كه خدا حاجتت رو بده. منو در دعاهات از ياد نبري.
harfedel عزيزم ممنونم ازت ، براي كمك به دوستان كاري بجزء دعا از دستم بر نمياد كه قول ميدم اونم از كسي دريغ نكنم(اگه خدا قبول كنه) راستي امروز حتما دعاي عرفه رو گوش بديد واقعا حاجت ميده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
طراوت جان از اینکه وقتی اون دختر زنگ زده و گفته آقا شایان می شه فهمید که واقعا" اولین بازش بوده پس بهت دروغ نگفته
وگرنه بابهش صمیمی حرف میزد عزیزم
طروات عزیزم کاملا درکت میکنم ولی عزیزم اگر جای من بودی چیکار میکردی تو شک داری که ایا ارتباطی بودی یا نه اما من مطمئنم چون خودم باهاش دو ساعت چت کردم اما جلوی خودمو گرفتم حالم ازش بهم میخورد ولی الکی میخندیدم درسته اون زن خودم بودم ولی ممکن بود کس دیگه ای باشه واین اقا ادامه بده این مردا به خاطر هوسشون اینجوری دارن با اعصاب مازنا بازی میکنن خدا ازشون نگذره با غصه خوردن چیزی درست میشه من الان سه روز نمیتونم غذا بخورم ولی شوهرم عین خیالش نیست به جای اینکه عذاب وجدان داشته باشه تازه بیشتر به من ابراز علاقه میکنه درضمن من بعید میدونم شوهرت ارتباط داته باشه اگر داشت تو خودت از مدل حرف زدنه دختره میفهمیدی هیچ زنی هم قبول نمیکنه بره با زنه دوست پسرش حرف بزنه وبراش توضیح بده
تراوت خوبم یکبار و فقط یکبار دیگه به همسرت فرصت بده. ولی واقعا اگه فرصت می دی ذهنتو پاک کن و تمام ذهنیت های منفیتو دور بریز و با دیدی تازه نگاه کن.
با همسرت حرف بزن و تنش هاتونو خالی کنید. یکبار دیگه همه چیز رو از صفر شروع کن. اول با خودت کنار بیا بعد با همسرت حرف بزن.
برات آرزوی موفقیت می کنم :72:
سلام طراوت عزیز
خوبی خانومی؟ آروم تر شدی ؟
امیدوارم تونسته باشی یکم آروم بشی گلم
از نو شروع کردن سخت نیست بخدا فقط یکم باید بیخیال بشی و یه فرصت دیگه بهش بدی
فکر کنم ارزش امتحان کردنو داشته باشه
مراقب خودت باش عزیزم
ديگه برام مهم نيست واقعا ميگم ، اگه شايان دختر باز باشه پس من نميتونم عوضش كنم بهتره منم مثل خودش باشم نسبت به همه چيز بي تفاوت* توي خونه هم مثل گذشته هستم اما يه كم از محبتم رو كم كردم تازه رسيده به حد نرمال. من داشتم خودم رو فداي اون ميكردم شايد باورتون نشه حتي زماني كه آبميوه ميگرفتم خودم سعي ميكرم نخورم تا شايان........هر وقت هم ميگفت چرا نميخوري جاب من احمق اين بود:من تا خرخره خوردم!!! بعضي ها واقعا درست بشو نيستن وقتي پاي حرفهاي مادر شوهرم ميشينم ميگه تا چند سال پيش شوهرش زن بازي ميكرده و اين در صورتيه كه هم پدر شوهرم زيباست و هم مادر شوهرم.من نسبت به شايان بد بين بودم و بدتر شدم اما اين پسر به پدر ميكشه.