-
RE: میشه کمکم کنین
harfedelعزیز
من نمی خوام نقش دختری بازی کنم که آویزونه یا اینکه می خواد خودشو تحمیل کنه ولی می خوام با رفتارم شرمندشون کنم همین حالا نیم دونم کارم درسته یا غلط
برادر آرش همکار منه من همیشه براش تولد براش کادو می خرم و باهاش خیلی راحتم ارتباطممون خیلی خوبه و خیلی به من کمک مب کنه اون به من گفت یکم با خواهرم رابطه برقرار کن
بزارر بفهمه تو خوبی چرا خوبیتو پنهان می کنی گفت تو که انقدر خوبی بزار اونا بفهمن
-
بلوم جان عزیزم
کسی اینجا نمیخواد تو رو ناراحت کنه فقط کسی نمیخواد تجربه بدی رو که داشته واسه تو پیش بیاد
من هم میگم هر کاری که دلت میگه انجام بده عزیزم
-
نازنین و الینای عزیزم من ناراحت نمی شم
خیلی هم ممنونم که منو راهنمایی می کنین بالاخره شما تجربتون بیشتره ولی من دیگه نمی دنم چی درسته چی غلطه
از یه طرف مامانم می گه اونا کادو گرفتن تو هم بگیر ما زیر دین نمونیم از یه طرف خودم آرشو مجبور کردم که با خواهرش آشتی کنه و براش کادو بگیر از طرفی هم حرفای شما درسته
-
بلوم عزيز به نظر من هم بخري بهتره. من فقط مي خواستم بدونم اگه قبلاً خريدي چه رفتاري با تو داشتند. ولي اينطور كه از حرفهايت فهميدم بخري رابطه خواهرش با تو حداقل بهتر مي شود. چون كادوي تولد يه حسي دوستي بين دو طرف به وجود مياره. انشاالله هر چي كه برات پيش مي ياد خير باشه عزيزم.
-
bloom عزیز به نظر من هم بخری بهتره، در مورد زنگ زدن هم با آرش مشورت کن، ببین چی میگه، به هر حال اون احترام تو براش خیلی مهمه پس میدونه در این شرایط چه کاری بهتره انجام بدی
:72:
-
shadعزیزم سلام
ممنون از راهنماییت با آرش صحبت کردم اون می گه اگه خودت دوست داری زنگ بزنی م حرفی ندارم ولی اگه بخاطر من می خوای این کارو بکنی نه چون نمی خوام بهت تحمیل بشه
در مورد کادو هم کلی تشکر کرد و گفت نیاز نبود اینقدر زحمت بکشی بهش گفتم بزار وقتی مهمونا رفتن کادو رو بده گفت نه حالا که این همه زحمت کشیدی جلو جمع می دم بفهمن که تو باهاشون مشکلی نداری
ولی در مورد زنگ زدن هنوز یکم دو دلم می دونم این کار من یه جور منت کشی تلقی می شه ولی من دیگه از این وضعیت خسته شدم برادر آرش دیروز با زبان بی زبانی داشت به من می گفت من خانوادمو می شناسم راه حل مشکلت اینه که اونا رو خر کنی البته می بخشید از این واژه استفاده می کنم ولی دقیقا برادرش اینو بهم گفت گفت مادر و خواهر من عاشق این هستند که بهشون توجه بشه گفت اونا مشکل دارن من خودم می دونم ولی برای اینه شما از این وضعیت در بیایین بد نیست یکم مهربون رفتار کنین البته من با نظر بچه ها کاملا موافقم دیشب به حرفای نازنین خیلی فکر کردم من نباید بهشون باج بدم ولی باور کنین قضیه
این کادو فرق می کرد بازم از همه ممنون برام دعا کنین
-
سلام بلوم عزیز
چه کار کردی؟ زنگ زدی؟
-
نه الینا جان هنوز زنگ نزدم
چون الان شرکتم باید برم خونه بعد حالا تا برم خونه فکر می کنم
-
سلام بلوم جان. به نظرم زنگ هم بزني هيچ چيزي از تو كم نمي كنه. بذار خودشون شرمنده بشند. همه كه شما رو مي شناسند. كادوتم تو جمع بده، وقتي اين همه زحمت مي كشي و بهشون لطف مي كني بذار همه ببينند.
-
بلوم جان
اگه من جای تو بودم فقط کادو رو میدادم البته خودو روی کادو مینوشتم که یه وقت خیال نکنن که خود آرش خریده ولی زنگ نمیزدم تا خودش زنگ بزنه تشکر کنه
ولی تو رو نمیدونم
امیدوارم تصمیم عاقلانه ای بگیری