خووووووووب...رسیدیم به دشمن همیشگی!!
به سلامتی! خوشحالم که به هدفتون رسیدین!
سلام عرض شد
سلام ازماست بالاخره کوچیکتری گفتن بزرگتری گفتن!
1.چندبارتاحالا توی کل کل احساس کردیدواقعا حریف خانومهانمیشید؟؟
از همون اول! الان چه حسی دارین که این همه مدت میخواستین روی منو کم کنید در حالی که از همون اول روم کم شده بود!!!؟ :311: البته تلاشاتون مخصوصا سرکار قابل تقدیره!! :311:
ولی به غیر از یکی دو هفته اول، از بعدش قضیه رو کم کردن برای من منتفی شد، دیگه رفت تو فاز طنز :311: اما از حق نگذریم از دید رو کم کردن منم خیلی موفق بودم! :311: اینو نباید نادیده بگیرین!!
حالا که بحث به اینجا کشید یکم فکر کردم و یادم اومد؛ می خوام ریشه ی تمام این فتنه ها رو به همگان نشون بدم ! قضیه ازین پست شروع شد : http://www.hamdardi.net/thread579-4.html#post340869 که من تشکر زدم بعد رفتم پست بعدی و جمله ی اولش خیلی جنگ طلبانه بود : http://www.hamdardi.net/thread579-4.html#post340888 و در واقع شروع ذهنی ای بود بر استارت کل کل، یه هفته بعدشم تاپیک کل کل بازگشایی شد و شد انچه شد :311: و فتنه گر حتی همین امروز هم دست از تلاش بر نداشت!! :311: (درسته جعل کرده بود پستمو ولی خیلیم دروغ نگفته :311: )
2.چیشداومدیدهمدردی؟
والا یه کتاب به طور اتفاقی به دستم رسیده بود که در خصوص روحیات خانم ها بود این قدر برام جالب بود که دو سه روزه خوندمش ولی یکم عجیب بود؛ برای (نمیدونم چی بگم) راست آزماییش اومدم تو اینترنت بررسی کردم و وارد همدردی شدم و اون موقع خیلی از تاپیکای مربوط به خانواده و بحثای طلاق رو خوندم و فهمیدم محتوای کتاب درست بود البته اون مطالب الان خیلی برام عجیب غریب نیست
3.تعریفتون اززندگی چیه؟
برای من زندگی یه جور مسئولیته که در طول مدتی که زنده ام باید در راه رشد و اگاهی به سمت سر منزل وجود حرکت کنم.
4.تاحالا شده توی خیابون بخوری زمین؟چکارکردی؟
بله، بلند شدم یکم لباسامو تمیز کردم و ادامه دادم.
5.چقدرازخودت رضایت دلری؟این رضایت ازخودت به خاطرچیه؟
جالبه نمیتونم بیارمش تو مقیاس عددی ، ولی رضایت دارم از خودم و به خاطر خودمه
6.چقدربه مامانتون احترام میزارید؟
تلاشمو میکنم که به احترامش خدشه ای نزنم اما همیشه موفق نیستم(شاید در 10 درصد ناموفق باشم).
7.توی دنیای واقعی هم اینقدرکل کل میکتید؟
جالبه که نه!!! خودمم موندم!! این استعدادم مختص همدردیه
8.چراازکل کل استعفا دادی؟واقعا دیگه کم آوردی؟ه
ر اومدنی یه رفتی داره ، کم آوردنم که گفتم از همون مرداد سال پیش کم آورده بودم!!!! :311:
9.آواتارتون بازهم شاهکارهنری خودتون ازگلخونه تون نیست آیا؟؟
نه از اینترنت گرفتم قشنگه، نه؟
10.یه شعربگو که توش «قهوه٬دمپایی٬همدردی وآجر»باشه...بی جواب نزاریدلطفا!پیچوندن هم نداریم
شعر بلد نیستم بگم هر چند خوندن شعرای با محتوا رو دوست دارم ولی عبارت میگم:در حالی که فرشته ی اردیبهشت در حال خوردن قهوه بود دمپاییش را به سمت آجری پرتاب کرد و آجر از لبه ی دیوار روی موبایل پاییزه که همدردی در مرورگر آن باز بود افتاد و خورد و هزار تکه شد :311:
11.به نظرتون چه ویژگی ازخودتون باعث شده اطرافیانا دوستت داشته باشن وچه ویژگی باعث ناراحتیشون میشه؟
سعی می کنم با دیگران همیشه خوب برخورد کنم تقریبا با کسایی که میشه گفت سلامت روان دارند مشکلی ندارم ولی کسانی که یه مشکلاتی دارند بعضی وقتا ازم ناراحت میشند بیشتر به خاطر زودرنجی و اینکه مثلا عقاید و نظرات غلطشونو تایید نمیکنم حتی خیلی نرم( و با رعایت اصول ارتباطی) این کار رو میکنم ولی بازم ناراحت میشه و منم یه عقیده ی کلی تو زندگیم داشتم و دارم و اون اینکه هیچ اطلاعات غلطی به کسی نمیدم.
12.چقدربه مرگ فکرمیکنید؟
زیادکاری هم تاحالاانجام دادیدکه به خاطرترس ازمردن واون دنیاباشه؟
واقعا ترسی ندارم شاید هر کاریو که می خوام بکنم اول با این مساله چک میکنم و خب به خصوص تو زمینه ی مالی خیلی دستمو می بنده ولی خب این راهیه که بهش معتقدم و پایبند.
13.یه ویژگی واسه هرکدوم ازدوستان زیربگو...
سخته سخت؛ من که گفتم کم آوردم که!! دیگه این کارا برا چیه! :311:
مدیرهمدردی
صبور
خاله قزی
اعتماد به نفس
محمد 93
مذاکره کننده ی خوب
امین
استدلال بالا
شیدا
با منطق
بی نهایت
تلاشگر
مینوش
احساسی
مصباح الهدی
علمی
فرشته اردیبهشت
عقل گرا ( نمیگم "خوب" که دوباره برام دردسر بشه!!! :311:)
پاییزه
مهربان ( البته یکم باید مراقب باشی راهی که همه زن های دیگه در شرایط تو میرند، نری؛ وابسته شدن به پسرت و وابسته کردن پسرت به خودت. پاسخ صندلی داغت کمی منو نگران کرد)
باغبان
دلسوز و با توجه
مسافرزمان
با دیسیپلین ارتشی
بقیه سوالهاواسه بعد...
منتظرم فقط مثل اون دوستتون فرار نکنید :311: راستی از قول من بهش بگید با اون پستی که تو کل کل زده سوالاش کلا عوض شد مگه اینکه به اشتباهش پی ببره!! :311:
ممنون ازپاسخگوییتون
خواهش میکنم ممنون از توجهتون