RE: مجموعه مطالب زیبا وپر محتوا
▪ اگر نمیتوانی بلوطی بر فراز تپهای باشی، بوتهای در دامنهای باش؛ ولی بهترین بوتهای باش که در کناره راه میروید.
▪ اگر نمیتوانی بوتهای باشی، علف کوچکی باش و چشمانداز کنار شاه راهی را شادمانهتر کن.
▪ اگر نمیتوانی نهنگ باشی، فقط یک ماهی کوچک باش؛ ولی بازیگوشترین ماهی دریاچه! همه ما را که ناخدا نمیکنند، ملوان هم میتوان بود.
در این دنیا برای همه ما کاری هست، کارهای بزرگ و کارهای کمی کوچکتر و آنچه که وظیفه ماست، چندان دور از دسترس نیست.
▪ اگر نمیتوانی شاه راه باشی، کوره راه باش.
▪ اگر نمیتوانی خورشید باشی، ستاره باش. با بردن و باختن اندازهات نمیگیرند. هر آنچه که هستی، بهترینش باش...
چارلي چاپلين به دخترش گفت:
تا وقتي قلب عريان كسي را نديدي بدن عريانت را نشانش نده! هيچ گاه چشمانت را براي كسي كه معني نگاهت را نمي فهمد گريان مكن قلبت را خالي نگه دار اگر هم يه روزي خواستي كسي را در قلبت جاي دهي سعي كن كه فقط يك نفر باشد به او بگو كه تو را بيش تر از خودم وكمتر از خدا دوست دارم زيرا كه به خدا اعتقاد دارم وبه تو نياز دارم.
اگر نیکی کردن ما فقط از ترس عقوبت و به امید پاداش است! پس به غایت زبون هستیم....
انشتین
"بی مناسبت نیست در نظر آوریم كه هر جزء بازگشت گذشته، با نیروی خاصی خود راتحمیل می كند و اثر بزرگی بر توده ها باقی می گذارد، و به نحو مقاومت ناپذیری جزء عقیده مردم می شود، عقیده ای كه هیچ ایراد منطقی در برابر آن، به مصداق اینكه گفته اند:" ایمان را به فهم نیازی نیست" یارایی ندارد."
«فروید»
سه چیز در زندگی پایدار نیست :
رویاها – موفقیت ها – شانس
سه چیز در زندگی قابل برگشت نیست :
زمان – کلمات – موقعیت
سه چیز در زندگی آدم را خراب میکند :
- دروغ – غرور – عصبانیت
سه چیز انسانها را میسازد :
کار سخت – صدق و صفا – تعهد
سه چیز در زندگی خیلی باارزش است :
عشق – اعتماد به نفس – دوستان
سه چیز در زندگی است که نباید از بین برود :
آرامش – امید – صداقت
آنگاه که زندگی همچون ترانه ای جاری می گردد شاد بودن آسان است ،
اما ارزش انسان زمانی آشکار می گردد که در شرایط آشفته نیز لبخند به لب دارد. …
وین دایر
تفكر در باب خوشبختي ، عشق ، آزادي ، عدالت ، خوبي و بدي، تفكر دربارهي پرسشهايي كه بنياد هستي ما را دگرگون ميكند. (ادگارمون)
سخنی از حضرت زرتشت
به جهان چشم گشودن در دست ما نیست و از آن چشم
بستن هم در دست ما نیست ولی به جهان با چشم باز نگریستن چرا !
:72:
" اگه آدم جوری زندگی کرده باشه که وجدانش آسوده باشه مرگ مثل یه بوس کوچولو میمونه روی گونه "
بهمن فرمان آرا .
:72::72:
:72:
تنها زمانی به گذشته ات برگرد که بخواهی از آن درسی بگیری.
:72::72:
10 سخن از شهید دکتر علی شریعتی که هر کدام در خودش هزاران سخن دگر نهفته است :
۱.مسئولیت زاده توانایی نیست ، زاده آگاهی است و زاده انسان بودن.
۲.دلی که از بی کسی غمگین است ، هر کسی را می تواند تحمل کند.
۳.ارزش عمیق هر کسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد.
۴.عشق به آزادی مرا همه عمر در خود گداخته است.
۵.اگر پیاده هم شده است سفر کن ، در ماندن می پوسی.
۶.خدا و انسان و عشق ، این است امانتی که بر دوش ما سنگینی می کند.
۷.قدرت نیازمند کسی است که در برابرش رام گردد.
۸.مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
۹.هر کسی را نه بدان گونه که هست احساسش می کنند ، بدان گونه که احساسش می کنند ، هست.
۱۰.استوار ماندن و زیر هر باری نرفتن ، دین من است.
<DIV align=center>
<MARQUEE direction=right>
<P align=center><FONT size=4><FONT face="arial, helvetica, sans-serif" color=#66cc00><STRONG>زندگی تکثیر ثروتی است که نامش <FONT color=#ff0000> محبت </FONT> است</STRONG></FONT></P></MARQUEE></DIV>