RE: راهنمایی در نجات زندگی
سلام نفس عزيزم. هم برات به خاطر اين 9 ماه ناراحتم و هم خوشحالم از اينكه خدا به دادت رسيد و از دست اين خانواده راحت شدي. مي دونم خيلي سخته جدايي اما سرنوشته ديگه كاريش نمي شه كرد. فقط خدا را شاكر باش كه راه درست رو پيش پات گذاشت. اميدوارم روزهاي خيلي خوب و خوشي در انتظارت باشه.:46::203:
نفس جان
زندگی خوب پیش میره؟
دوست تازه واردم سلام ممنون از لطفت . سرنوشته دیگه کاریش نمیشه کرد... خدایا شکرت به خاطره سلامتی وخانواده خوب و موقعیت اجتماعی مناسب و گذشته سالم .... حالا این وسط یه اتفاق هم افتاد که اونم میدونم حکمتشو حتما بهم نشون میدی تا اون روز صبر میکنم ...
حتما همین طوره عزیزم. همیشه خدا رو شاکر باش و کارها رو به خودش بسپار. :72:
نفس جان حتما" حکمت و مصلحتی بوده در کار خدا
امیدوارم موفق باشی
نفس جون سلام
خیلی خوشحالم که حالت بهتره و منطقی با اوضاع کنار اومدی ایشالله خبر موفقیت هاتو تو این پست بخونیم
اين ذكر را دائم زير زبان تكرار كن و آن را با قلبت حس كن
(اَلا بذکرالله تطمئنُ القُلُبِ).
یعنی: باشید به ذکر و یاد خدا می آراید قلبها را
دانه عزیزم ممنون از مهربونیات . چشم حتما ذکرو تکرار میکنم واقعا این روزا بهش نیاز دارم . 9 روزه دیگه جلسه دادگاست نمیدونم چی پیش میاد .
خیلی دوست دارم برم مشاوره حضوری ولی بعد که فکرشو میکنم میبینم فایده نداره درست شدنی که نیست چون شوهرم که مشاوره نمیره اگرم بخاد دلداریم بده که اینجا شما و بیرونم اطرافیان دارن همین کارو میکنن پس برم واسه چی؟
پریشب عروسی پسر عموم بود همه ازو سراغ میگرفتن که چی کار کردین نمیدونستم چی بگم خیلی حالم گرفت خیلی روزای سختیه کاش همه چی مثله قبل بشه . یه وقتایی میگم توافقی تمومش کنم نمیدونم خیلی حالم گرفته .
چرا من این اشتباهو کردم کاش حداقل بیشتر نامزد میموندم . همه خاهرام 8- 9 ماه نامزد بودن ولی من همه میگفتن فامبله میشناسیمش فقط 3 ماه نامزد بودیم.
دوستون دارم . التماس دعا
نفس جان امیدوارم هر چی به صلاحته پیش بیاد
واست دعا میکنم
موفق باشی عزیزم
نفس جان ايشاالله هر چي خيره برايت پيش بياد. من برات خيلي دعا مي كنم.