سلام
ممونم جناب پارسا
راستش دعای مادرم واسه عاقبت به خیری برادرم هستش
منظورم سلامتی مادرم هست که به خاطرفکروخیال پسرش درخطره!!خیلی خیلی ممنونم ازاستقبالتون:72:
پ.ن مینوش جون منم میخوام:47:مگه شماهانمدونیدمن حسودم:315:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممونم جناب پارسا
راستش دعای مادرم واسه عاقبت به خیری برادرم هستش
منظورم سلامتی مادرم هست که به خاطرفکروخیال پسرش درخطره!!خیلی خیلی ممنونم ازاستقبالتون:72:
پ.ن مینوش جون منم میخوام:47:مگه شماهانمدونیدمن حسودم:315:
دوستان عزیزم سلام
دیشب خبر دادن که یکی از اقواممون رو دکترا جواب کردن گفتن سرطان کبد داره ،خانوادش از نظر روحی داغونن ،تو این روزای عزیز از دعای خیرتون بی نصیبش نذارین ،
برای خودمم دعا کنین روحیم به صفر رسیده
ایشاله بعد محرم و صفر فقط از خوشی هاتون و حل شدن مشکلاتتون بنویسین بحق این روزای عزیز که مشکلات تک تکتون حل بشه
1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود
10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
16- hafez2014 سوره انفطار
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
19- asal2013 زیارت عاشورا
20-شیدا ایت الکرسی
21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی
22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
23-نیکا55 ایت الکرسی
24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر
25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه
26-دختربی خیال زیارت عاشورا
27-gonjishkak زیارت عاشورا
28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد
29- sanjab آیت الکرسی
30- sarasarasepid آیت الکرسی
31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا
32- sogand زیارت عاشورا
33- رها 20 آیت الکرسی
34- suzana زیارت عاشورا و سوره واقعه
35- گوش ماهی سوره واقعه و آیت الکرسی
36- donya66 آیت الکرسی و صلوات (مجموعا 4000)
37 - مرضیه - ف آیت الکرسی و سوره قدر
39- مادر پاییزه زیارت عاشورا
ان شاالله که به حق دعاهای شما و دلهای پاکتون و به حق این شبای عزیز هیچ کی نا امید از اینجا نره . ان شاالله گره از همه مشکلات باز شه و مریضا شفا بگیرن
دوستان سارا 503 رو تو دعاهاتون فراموش نکنید. ان شاالله مریضی که گفتید شفا بگیره
مادر پاییزه عزیز هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و برادرشونبه بهترین راهها هدایت شه و عاقبت به خیر شه
گلی عزیز همه مشکلاتش حل شه و روی خوشی و آرامش و لذت رو ببینه
ان شاالله که مشکل فرشته اردیبهشت مثل آب خوردن حل شه و لبخند رو لباش بیاد
وشیدای عزیز هم هر چی از خدا می خواد ان شاالله به زوری بگیره
التماس دعا
- - - Updated - - -
1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود
10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
16- hafez2014 سوره انفطار
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
19- asal2013 زیارت عاشورا
20-شیدا ایت الکرسی
21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی
22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
23-نیکا55 ایت الکرسی
24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر
25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه
26-دختربی خیال زیارت عاشورا
27-gonjishkak زیارت عاشورا
28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد
29- sanjab آیت الکرسی
30- sarasarasepid آیت الکرسی
31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا
32- sogand زیارت عاشورا
33- رها 20 آیت الکرسی
34- suzana زیارت عاشورا و سوره واقعه
35- گوش ماهی سوره واقعه و آیت الکرسی
36- donya66 آیت الکرسی و صلوات (مجموعا 4000)
37 - مرضیه - ف آیت الکرسی و سوره قدر
39- مادر پاییزه زیارت عاشورا
ان شاالله که به حق دعاهای شما و دلهای پاکتون و به حق این شبای عزیز هیچ کی نا امید از اینجا نره . ان شاالله گره از همه مشکلات باز شه و مریضا شفا بگیرن
دوستان سارا 503 رو تو دعاهاتون فراموش نکنید. ان شاالله مریضی که گفتید شفا بگیره
مادر پاییزه عزیز هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و برادرشونبه بهترین راهها هدایت شه و عاقبت به خیر شه
گلی عزیز همه مشکلاتش حل شه و روی خوشی و آرامش و لذت رو ببینه
ان شاالله که مشکل فرشته اردیبهشت مثل آب خوردن حل شه و لبخند رو لباش بیاد
وشیدای عزیز هم هر چی از خدا می خواد ان شاالله به زوری بگیره
التماس دعا
- - - Updated - - -
یه گره کور برام پیش اومده
مطمئنم که با دعاهای شما راحت باز میشه
منو فراموش نکنید
به این شبای عزیز قسمتون میدم برای گرفتاریم دعا کنیددیگه بریدم
سلام
قبول باشه...
من به یاد همه تون هستم... امروز بعد از نماز ظهر بی جهت گریه م گرفت به یاد شماها بودم رفتم تو سجده و 21 مرتبه یا ذالجلال والاکرام گفتم بعدش دعاتون کردم
اول از همه آرامش رو از خدا واسه تون خواستم دوم باز شدن گره از مشکلات اینا رو کلی گفتم...بعدش تک تک اسماتون رو آوردم و دعاتون کردم...چه عزیزان این تاپیک و چه عزیزانی که تو (هم اندیشان) من هستند و آقای مدیر و فرشته مهربان عزیز و...
با خوندن پست(ناراحتی) شماها چه تو اینجا و چه تو حال و احوال واقعا به هم میریزم و ناراحت میشم
اصلا تحمل ناراحتی کسیو ندارم...
گاهی وقتا که میام همدردی و اسماتون رو میبینم آیت الکرسی میخونم و به سمت تبلتم میدمم تا بیاد به سمت شماها:311:
می بینید چقدر دوستون دارم:43:
یه بنده خدایی واسه بازسازی عتبات عالیات پول جمع کردند هر کی نذر داشته یا خواسته کمک کنه مبلغی پول میداد من هم یه مقدار پول دادم اینجوری بگم دو تا پول دادم با دوتا نیت مجزا اولیش حاجت روایی شما عزیزان بوده...
من به یاد شماها هستم...انشاالله تنتون سالم باشه و لباتون هم خندون
انشاالله هر کی التماس دعا داره به حق شهدای گمنام حاجت دلشون روا بشه:72:
چند وقته قدمهاتو میشمرم . اولین جاییکه میایی اینجاست . نمیدونم حاجتت چیه ؟ و چی میخوایی . فقط بگم یه جایی بودم میونه این همه اسم از خواهرای نزدیکترم اسم شما مدام جلو نظرم می اومد حالا چرا ؟ نمیدونم . این به خودت برمیگرده .
من زیاد نمیشناسمتون ما تازه واردیم . ولی امیدوارم حاجت روا بشی .
رفتم به آیکون شخصیتون پیام خصوصی بدم . نمیدونم چرا نشد مجبور شدم اینجا بگم . ازتون خواهش میکنم . چند تا از بانوان تالار مثل بانو مصباح و بانو زندگی موفق بخاطر مشکل مالیش و برادر بانو پاییز حتما دعا کن . :72:
سنجاب عزیز نمیدونم خانمی یا آقا ولی احساسم میگه شما حاجت روا شدی و اگر اینطور نیست نامه اش زده شده به دستتون خواهد رسید .
من نیاز به دعا دارم......کاری که فکر میکردم درسته کردم اما حالم خوب نیست....فردا روز دعای ماست اگه دعای من قبول دارید من دعاتون میکنم و لطفا برای منم دعا کنید.....البته من یه صحیفه دارم دعاهای اون به فارسیش می خونم اما چرا هیچ دعایی ارومم نمیکنه.......التماس دعا دارم البته اینجا من انگار نامریی ام نمیدونم چرا.......
سلام دوستان عزیز
خوش حالم که در این دعای دست جمعی شرکت کردم. میخواستم بگم لطفا من رو در دعاهاتون فراموش نکنین. کارم با مشکل مواجه شده. شاید تا چند وقت دیگه کارم رو از دست بدم. در این صورت شرایط برامون خیلی سخت میشه. ازتون میخوام با قلبهای مهربونتون برام دعا کنید.
خیلی خیلی ممنونم.
دنیا من دعا گو هستم شما وهمه رو یاد میکنم ولی ایشون خیلی اتفاقی مدام جلو نظرم می اومد به خدا خودمم نمیدونم چرا ؟ اونایی رو هم که گفتم بانو سنجاب دعا کنه اولا مثال بود . دوما به خاطر عدم آرامش دل هاشون بود . و ایشون همه رو دعا میکنن . :203::72:
کیت کت . کم کم دارم ازت شاکی میشم اولا اصلا نامرئی نیستی . دوما یعنی چی اگه دعای منو قبول دارین . شما هر آیین و مذهبی داری هر اعتقادی داری به زبون خودت اول خودتو بعد همه را دعا کن . چرا فکر میکنی کسی قبولت نداره . ما اینجا کلا تو این تالار مشکل مذهبی و بحث آیینی نداریم . و :327:محسوب میشه و از سراسر دنیا کاربر تو این تالار وجود داره با آیین های مختلف . پس لااقل خودتون خودتونو گول نزنید و با خودتون مدام نگین من چون با اینا هم آیین نیستم پس دلیلی نداره دعام کنن و یا منو قبول ندارن .
کییت کت بانو فعلا شرایط تاپیک جدیدی که زدم نمیذاره تو مشکلات کمکتون کنم ولی به زودی بهتون سر میزنم و در موردش صحبت خواهیم کرد :203::72:
حافظ2014:203::72: