RE: موعود خانم و خانم آنی تقدير و تشكر
خانوم باران 68 نیز خیلی زحمت می کشند همین طور فرشته خانوم و خانوم دکتر
بهتر نیست از همه فعال های تالار تشکر بشه تا اینکه توی یه تاپیک به خصوص فقط از دو نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟:305:
البته می دونم که انی جون و موعود جون از من دلگیر نمی شوند این دو خواهر خوبی برای من هستند:D:72::72:
از همه بايد تشكر كرد :آقاي سنگتراشان ،آقاي ابراهيمي و آرمان babyوخانمها موعود وآني وباران و...:72:و
ما بچه های تالار همدردی اعلام می داریم
Ali_Saadat, alone boy, ani, digitalman, elina, firoozeh, ghazal87, haft, hamashoom, hasan_s, hes_luckey, hnv, hums, kamran2007, keyvan, kimiakhaton, l.panahi, m.mouod, m25teh, mamfred, Marci, mehdi_n, Mehrdad Nikpour, mitra33, mohajer, mohsen12251, mostafun, N.DELNAZ, nastaran58, netmd, Niloo55, niloofar 25, nimac, omed, omidrayaneh, oranoos, ronak, Rose63, rsrs1380, saba Irani, sater17, setare1234, setareh, shookan4, sib_h66, sogand66, son, tarane.h, tarkan59, termeh, test13, unknown_man, فانوس80, فرشته مهربان, محمدابراهيمي, مدیرهمدردی, نقاب, یاریم کن/یاریت کنم, گل مریم, پندار, wintersun77, آگرین, آسمان آبی, اریو, ارزو خانم, به دنبال محبت, بی دل, بالهای صداقت, دلداده, طاهره
( اسم هر کس از قلم افتاد تقصیر خودشه که آن لاین نشده :D)
جز بهترین های روی کره زمین هستیم و همه ی زمینی های محترم هم جز بهترین ها هستند ( من خوبم - تو خوبی ) .
RE: اعضا تالار تشکر وقدردانی میکنم
اقای کیوان از حسن توجهتون متشکریم که نام تاپیک رو عوض کردید
RE: تشکر و قدردانی از اعضاء تالار
من هم تشکر میکنم که آقای کیوان ، مدیر گرامی همیشه در حال نقل و انتقال پستها و تاپیکهای اعضا هستند .
خیلی هم سریع عمل کردند و با وجود ایشون تالار همدردی خیلی آپ دیته:72:
واقعا" خسته نباشید و خدا قوتتون بده برادر گرامی:72:
کیوان از دقت نظرت واقعا سپاسگزارم و به معنای واقعی آن .
کیوان تو خوبی - من خوبم - او خوب است. :227::73:
می خواهی بگم مو طلایی برایت من خوبم تو خوبی رو از حفظ بخونه
تازه صرف کردن فعل رو یاد گرفته:D
چه تلنگر خوبی هر هفته برای خودمان شعار تعیین کنیم . نظرتان چیست ؟!!!
شعار این هفته تالار
" تو خوبی - من خوبم "
هر کس هم دلش خواست با صدای بلند به علم صرف و نحو آن بپردازد.
موافقم شعار بسیار خوبی است
تو خوبی من خوبم
وای چقدر موج مثبت داره میاد
سلام از اعضا تالار از مدير همدردي اقاي كيوان اقاي نقاب سارا خانم خانم اني خانم موعود خانم بالهاي صداقت خانم گل مريم خانم غزاله اقاي كنجكاو خانم فرشته مهربان خانم پريوش طاهره خانم ساقي خانم اقاي بي بي در تالار خيلي زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72: