سلام
گزینه 3
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
گزینه 3
چشامو بستم و فکر کردم ؛ دیدم یه وال کوچولو با مامان باباش دارن میاین نزدیکم ؛ وال کوچولو اومد جلوتر یکمی آب اقیانوس و پاشید رو صورتم.
منم نشستم رو عرشه و دستمو از لابه لای میله ها بردم جلو تا بدنشو لمس کنم ؛ واییی چه پوست لیزی داره؛ چقدم نازه.خیلی حس آرامش بخش خوبی بهم داد ؛ مامانش صداش کرد و رفت اما دل منم با خودش برد.
کاش دوباره وال کوچولو مو ببینم.:203:
واااااااااااااای چه صحنه قشنگی تو ذهنم نقش بست ...
همسرم هم کنارم بود نمیدونم درسته یا نه ولی از اونجایی که بابت تست اول قول دادم بدون همسرم جایی نرم دیگه ملکه ذهنم شده و تا میخوام تست رو بخونم آقای همسر هم کنارم می ایسته ... باور کنین راست میگمااااااااااااااااااااا اااااااااا
همشون اومده بودن یعنی هر 4 گزینه اونجا تو آب اقیانوس بودن ولی من از گزینه 3 خیلی خوشم اومد و به همسرم گفتم واااااااااااای آقا این سه تا رو ببین مامان و بابا و نینی ....
چقدر رمانتیک شد ... :310:
سلام به دوستان گل همدردی:312:شیدا جون ممنون برای تاپیک شاد و جالبت :43:با اجازه پیشکسوتای عزیز منم در این بازی نسبتا خطرناک شرکتمیکنم:307:فکرکنم به گزینه 3 نزدیکتر باشهمن تصور کردم یه دسته وال داره میره چندتا بچه وال هم درگروه هست که یکی از این بچهها میاد سمتم سرشو از آب بیرون میاره و به من لبخندمیزنه که یک وال نر میاد و خیلی آروم اونو به گروه برمیگردونه...:310::310:
از طرف خودم و دوستان به عضو جدید گروه بازیهای کوکولوژی، شهراز عزیز، خوشامد می گم. http://i101.photobucket.com/albums/m...ns/Welcome.png
نهنگ یک مثال از کهن الگوی مادرکبیر یونگ است. رابطه ای که در این تست برای نهنگها تصور کردید بیانگر رابطه ای است که شما با مادر خود دارید.
1- نقش مادر برای شما خیلی مهم است.
ممکن است مادرشما روی رفتار و تفکر شما تاثیر زیادی دارد.
شاید بهتر باشه که کمی این رشته های وابستگی را ببرید و مستقل تر باشید.
شیدا.
2- شما نیاز به توجه فیزیکی دارید. البته این یک نیاز طبیعی بشر هست،
اما گویا این نیاز شما بیش از دیگران است.
اگر مرد هستید و این گزینه را انتخاب کردید باید مواظب باشید که از همسر خودتون طالب حمایتهای مادری نباشید.
برای داشتن رابطه خوب همسری، پسر کوچولوی مامان بودن راه مناسبی نیست.
آبی بیکران، خاله قزی، صبوری
3- شما ارزش یکسانی برای نقش پدر و مادر خود قائلید. زندگی خانوادگی تان در کودکی امن و شاد بوده و نگاه متعادلی به زندگی دارید.
ستیلا، کیان (گفتی یه سایت بلدی می ری جوابها را می بینی؟ http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/16.gifبه گزینه 2 هم گرایش داریها!)،
روزنه (مث همیشه سربلند. راستش را بگو مث کیان به یه منبع امدادی وصلی؟ http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/10.gif)،
دختر بیخیال، ترمه، شهراز
4- شما به استقلال شخصی رسیده اید و برای رسیدن به رشد فردی خیلی خوب هست.
اما مواظب باشید که این استقلال به خودسر بودن، لجباز بودن یا خودخواهی تعیبر نشه و باعث نشه که اطرافیانتون از شما دور بشن.
میشل، پونه، سارا65
در مورد این که خودم گزینه یک را انتخاب کردم یه توضیح دارم.
به نظر من نقش مادر خیلی مهم است. اما خودم وابستگی شدیدی به مادرم ندارم.
شاید اون ارتباط عاطفی و چیزی که از مادر انتظار داشتم بین من و مادرم نبوده و از این که همیشه از سن کم خیلی مستقل و خودسر (مورد 4 ) بودم شاکیم.
مقصر این مساله را هم مادرم می دونم. دلم می خواست نمی ذاشت من اینقدر مستقل باشم.
برای همین اون بچه نهنگ من دنبال مامانش می ره. در واقع تصویری از ایده آل من هست نه شرایطم.
اولش خواستم گزینه 2 را انتخاب کنم اما راستش از وابستگی بیش از حد بچه نهنگنه به مامانش جلوی دوستان خجالت کشیدم. گفتم بذار بره پشت سرش :311:
ولی فکر می کنم تست از یه جنبه دیگه برای من درسته. هر چند خودم وابسته نیستم.
والا من یکی چی بگم
خدا بیامرزه مادر خدابیامرزمون رو :302: من یکی نقش مادر یکه نه ولی نقش یه دوست یکی که بتونم یکمقدار از بار مشکلات رو بدوشش بندازم یعنی دو نفری بار مشکلات رو بکشیم به همسرم نیگا میکنم.
کلا یکچیزی بگم ناراحت نشینا
ولی تا اینجاش که بنظرم چرت بودش :72: البته نظر شخصیم رو بیان کردما.ولی خوب چیکار کنم نزدیک نیست به افکار و اخلاقیاتم.بعنوان سرگرمی ولی میشه بهش نیگا کرد
همونطور كه گفتم روزش مشخص نبود وگرنه جواب من درست درمياومد. من گزينه چهار رو انتخاب ميكنم .اون سه تا گزينه ديگه از ما گذشته ديگه.:161::161::161::161::161:
[QUOTE=khaleghezey;320767]والا من یکی چی بگم
خدا بیامرزه مادر خدابیامرزمون رو :302: من یکی نقش مادر یکه نه ولی نقش یه دوست یکی که بتونم یکمقدار از بار مشکلات رو بدوشش بندازم یعنی دو نفری بار مشکلات رو بکشیم به همسرم نیگا میکنم.
کلا یکچیزی بگم ناراحت نشینا
ولی تا اینجاش که بنظرم چرت بودش :72: البته نظر شخصیم رو بیان کردما.ولی خوب چیکار کنم نزدیک نیست به افکار و اخلاقیاتم.بعنوان سرگرمی ولی میشه بهش نیگا کرد[/QU
ببخشید خاله قزی بازی به این خوبی کجاش....هست؟؟؟(البته ببخشید قصد جسارت نداشتم)
بانو ستیلای گرامی :72:
ناراحت چرا نظرمو گفتم و شما هم نقدش کردین
والا منم بالا نوشتم بعنوان بازی سرگرم کنندست ولی جدی بخوایم مثل تست روانشناسی اونجوری حساب کنیم نه فقط گمراه کنندست.
قصد بی احترامی نبودش فقط یه نقد بود همین.
با سپاس از بانو میشل و بانو شیدای گرامی :72:
:227::227::227::227::227::227::227: