نوشته اصلی توسط
rozaneh
اوه اوه خودم بهت شبیه خون میزنم تا تلافی بشه :97:
آقا ما که از مو گردنمون نازک تره شما هم یکی بزن پس کله ما
چنانت بسوزونم روی این صندلی تادگر اولین شبیه خون را نزینی :311:
اگه میدونستم اینقدر برام تبعات داره غلط میکردم شبیه خون بزنم بهت. حالا خداوکیلی راستشو بگو شاکی بودنت بخاطر اولین شبیه خونه یا واسه اون چند تا سوال خفنا!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:18:
داش کامروا از شوخی که بگذریم بریم سر اصلش :58:
بریممممممممممممممم
میبینی میشل بانو چقد پارتی بازی میکنه صندلی خانوما گل و بلبلی میشه و مال ما ...
باز به من رحم کرده مال شما که کلاً ذغالش مونده واسه کباب بد نیست :325:
میشل بانو ضمن اینکه خیلی گله ولی خوب دیگه اینجا طرف خانوما را داشته..عیب نداره بذار ما هم بسوزیم به این چوب تبعیض اشکال نداره:54:
1. اگه قوانین ایران اجازه میداد و واسه خانومای کشور ما هم عرف بود چند تا زن میگرفتی؟
سوال خوبی پرسیدی. بستگی به این داشت که چندتا موقعیت واقعا عالی که ارزش این دردسر کشیدنو داشته باشه پیش میومد اما براش سقف 3 را در نظر میگرم حتما!
2. اگه بهت بگن یه نامه خلاف رو پاراف کن تا کارا انجام بشه کسی هم بو نمیبره این 100 میلیونم زیر میز التماس دعا داره چه وکنی؟
میدیدم مفسدش تا چه حده و به کی و در چه حدی ضرر میزنه(یا نمیزنه) بر مبنای این تصمیم میگرفتم!اگر صرفا باعث پایمال شدن حق کسی نمیشه و فقط دور زدن بورکراسی های اداری (غالبا ایراد دار) بوده باشه انجامش میدموا گر حق انسانهایی که خودشو نبا دزدی و رانت حق ملتو خوردنو تحت تحدید قرار میده بازم انجام میدم ولی اگه حق مستضعفین را تحدید کنه اصلا انجام نمیدم.
3. داری تو پارک راه میری با همسر محترم، یهو میبینی چند تا جوون چشمشونو از همسر شما ور نمیدارن چه حسی بهت دست میده ؟ حرفی اقدامی میکنی؟
خوب طبیعیه خیلی ناراحت میشم و ممکنه باهاشون درگیر لفظی و حتا فیزیکی بشم.
4. وسط یه دعوا میری جدا کنی یه بادمجون میذارن پای چشمت چه حسی بهت دست میده ؟ چه کار میکنی؟
به خودم لعنت میفرستم که اخه احمق به تو چه ربطی داشت که رفتی خودتو کردی نخود آش دعوای دو نفر دیگه!!خ خ خ خ خ
ولی اصئولا اینطور مواقع دخالتی نمیکنم!! ه ه ه ه