-
ما اونجا فقط معمولی حرف میزدیم
من تو اینجور جاها ئنبال شریک زندگی نیستم مجید عزیزم
دیگه دنبال دوستم نمیگردم
تهش که باز جدایی
خودم میدونستم آخرش باید جدا شیم هیچ انتظاری از هم نداشتیم حتی شماره همو نداریم,حتی میخواستم پیشقدمی کنم ولی بهش وابستم نمیدونم چرا انقد برام سخت شده:47:مجید مرتب گلمو فشار میدم که بغزم بره آخه گریه کنم همه میفهمن
-
راستی دانشگاه خواجه نصیر دانشجو مستمع الآزاد قبول نمیکنه؟ بدم نمیاد برای کنجکاوی هم شده یه سر بزنم.:311:
-
سلام بهار عزیز
همه پست ها رو نخوندم ولی هر ازگاهی سری به تاپیکت میزدن
می بینم همه دوستان دارن بهت میگن باید از این حال افسرده بیرون بیای، ولی تو هیچ تلاشی براش نمی کنی
باور کن همه ما میدونیم تنهایی سخته. چه دختر چه پسر از یه سنی دیگه نیاز به همدم رو در خودش احساس میکنه.این حق توئه.... ولی خودت نمیذاری به حقت برسی
به نظر من دخترایی که ازدواج کردن دو دسته ان! یکی اونایی که جذبه داشتن،(ظاهری رفتاری و....) که بدون اینکه تلاشی کنن شخص مورد نظرشون رو پیدا کردن و ازدواج کردن و....
اینا خیلی سیاست زنانه شاید نداشته باشن شایدم داشته باشن!
دسته دوم اونایی بودن که شاید خیلی جذبه ظاهری نداشتن؛ ولی تونستن از طریق دیگه خوب عمل کنن، تا شخص مورد نظرشون رو پیاد کنن.
اینا صددرصد سیاست زنانه داشتن!
میدونی ؟ما یه دوستی داریم چند تا دختر داره، این خانما نه درس خوندن نه ظاهر زیبایی دارن نه پولدارن نه....
یعنی هیچ چیز خاصی ندارن که بقیه دخترا نداشته باشن
اما!
یه سیاستی از مادرشون یاد گرفتن که........ که هر کدومشون از پسری که خوشش اومد خیلی قشنـــــــــــــــــــگ اونو جذب خودش کرد!!!!!! باور کن.
بدون اینکه شأن و منزلت خودشون رو بیارن پایین، تونستن با رفتارشون پسری که اصلا بهشون فکر نمیکرد رو همسرشون کنن!
البته!
هر کدوم در سطح خودشون. مثلا اونی که دیپلم بود با یه دیپلمه ازدواج کرد(ولی واقعا عاشق پسره بود!بدون اینکه پسره بفهمه)
یه چیز دیگه هم بگم!
اخلاق
خییییییلییییی مهمه.
فکر نکن اینا شعاره.
من ندیدم دختری که اخلاق خوبی نداشته باشه، و خیلی خواستگار داشته باشه! یا اگرم داشت ازدواج کرد، ازدواج موفقی نداشت متاسفانه...
ده نمونه ش رو خودم دیدم
همیشه تو فامیل و دوستان دخترایی که غمگینن ، اعتمادبه نفسشون پایینه و.... همین مشکلی که گفتم رو دارن
نمیخوام ناامیدت کنم،ولی فکر نکن بعد ازدواج این دختر ناراحت و غمگین میشه شاد و شنگول. شاید برای مدت کوتاهی اینطور باشه،ولی بازم میشی مثل الانت...
پس الان به نظرم مهمترین کاری که میتونی بکنی اینه که خودتو باور داشته باشی، و اگه کمی و کاستی توی رفتارت داری جبرانشون کنی(صد البته که همه کاستی هایی دارن) ولی ببین کدوما هستن که زندگیت رو اینقدر مختل کرده. اول به اونا توجه کن. برای اونا وقت بذار
خدا کنه هر چی خیره نصیبت بشه:72:
- - - Updated - - -
اگه حرفام تکرار حرف دوستان ببخشید:72:
-
خوب این حرفا رو اینجا هم میتونی بگی. منوط به اینکه قوانین سایت رو زیر پا نذاری. البته فکر کنم تو نوشته قبلی خودم قانون رو رعایت نکردم.
-
بابا من دختر شادو سرحالی بودم حال الانم خرابه والا خیلی شادو فعال و شوخ طبعم الان اینجوری شدم به خدا:54:
الانم اگه با اون دوستم بودم با اینکه هیچ هدفی نداشتم جز دوستی حالم خیلی خیلی خوب بودو مسایل و مشکالتم رو فراموش میکردم و هیچ غمی نداشتم
الان تبدیل شدم به یه دختر افسرده و الا اگه فبلا منو میشناختین خودتون تعجب میکردین که چرا اینجوری شدم:47:
- - - Updated - - -
بابا من دختر شادو سرحالی بودم حال الانم خرابه والا خیلی شادو فعال و شوخ طبعم الان اینجوری شدم به خدا:54:
الانم اگه با اون دوستم بودم با اینکه هیچ هدفی نداشتم جز دوستی حالم خیلی خیلی خوب بودو مسایل و مشکالتم رو فراموش میکردم و هیچ غمی نداشتم
الان تبدیل شدم به یه دختر افسرده و الا اگه فبلا منو میشناختین خودتون تعجب میکردین که چرا اینجوری شدم:47:
- - - Updated - - -
بابا الان من اینجوری شدم والا یه دختر شادو خنده رو هستم:47:همه منو دوست دارن و به مهربونی و اکتیوبودن ازم یادمیکنن
همین الانشم اگه این دوستم پیشم بود اینجا نمی اومدم چون با اون ردامو فراموش میکردم و خوش بودم بدون اینکه هیچ انتظاری ازش داشته باشم
بخدا الان حالم بده اگه قبلنا منو میدیدالتن تعجب میکردین که چرا اینجوری شدم
-
قصد نداری برای شروع هم که شده تغییری در خودت بوجود بیاری؟ بس کن دیگه. چقدر ناله میکنی؟ تمام گفته هات قبول. حالا میخوای چکار کنی؟ توقع نداری که ما هم مثل تو شروع کنیم به غصه خوردن. بهتر نیست با هم بخندیم؟
اگه نوشته های قبلی منو بخونی می بینی شرایط فکری و روحی من هم خوب نبود. اما با کمک همین دوستان سایت براش چاره ای پیدا کردم. به قول معروف " گور پدر درک ".
لبخند یادت نره.
-
من پستای صفحه اول و صفحه اخر رو خوندم ولی چیز زیادی نتیجه نگرفتم از حرفاتون
شما میگید هم تحصیلات دارید هم زیبایی مناسب هم اخلاق مناسب هم بدن مناسب و ... ولی تا حالا هیچ پسری بهتون توجه نشون نداده و این عجیبه
بنظرم باید ببینید مشکل کارتون در کجاست وگرنه امکان نداره دختری تا سن 27 هیچ پسری بهش توجه نشون نده
ولی چیزی که حدس میزنم احتمالا شما از اون دخترهایی باشید که درسخون و محجبه و بسیار با دسیپلین هستن و پسرها فکر میکنن اینجور دخترها با این مشخصات امکان نداره تنها باشن و یا اینقدر دلسیپلینشون شدید هست که میترسن پا جلو بزارن
مثلا من خودم چون ظاهر و رفتار خاصی دارم هروقت با دختری مواجه شدم همیشه گفتن تو حتما 4تا دوست دختر داری و امکان نداره تنها باشی درحالی که اینطور نبوده
بنظرم باید اولا یه مقدار روی خودت کار کنی و یه بازنگری کلی در خودت از همه لحاظ داشته باشی که چرا پسرها با اینکه محسنات زیادی داری طرفت نیومدن
دوما حتما از دوستان و اشنایانی که صمیمی هستن مشورت بخوای و بگی علاقه به ازدواج و دوستی داری و افرادی رو که میشناسن تورو بهشون معرفی کنن
مهترین چیز این هست که یه دختر خودش باید نخ رو بده تا پسر سر نخ رو بگیره و بیاد جلو....تا حالا اصلا به این فکر کردی یا شده به پسری علاقه نشون بدی و توجهش رو جلب کنی؟پس حتما اینو باید یاد بگیری چه برای ازدواج باشه چه دوستی فرقی نمیکنه و این رو چیز بدی ندون و جنبه مثبت قضیه رو نگاه کن
و خیلی کارهای دیگه میتونی انجام بدی ولی اولین و مهمترین کار تغییر خودت به کمک کسانی هست که میدونی میتونن بهت کمک کنن تا تغییر کنی
مثلا اشنا یا دوستانی داری که خوش لباس هستن ازشون بخواه در انتخاب لباس کمکت کنن و ایرادت ظاهرت رو بهت بگن
کسی رو میدونی خوش مشرب و اجتماعیی هست ازش بخواه روش مواجهه با پسرها رو بهت بگه و ازش بپرس توی اخلاقت چه ایرادی هست که پسرها رو جذب نمیکنه
و از نوع کارها
منتظر اسمان هم نباش که از اسمان هیچی برای هیچکس هیچوقت فرستاده نشده و انسان باید خودش تلاش کنه و مسائل رو حل کنه
-
باشه مجید جان قبول,هر چی شما بگین
اول بگو چه جوری از این حال درام؟
بابا یکم بگین یارو ارزش نداشته حوب شد که رفت تا منم دلم آروم بگیرههههههههههههههه
آخه قوربونتون برم تو اینجور وقتا بادی یه چیزی بگی خوببببببببب:72:
- - - Updated - - -
باشه مجید جان قبول,هر چی شما بگین
اول بگو چه جوری از این حال درام؟
بابا یکم بگین یارو ارزش نداشته حوب شد که رفت تا منم دلم آروم بگیرههههههههههههههه
آخه قوربونتون برم تو اینجور وقتا بادی یه چیزی بگی خوببببببببب:72:
-
بهار منظورم رو متوجه نشدی. من نگفتم چون دوستت رو از دست دادی نباید ناراحت باشی. من هم بودم غمگین میشدم. اما بهار باید برای خوب شدن حال و احوالت از فکرایی که غم به دلت مینشونه دوری کنی. برای خودت سرگرمی جدید درست کنی. سرت رو با کارهای مفیدی که میتونه ذهنت رو به خودش مشغول کنه سرگرم کنی.
بزرگترین راه ها همیشه با یک قدم شروع میشه. قدم اول اینه که بخواهی تغییر کنی.
این چیزی هست که در درونت باید شکل بگیره. نه اینکه بنویسی خوب من آماده هستم حالا شما منو تغییر بدید.
-
سلام
مجید عزیزم میدونم چی میگی
ولی خودم زیاد حال و حوصله ندارم نمیدونم چی میگم
شما رو هم کلافه کردم
سعی میکنم کمتر فکر کنم
نماز میخونم وای واقعا ازش آرامش نمیگیرم
سعی میکنم مهمونی برم
بیرون برم
تفریح دیگه ندارم اصلا:47:همینا از دسم بر میاد
مثلا دارم آماده میشم واسه phd ولی اصلا انرژی ندارم بخونمش