RE: حال و احوال یاران همدردی (7)
سلام به روی ماه همتون
حال و احوال همه خوبه؟
طرفای ما که هوا حسابی آفتابی و روشنه :) طرفای شما چی ؟ تاریک نشده اون ورا؟ :163:
تازه مگه جرات داشت تاریک بشه؟ اونم توی روز به این مهمی :D
2 دی ماه روز به این قشنگی و خوبی :43: روز ولادت بهار شادی کوچولو مگه میشه تاریک شه؟ :227:
به به چشمک هم اومده از این طرفا :46: پات خوب شد؟ خوش اومدی. فقط خواهشا اعتیاد رو ترک کن که یه وقت تو
بیهوشی یا خواب بندی چیزی از همدردی آب ندی جلوی همسر گرامی :D
راستی پدر بزرگ
شب بلدایی شاهکار کردیم من و داداشم :D
خواهر برادری از خودمان کلی ذوق هنری در وکردیم و فهمیدیم که بسی مستعدیم در این زمینه :D
شب یلدا هی پز می داد جلوی خانواده همسرش که ببینین من و خواهرم چقدر هنرمندیم بچم جوگیر شده بود :311:
به ما که بسیاررررررررررررر خوش گذشت! به شما چطور؟
سلام به همگی
من هم خوبم.
از همه عزیزانی که تو این چند روزه با پیام خصوصی ابراز لطف کردن ممنون.
چند روز ی رفته بودیم قشم. جاتون خالی ، عجب هوائی داشت نه سرد و نه گرم . دریا هم بسیار لطیف و خوب بود.
همون روز اول که از بندر با لنج موتوری رفتیم قشم ، یه نسیم دربا که به صورتم خورد ، تمام خستگیها یادم رفت.
دیروز هم جاتون خالی تنی به آب زدیم. خیلی لازم داشتیم به این مسافرت.
شهر گل کاغذی رو هم تو برگشت 4-5 ساعتی بودیم ، پاساژهای خوب و مردم بسیار خونگرمی داره با اون لهجه شیرین بندری شون
می دوستمتون :72:
.
سلام
اينجا كه هوا خيلي خوبه
البته به قول بچه ها تا چند روز پيش با يه نفس كشيدن كل جدول مندليف رو ميكشيديم تو حلقمون!!:311:
اما بعدش بارون باريد خوب شد!
ديروزم كه باروني بود،امروز هوا صاف و لطيفه!
:43:
baby ؟!!!
تو رفتی جنووووووب؟ قششششم؟ درررریااااا؟ قااااایق؟ ماهی ی ی؟ :302:
ازت متنفرم بی بی!!!!!
تنها تنها اینهمه خوش گذروندی؟ بابا یه تعارف میزدی به بروبچ همدردی هم جای دوری نمیرفت ها! ترسیدی برامون هتل و قایق و اینا بگیری؟
حالا که تنهایی رفتی صفا سیتی، بده بیاد اون چمدون سوغاتای منو از قشششششم! :324:
معطل نکن!
خووووون تو چشمهامو نیگاااااا:shy: حالا جیییییگرشو داری بگو سوغات نیاوردم! یوها ها ها ها
[size=medium]نه دیگه اینقدا هم بی معرفت نیستم (یعنی بیشتر از اینقد هستم !! :311:)
به یاد همتون بودم ، خصوصا موقع شام و ناهار ، با غذاهای دریائی تازه همش جاتون رو خالی میکردم ، البته سفارش مجازی می دادم ها :311:
حالا هم تور تفریحی - مجازی baby به اقصا نقاط دنیا ، از جزایر هنولولو گرفته تا خلیج مکزیک ، آبشار نیگارا ، مناره های کج هرات و.... خلاصه هرجا که شما اراده کنید ،
فقط آشپزخونه مجازی تون رو هم همراه بیارید :311: ، تورمون فقط با صبحونه س.
سوغاتی و اینا هم که می دونید ، ما تو خونواده مون رسم نداریم ، فقط سوغاتی میگیریم :311: (جلسه خواستگاری شد:227:)[/size]
ولی واقعا عالی بود ، تا قبل از اسفند حتما استفاده کنید. اگه فرصت دارید و یه کمی پول.
یعنی baby دمت گرم اگه دو - سه نفری هم مونده بود که اسم شهرمو نمی دونستن دیگه الان بلاشک همه دقیقاً می دونن در کدوم نقطه ی جغرافیایی هستم!!:311::311:
خب چرا خبر نکردی؟ گاوی گوسفندی... چیزی قربونی کنیم! یا حداقل آمار جاهای دیدنی و بازارای باحالشو بهت می دادم که وقتی می رفتی با کیفیت و قیمت عالیش کیف می کردی:227::227:
حال خودت رو گفتــــی ... از حال جیبت هم یه خبری بده!!! آقایونی که از این حوالی رد می شن معمولاً حال جیبشون دیدنی تر از حال خودشونه:311:
اوووووه فراموش کردم اینجا حال و احواله!
خدمتتون عرض کنم که امروز اولین روز کاری من بود! فقط و فقط یه نفر مراجعه کننده داشتم.... که اونم چون اولین نفر بود و علی الخصوص سیــــد وجهی دریافت نشد!!!
اما در کلی روز خوبی بود... به قول بهار مگه می شه تولد بهار بد باشه؟؟؟
باشه! آشپزخونمون رو هم میاریم! فقط یه نکته ای در باب آشپزخونمون بگم که بعدا نگی چرا نگفتی!!!! و اون این که: جماعت سیاهی لشکری که می بینی توی آشپزخونه جمع شدن همه هنرشون اینه که برن از سوپری سر کوچه فلافل بخرن. از سوپری سر کوچه کنسرو ماهی و خمیر پیتزا و چه میدونم سوسیس کالباس و اینا بخرن. قلیه ماهی رو با کنسرو تن ماهی و سبزی خشک درست میکنن. . .
به جان خودم!
باور نداری؟ یه سر برو آشپزخونه دقیق پستها رو بخون ببین اوضاع از چه قراره.
حالا خود دانی! اگه خیلی دلت میخواد غذاهای آشپزخونه ما رو بخوری این قوم بنی هندلو هم با کاسه قابلمه هاشون همراه خودمون میاریم.
حالا برا ناهار و شام من (که تو رژیم ام) دست تو جیب کنی جای دوری نمیره! خسیس بازی در بیاری مجبور میشم با همون صبحونه هتل اندازه ناهار و شامم هم بخورم اونوقت آبروت میره ها!
=============
حالتون خوبه؟ من خوب نیستم! من مسافرت قششششششششم میخوام:323::323:
بی دل تا بندرش رو تو بیا... قشم رو من خودم می برمت...
دیگه نمی خواد حالت به خاطر قشم بد شه که!!!!
ای وای آقای baby دقت کردین چقدر صفا آوردین .....:)
بعد بگید هندونه می زاریم زیر بغلتون خوب چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست
بی دل جان شما باز داری پرخاشگرانه رفتار می کنیها من خوشحال بودم آلاچیق کل کل تعطیل شد بی دل نمی تونه پرخاش کنه
حالا اومدی خشمتو اینجا فرو میریزی ....یکم لطیف باش عزیزم... چرا یهو متنفر میشی
شمام میری قشم شماهم میری مسافرت ......اینکه ناراحتی نداره.....
-----------------------------------------------------------
منم خوبم:)
راستی :72:
من که همش حال واحوال میکنم ولی بقیتون رو الان hamed 65 دعوا میکنه ....:311:
نازنین جان سوسول بابا! اینو چی میگی؟ :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
[b][color=#006400]این آقای baby رفته صفا سیتی مثل اینکه حالش خیلی خوبه و زیادی خوش خوشانشه انگار
نظرتون چیه حالا که تنهایی رفتن و سوغاتی هم نیاوردن بریزیم سرش تا انقدر کیفش کوک نباشه؟ :D
آقای ابراهیمی رو هم خبر می کنیم چون واسه انتقام های خانگی گزینه خوبیه :311:
هر کی موافقه دستاش بالا
(راه حل جایگزین : آقای baby سوغاتی ها رو رو کن هر چه سریعتر!!! :D)
بهارجان بنده با هرگونه اعمال خشونت موافقم! آقای ابراهیمی هم حله!
فقط نمیدونم بی بی کجا غیبش زد یهووووو :311:
=============
شما خوبین؟ من بهترم!:101: