RE: باغ همدردی >>> بوستان آرامش و تلطیف روح >>> بفرمایید
پدر بزرگ رفته تو غار تنهایش در غار هم ریزش کرده
موندگار شدم داخل .خیلی غمگینم میخوام یه جای برم انقدر بگریم که اشک تو چشام نمونه .
....................
توسوکت شب یخ بسته عشق چشمای من به دره تا تو بیایی
میونه پنجرهای بسته مون دل من منتظره تا تو بیایی
جای خالیت تو میبینم باورم نمیشه اینجام
تو سکوت شب میشینم تو نرو بی تو نمیخوام
بیا تا یه بار دیگه چراغ خونه رو روشن بکنیم
باغ پژمرده عشق رو دوباره گلشن بکنیم.
تلیخیه حادثه لفسه بزار یاورت باشم من همه اون روزها گذشته اگه باورت باشم من
حرفهامو به کی بگم تا دلم آروم بمونه غصه تلخ جدایی بزار ناتموم بمونه بزارناتموم بمونه
فریدون آسرایی .ستایش
اینم قیافه پدر بزرگ بعد از دیدن نوه هاش تو این گرونی و بی پولی
http://www.hamdardi.net/imgup/42110/...ac62bef67c.gif
شرمنده یاسا جان این یکی رو به زور از تو کمد لباسا کشیدیم بیرون,بی زحمت ببریدش خونه پدر بزرگ
http://www.hamdardi.net/imgup/42110/...28a107aedf.gif
اینم بچه فکوره
http://www.hamdardi.net/imgup/42110/...ce820fbd3c.gif
قربونش برم چه پسر خوبیه این یکیو خودم نگه میدارم:46:
پدربزرگ الان دیگه این شکلیه
http://www.hamdardi.net/imgup/42110/...41d42d144f.gif
توقف فکر,به نوه هات فکر نکن پدر جان!
اصلا قبض عوارضتو بده خط خطی کنن دلت خنک شه!به نوه هاتم بگو ازین فکور کوچولو یادبگیرن,کمتر سروصدا کنن تا زنگ نزدم 110
این نوه ها رو از کجا اوردین؟؟؟؟؟؟؟
وااااااااااااای
ترکیدم از خنده :311::311::311:
حال من الان اینجوریه :
:227::227::227:
سلام
دوستان لطفاً توجه داشته باشید بوستان همدردی جای پستهای چتی نیست . اینگونه پستها حذف می شود . گفتگو و محاوره معمول که منجر به ارسال پستهای کثیر بدون فایده هست هم بار سرور را سنگین می کند هم اینکه تاپیک را از هدف اصلی دور می کند
.
نه بابا ! خط کش کجا بود !
من و خط کش؟ اصلا و ابدا !!
.
.
.
.
.
.
.
بخشید ها من با شلاق و کمربند بیشتر کار میکنم (این جمله رو با خباثت تمام بخونید !!)
ای نادیای کلک ! مچتو گرفتم ! برای چی پستی که توش نوشتی maryam123 رو ویرایش کرردی ؟
راستشو بگو !!
آخ آخ ! فرشته هم اومد.
(اومدم یکمی نادیا رو اذیت کنم.مجبور شدم پست خودمم ویرایش کنم !!)
این رو هم داشته باشید برای تغییر روحیه تون (از بد به خوب !)
صداي باران زيباترين ترانه ي خداست كه طنينش زندگي را برايمان تكرار مي كند..
نكند فقط به گل آلودي كفش هايمان بينديشيم.!
سوتی سوتی اونم از چه مدلش فکر نکنم تا بحال شنیده باشید .
منکه خودم دیدم.
امروز رفتم سوپری به آقاهه گفتم داداش یه ژل مو میخوام آقا هم زحمت کشید یه ژل آورد
بسته بندی شیک منم حال کردم با خودم گفتم عجب ژلیه ها .
خلاصه رفتم حمام وبعد درب ژل رو که باز کردم پرتی زد بیرون توجه نکردم گفتم بس که پر کردن ریخت بیرون .
نشستم هی زدم به موهام موهامم بلنده میریختم کف دستم هی ماساژ میدادم:311:
خلاصه گرفتم خوابیدم بیدارکه شدم انگارنه انگار اصلا یه من ژل مالیدم سرم پریده .
دوباره شروع کردم به ژل زدن بعد عیال اومد گفت چرا انقدر بوی این ژله تنده دماغم سوخت .
منم جلب شدم آره بوش تنده بوی این ژلهای که برای ذغال میریزن میده ولی توجه نکردم .
آخرسر کنج کاو شدم گفتم ببرم یه کبریت بزنم ببینم آتیش میگیره یا اسانسش ایتجوریه .
ریختم رو ظرفشویی کبریت زدم :163: دیدم بله عجب آتیشی گرفت .
این همه مدت من داشتم ژل آتش زا به سرم میزدم شانس آوردم وقتی سیگار روشن کردنی کلم پودر نشد.
خداوکیلی سوتی اینجوری دیده بودید . منکه خودم حال کردم . ولی عجب نرم میکنه موهامو انگاری افتاده بهش
اینم اضافه کنم خدایش عکس آدم با موی بلند روش بوده . روش با توش فرق میکرد اشتباهی پر کرده بودن.
:311::311::311:
:311::311:
:311:
:311:
دیشب که خواب پسرم رو دیدم و امروز انواع افسردگی حاد و مزمن رو باهم گرفتم
از اینطرف هم که z o h r e h میخواد با حرکت انتحاری بترکونتم بفرستتم قاطی باقالیا
باباجون
من گفتم پول واسه خرید ندارید
فقط نیگاه کنید
بازم خوبه
حتما باید بازارو شخم بزنید و جارو کنید؟؟؟
با این تفاصیر
دیگه حالی به آدم میمونه؟؟؟
نه والا
احوالی به آدم میمونه ؟؟؟
نه بلا
:227::227::227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام
دوستان لطفاً توجه داشته باشید بوستان همدردی جای پستهای چتی نیست . اینگونه پستها حذف می شود . گفتگو و محاوره معمول که منجر به ارسال پستهای کثیر بدون فایده هست هم بار سرور را سنگین می کند هم اینکه تاپیک را از هدف اصلی دور می کند
بله بانوی من! حق با شماست! اصلا چه معنی داره که کسی اینجا پست چتی و دل و قلوه ای و حال و احوال بزنه؟!!! در این تاپیک و در راستای تلطیف روووووح :311: اعضا فقط مجازند کل بیندازند. هرگونه کل کل بدون درد و خونریزی. از آن کل کل ها که جیگر ادم حال میاید. البته بازی اشکنک دارد و...
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
امروز رفتم سوپری به آقاهه گفتم داداش یه ژل مو میخوام آقا هم زحمت کشید یه ژل آورد
بسته بندی شیک منم حال کردم با خودم گفتم عجب ژلیه ها .
نشستم هی زدم به موهام موهامم بلنده میریختم کف دستم هی ماساژ میدادم:311:
....
شانس آوردم وقتی سیگار روشن کردنی کلم پودر نشد.
پدر بزرگها این روزها مو بلند میکنند و ژل میزنند و...چه ژلافتها!!!
پدر بزرگ فکر کنم یه سوتی دیگه هم این باشه که آدم ژل به موهاش بزنه بعد بره باهاش بخوابه:311: وقتی دیدم با اون جدیت رفتی ژل گرفتی و زدی به موهات و ماساز و... فکر کردم حالا میخواستی بعدش چیکار کنی و کجا بری:311:
و اما سوتی درداورتر اینه که آدم عمری ازش بگذره و بدونه چی خوبه چی بده و محاسنی هم در تالار همدردی سفید کرده باشه و راه کنترل نفس و ترک عادتهای غلط را یاد گرفته باشه اما "سیگااااااار"؟!!!!:81::327:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
[b]دیشب که خواب پسرم رو دیدم و امروز انواع افسردگی حاد و مزمن رو باهم گرفتم
نمی بینیش...اافسردگی حاد و مزمن میگیری و میری پیش یاکریم حامد و براش مرثیه سرایی میکنی
می بینیش...ایضا افسردگی حاد و مزمن میگیری و...
یاد یه حکایت/افسانه ای افتادم:
یه روز رضا شاه میره دم یه قهوه خانه می بینه هرکسی یه گوشه ای افتاده و داره چرت میزنه و گردنش میافته اینور اونور. از چاکرانش میپرسه که اینها چشونه؟ میگن قربان! اینها در حالت خماری به سر میبرن اینه که اینجوری اند. اگه مواد بهشون برسه خوب میشن. رضا خان دستور میده که مواد بهشون برسونن تا این مردان از این حالت در بیان. بعد اینکه مواد رو زدند به رگ! رضا خان میاد و انتظار داره که ببینه که حالا دیگه اوضاع کن فیکون شده. اما در کمال تعجب می بینه که همچنان افتاده اند و دارند چرت میزنند. میگه حالا چرا اینجورین مگه مواد بهشون نرسوندید؟ میگن قربان! حالا مواد رو زده اند و نشئه اند. این هم از آثار نشئگیه.
رضا خان که میبینه هر کار میکنه اینها باز زرتشون قمصوره (بلانسبت بعضیا)، قاط میزنه و دستور میده همشونو جمع کنند یکی یه تیر بزنند توی مخشون! دههههه یعنی چی آخه؟ اعصاب نمیزارند برای آدم!
یاسا جان خوش آمدی که خوشمان آمد از آمدنت! ولی فکر کنم در غیاب من کمال همنشین های ناباب در شما هم اثر کرده و رفتی توی جرگه دل و قلوه و لوس بازی و اینا...
جیگر داراش بیان جلوووووووو :227::104::227:
سیگار کی من کی کجا اینجا .:163:
آهان اون روز خوب دوچیز رونمیتوان ترک کرد یک همدری و سیگار رو . :163:
سیگار حالا نقل نبات چسب نیکو پلاس برای ترک سیگار داره .
اما همدردی نه نقل نبات نه چسب نیکو همدردی وجود نداره برای ترکش :311:
آما چندین بار سعی شد ولی نتیجه این شدکه فشار نیکوتون در بدن بالارفت وبه تعداد سیگار اضافه شد .
بی دل انقدر حال میده ژل بزنی بعد بگیری تخت بخوابی . بلندشی ببینی هر کدوم از تاره موها یک طرف حالت گرفته :311:
دربازار برچسب های به چشمم خورده که عکس همدردی روش هست . برای کنج کاوی پرسیدم
این چسب ها حاوی امواجی است که به بازو چسبانده میشود و به آهستگی داخل خون تذریغ میشود
که برای ترک همدردی میباشد . میل به همدردی را کاهش میدهد .
برای خانمها مدلهای بهترش اومد گوشواره ای است که مطالب همدردی را با فرکانس پایین به گوش میرساند و نیازی
نیست بیایند پای نت هی چرخ بزنند . :311::311: