نوشته اصلی توسط مهرنوش1
سلام امید جان خسته نباشی
1 1 مرسی سلام مهرنوش خانم!
شما هم خسته نباشی
خوش اومدی به صندلی داغ
مرســــــــــــــی !
1-گفتی شاغلی؟از شغلت راضی هستی ؟
بله . جای بهتر شدن هم داره . ولی در این اوضاع اقتصادی غنیمتیه 2.
2-دوست داری همسرت همکارت باشه؟
با توجه به اینکه کار من تقریباً کار مردونه ایی هست اصلا دوست ندارم همسرم شغلش این باشه ، اگر چه بعضی از همکاران خانم هم داریم ، که به همین کار مشغول هستن . اما اگه به کارهای دفتری مربوط به رشته ام شاغل باشه عالی میشه .
و البته عاشق اینم که رشته تحصیلی اش با من یکی باشه . خیلی خوب میشه.
3- به این سوال اول فکر کن بعد جواب بده ؟ok?اولین چیزی که برات در مورد انتخاب یک دختر مهمه چیه؟
اولین چیز اینه که حتماً به دلم بشینه . این مهمترین چیزه.
4-دوست داری عاشق بشی؟
آره . دوست دارم ولی نه قبل از ازدواج . نمی خوام عشق چشممو کور کنه . دوست دارم بعد از شناخت واقعی عاشقش بشم .
5-از چه جور شخصیت دختر خوشت میاد؟(منظورم از یه دختر ساده و با متانت یااز یه دختر شاد و شیطون)اگه میشه توضیح بدید؟
من از یه دختر شاد و شیطون بیشتر خوشم میاد تا ساده و با متانت . ولی یه نکته داره . اون هم اینکه بدونه کجا باید شاد و شیطون باشه . وسط خیابون جای شیطنت نیست ! انعطاف پذیر باشه .
6-چقد نظر خانوادت برای انتخاب همسرت مهمه؟اگه اونی که تو بپسندی اونا نپسندند چکار میکنی منصرف میشی؟
برام مهمه . اگه نپسندن ، دلیل می خوام ، اگه منطقی باشن و منطقی باشم . دو طرف همدیگه رو قانع می کنن و حرف درست سر جای خودش قرار می گیره.
7-نظرت درمورد دختری که زیاد شوخی کنه و بخنده چیه؟(این سوال ذهن منه در مورد نظر اقایون در مورد این قضیه):72::72:
کجاها شوخی می کنه ؟ آیا با رفقای دخترش شوخی می کنه ؟ اگه جواب بله باشه . من که مشکلی ندارم ولی اگه از حد اعتدال که عرف جامعه هست تجاوز کنه . شکل خوبی نداره .
ولی یه وقت می بینی که در جمع هم کلاسیهاش که پسر هم قاطیشون هست شوخی و خنده زیاد می کنه ، من دوست ندارم و این سرچشمه از اعتقاداتم داره .
.8-چجور تیپی میزنی؟ساده یا فشن؟
من ساده و رسمی.
9-اگه اون 200سکه ای که مدال اوران المپیک گرفتند تو داشتی باهاش چکار میکردی؟
مثلاً میشد 200 میلیون تومن دیگه ! گزینه های مختلف رو بررسی می کردم . اولش فرایند ازدواجم رو تسهیل می کردم و بعد با مقداریش تجارتی راه می انداختم.
و اخرین سوال
10-نظرت در مورد خودت از خودت راضی هستی؟فکر میکنی به اون چیزی که
میخوای میرسی؟
من فکر می کنم برسم ولی واقعاً وقت و هزینه و صبر و تحمل زیادی نیاز داره .
[/b][/color]
ممنون :72::72:
خواهش می کنم! باز هم بیا اینورا!