مریم جان برای من یک سوال پیش اومده...؟؟؟
منظور از پنیر خامه ای همین پنیرهای خامه ای کوچولو هست که با نون میخوریم یا چیزه دیگه؟؟شما امتحان کردین؟؟پنیر رو کیک؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مریم جان برای من یک سوال پیش اومده...؟؟؟
منظور از پنیر خامه ای همین پنیرهای خامه ای کوچولو هست که با نون میخوریم یا چیزه دیگه؟؟شما امتحان کردین؟؟پنیر رو کیک؟
اوه اوه !!!!
من به جوونیم قسم میخورم این پست چیز کیک رو قبل از دیدن پست خانوم بی دل ارسال کردم !!!
دقیقا هم امدم چیز کیک رو یاد دادم !!!! همونی که بی دل ازش بدش میاد....
بی دل جان
برای روی گل شما تو صفحه قبلی یه شیرینی ساده و بدون بکینگ پودر هم نوشتمهااااااااا
اونم ببین.
اره خانومی
همون پنیراست.بزرگش هم هست.چون نمکش خیلی کمه با مخلوط خامه و ژله خیلی خوشمزه میشه.تو خونه ما خیلی طرفدار داشت.
من برم الان بی دل میاد کله ام رو میکنه...حقم داره !!
:223:
یه روش خوب برای انتقام از محمد ابراهیمی پیدا کردم!
آقای ابراهیمی رو میبریم توی یکی از اتاقهای مخوف انجمن آزاد و دست و پاشو میبندیم و مجبورش میکنیم به مدت سه روز همه چیز کیک و ژله و تیرامسوهای تهیه شده توسط کدبانوهای این تاپیک رو نوش جان کنه (یو ها ها ها ها) :D
من یه نوشیدنی گرم مخصوص این روزای سرد بهتون پیشنهاد میکنم
مواد لازم
یک عدد ادمیزاد(ترجیحا خانوم که با سلیقه و باحوصله باشه)
شیر
پودر کاکائو
شکر
پودر هات چاکلت آماده
خامه معمولی
شکلات صبحانه
اول شیرو بزارید رو حرارت به ازای هر فنجون شیر 1قاشق چایخوری پودر کاکائو اقاشق چایخوری خامه و1قاشق چایخوری پودر هات چاکلت اضافه کنید
مدام هم بزنید تا محلول یکنواخت بشه خامه دیرتر از بقیه مواد حل میشه پس تا حل شدن خامه صبر کنید
بعد به ازای هر لیوان شیر 1قاشق مربا خوری شکلات صبحانه اضافه کنید هم بزنید و بزارید بمونه تا شیر به جوش بیاد
اگه دوست دارید شکر هم اضافه کنید
نوشیدنیتون آمادست با کیک مریم جون نوش جان کنید:227:
مهاجر جان میشه به احترام خانم بی دل یک کمی گلاب و هل هم بهش اضافه کرد؟؟
فک کنم خوشمزه بشه:82: :82: :82: :82: :82: :82:
من برای اینروزهای سرد یه فرنی داغ پیشنهاد میدم:
آرد برنج
عسل
شیر
گلاب
دارچین که تازه پودر کردیم
پنج-شش قاشق سر پر آرد برنج برای دو سه نفر بسه. یه بار درست کنید اندازه ها دستتون میاد. این میزان آرد رو توی مقدار خیلی کمی شیر سرد حل کنید (اینطوری آرد ها براحتی حل میشه و گلوله نمیشود) و بعد بقیه شیر را که میتواند حدود نیم لیتر یا کمتر باشد بریزید. بگذارید روی گاز و تا زمان جوش آمدن مرتب هم بزنید که آردها گلوله نشود (آقایون لطفا برای هم زدن از قاشق غیر فلزی استفاده کنید مثل قاشق چوبی و تفلون و اینا :311:). در همین زمان میتوانیید عسل را اضافه کنید که اینهم مقدارش بسته به این است که شما چقدر شیرینی فرنی را دوست دارید. بعد از جوش آمدن میبینید که حجم فرنی زیاد شده و فرنی غلیظ شده حالا بسته به مذاق خودتون (من کمی آبکیشو دوست دارم) درصد غلظتشو انتخاب کنید. چند دقیقه قبل از برداشتن گلاب میریزیم. و وقتی آماده شد میریزیم توی ظرف و با دارچینی که تازه پودر کردیم (جهت حفظ خواص) تزیینش میکنیم.
حالا اگه دوست داشتید خلال بادام و پسته یا کنجد و ...برای تزیین استفاده کنید اون دیگه یه چیز کاملا شخصی است. ولی استاندارد بی دل همان بود که گفته شد :303:
راستی یه نکته که دوستمون یادم انداخت:
اگه با هل مشکلی ندارید، از همون اوایل کار هل هم بزنید که دیگه میشه اصل جنس:72:
=============================
یه پیشنهاد دیگه برای این روزهای سرد دارم و اون آب پز کردن شلغمه که من عاشقشم.
اگر لبو هم دوست دارید و دلتون میخواد یک لبوی سالم به خوشمزگی لبوی بیرون و حتی از اون بهتر بخورید:
لبو ها را فقط بشورید و در ظرف در بسته روی شعله ملایم بگذارید چند ساعتی بپزد (آقایون محترم! لازم نیست تمام این مدت کنار گاز بایستید! خودش میپزد ) از حدود سه چهارم پایانی پخت، به لبومون عسل رو اضافه میکنیم و میگذاریم آب لبو تا حدی علیظ شود (یک استکان یا کمتر آب بماند. توجه: اگر آب خیلی کم باشد با توجه به اینکه آب لبو زود می بندد، یه وقت دیدید همه آب لبو ناپدید شد!) بعد که پخت به حد مطلوب رسید و لبو حسابی نرم و قابل خوردن شد، لبو ها را براحتی پوست کنده قاچ میکنیم و در ظرفی میچینیم و آب لبو را روی لبوها میریزیم و چند بار آب را دوباره روی لبوها میدهیم تا رنگ براق و قرمز و زیبایی به خود بگیرد و مجلسی بشود و آماده نوش جان کردن .
سلام بی دل:46::72:
قسمت سحر زکریا رو دیدی؟؟!!!!سی دیش گیر من نیومد فقط آنونسشو دیدم ,برام بفرستا.منتظرما:311::311::311:
بی دل جون برا تفنن که بد نیست .
تازه چیز کیک که خیلی خوشمزه است
اما واسه گل روی بی دل با اینکه دستور پخت فرنی رو گذاشتی منم دستور تهیه ی فرنی رو میذارم:311:
2 قاشق آرد برنج رو تو نیم لیتر شیر حل کنید و بهش گلاب و پودر هل بزنید بذارید رو حرارت و مرتب هم بزنید تا سفت شه بعد میتونید روش عسل بریزید و نوش جان کنید/یادتون باشه عسل رو توش حل نکنید شل میشه
سالم و مقوی و باب میل پیرمردها و کودکان:43:
این پست صرفا به این خاطر بود که بدونی منم درجهت اصلاح وضعیت آشپزخونه حاضر به همکاریم:311:
برو بابا! دو قاشق آرد توی نیم لیتر شیر؟ مگه آبگوشت میخوای درست کنی؟ اون وقت باید دو روز بگردی دنبال آردها. یه دو روز هم کنار گاز وایسی تا علیظ شه. تازه بعدش فقط میرسه به همون کودک! دیگه به پیر مردها و بقیه چیزی نمیرسه!
تازه با دوقاشق آرد توی نیم لیتر شیر، نگرانی عسل بریزی شل شه؟
دارچینش کو؟
برو کنار بچه جان! پاتو تو فرنی ما نکن!
نکته: این سوسول بازیها چیه؟ بابا اینقدر درست کنین که کور بخوره بگه شفا! احیانا یه کاسه هم ببرین برای همسایه:46: یه خورده اش هم بمونه برا فردا صبونه. آره مادر:46:
آره واقعا برا خنده بد نیست :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh89
بی دل!!!!!!!شلغم????:))))))))) بی دل جان نظرت با دم نوش گل گاوزبان چه جوریاست??اجازه دارم??? گل گاوزبان +چند پرکیوی خشک شده رو بخاری شومینه نه ها فقط بخاری (از ترس بی دل جونم)+چند دونه هل سبز و آب جوش خوبه بی دل??? پخت شلغم:))))))))))))
من چون رفیق فابریک بی دلم کار خودمو میکنم
بی دل ضایعم نکنیا:46:
امروز یه مدل کباب درست کردم که خیلی خوشمزه بود بهش میگن کباب قابلمه ای
فکر کنم این غذا ماله آذری هاست اونی که به من یاد داد آذریه
حالا مواد لازم
گوشت چرخ کرده
یه پیاز متوسط رنده شده
یه قاشق چای خوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری فلفل
یک یا دو قاشق غذا خوری رب
یه قاشق غذا خوری روغن
نمک هم که هرچه قدر دلتون میخواست!
همه ی این مواد رو با هم مخلوط میکنید و خوب ورز میدید بعد کل این مواد رو دور تادور یه قالبمه ی متوسط میچینید(باید مواد بچسبه به دیواره ی قابلمه و از بالای قابلمه فاصله داشته باشه) و وسط قابلمه چند تا گوجه میذارید و یه استکان آب میریزید بعد دم کنی میذارید و میذارید رو حرارت کم بپزه
با برنج خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید