RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
آقاي mke فرض كن شما خانومتو طلاق دادي ! بدون مهريه ! نتيج اش چيه ؟
شما به زندگي خودتون ادامه ميدين و سرمايه و زندگي اي كه ساختين مال خودتونه و تنها چيزي كه حالا ديگه ندارين زنتونه ! هم بچه رو دارين و هم سرمايتونو
ولي زن بدون مهريه چي ؟ فقط خودشو داره و خودش !
ناراحتي هاي روحيشم كه هم شما دارين و هم ايشون ! پس كسي اين وسط از لحاظ روحي طلبكار نيست !
غير اينه ؟
شما ميگين مهريه پول زوره ! خوب حق دارين ! آدم كه نبايد بدون زحمت مزدي رو كف دست ديگرون بذاره ، واقعا من همه ي شما آقايون رو درك ميكنم ، واقعا پول زوره در صورتي كه حق نباشه ! ولي اگه مهريه رو نميدين هم بايد هزينه ي چندين سال زحمات يك پرستار 24 ساعته ي بچه ، هزينه ي 9 ماه حامل بودن بچه ، يك ماشين جنسي ، يك آشپز ، يك تميز كن منزل ، و ... رو به زن بدين ! حقوق اينها رو براي مدت زماني كه باهاش زندگي كردين رو جمع ببندين و به زنتون بدين ! اونوقت هم خدا راضيه هم ايشون و هم شما ! اين قضيه ي مادي قضيه !
واسه قضيه ي معنوي هم اگه دوتا بچه دارين يكيشو بدين به اون اگرم نه ، 6ماه شما ، 6 ماه ايشون ( مثلا )
شايد اين حرفهاي من مسخره بياد ! ولي خوب اگه بخواي توي همه چيز خيلي دقيق عمل كني !اگه ميخواي عدالتي رو كه خدا ميخواد اجرا كني و مهريه رو ندي ،بايد اين كارها رو بكني ! البته اگه مهريه رو در حد معقول انتخاب كني ، هيچ كدوم از اين چيزها لازم نيست !
اين مثالهاي مزخرفي كه زدم نشون دهنده ي اين بود كه زن فقط مصرف كننده نيست !!
اگه قانوني درست نشه براي مساوي بودن حقوق زن و مرد ! حد اقل ميشه كه مهريه رو در يك حد معقول در نظر گرفت ! كه اين وسط حق كسي ضايع نشه
به خدا خسته شدم امروز از بس تايپ كردم
فقط خواستم بگم ، درسته كه مهريه هاي كلان خوب نيست و حق زن نيست ولي نبود مهريه ، اونم با وضع قوانين فعلي جامعه مون ، يه جور ظلمه ، و بقول آقاي سورنا آرمان كه ميگن قبول كردن مهريه ي كلان از جانب مردان حماقته ! قبول كردن اينكه زن هيچ حق و حقوقي نداشته باشه و مهريه =0 و قانونهاي ايران هم همونجوري بمونه ! حماقتي است از جانب زنها !!!
گرچه اينها همه بحث مادي قضيه است و نشان از بي اعتمادي به همديگه است !
وگرنه به نظر من هيچ چيز ارزش يك زندگي توام با خوشبختي رو نداره ، دونفر اگه كارشون به طلاق نكشه و خوشبختي رو بخوان اصلا اين بحثها واسشون پيش نمياد ! و اين بحثهايي كه ما الان داريم ميگيم مربوط ميشه به زمان طلاق و وقتي پاي طلاق و ضرر مياد وسط ، اون وقت هيچ كس نميتونه از حق خودش بگذره ! چه زنش ،چه مردش !
شما مردها هم خيلي زحمت هاي خانم ها رو نديده ميگيرن ! بابا چقدر ظالمين ! اگه زنتون يك ماه تنهاتون بذاره ، اگه تونستين از پس زندگي توي خونتون بربياين !!!( منظورم زندگي بيرون از منزل نيست )
1)حق حزانت برحسب توانایی های مرد به او داده شده! یعنی توانایی هایی که به طور فطری در زن وجود نداره!
2)به نظر شما با طلاق این فقط زندگیه شماست که برباد می ره؟ عشقتون؟ مرد ها حیواناتی هستند که نه عشق دارند، نه زندگی، نه اینکه صبح تا شب جون میکنن که زندگیه مشترک خوبی داشته باشن؟(کی یک طرفه به قاضی رفته؟) حق مردها نیست که زندگیه خوبی داشته باشن؟
3)مرهمی بر کدام دردها؟ دردهایی که مردهای پست فطرت بردل شما می گذارند؟ آیا مردان سنگ دلانی هستند که دردی حس نمی کنند؟ چه کسی باید مرهمی بر درد مردها بگذارد؟ (کی یک طرفه به قاضی رفته؟) آیا مردهایی که خود درد می کشند باید دردی دیگر نیز بکشند تا مرهمی بر دردهای شما باشد؟ شما درد کشیدن مردها را مرهم خود می دانید؟
4)شما حقوقتان را برای خود نگه داریدو مرد چه کند؟ می دانم ما آدم نیستیم! نمی فهمیم! همه حیوانیم! شما باید حقوقتان را برای خود نگه داریدو شما دل دارید و تنها شمایید که زندگیه خوب می خواهیدو به فکر خوشبختی هستید! می دانم، خوب می دانم چه شده شما را. جبران کدام حقوق نداشته؟ ما مردها جوانی نداریم که به پای شما بریزیم؟ تنها شمایید که جوانی و زندگیتان را به پای خانواده ریخته اید! از جیب خود می خوریدو به ما هم می دهید.
5)مثله اینکه از قوانین خبر ندارید؟ بعد از طلاق زن به هر مقدار که به زندگیه مرد آورده بدون کسری می تواند برداشت کند هر آنچه که با خود آورده! کسریه نفقه و مخارج هم از اموال مرد برداشته می شود. مثل اینکه در طول20 سال زندگیه مشترک فقط پول جمع کرده باشید! این کجای عدالت است؟ شما کل اموال خود و درآمد خرج شده ی خود را برمی دارید آنوقت نصف اموال شخصیه مرد راهم می خواهید؟ این نهایت خودپرستی نیست؟
6)بنظر شما زمانی که بچه سرو صدا می کند و شما بیدارید مرد خوابیده و در رویا بسر می برد؟ من که ندیدم زنی برای بچه داری بیدار باشدو مرد خوابیده! شما از کجا برگشته اید؟
7)یعنی شما می گویید مردها چایی هم برای خود نمی ریزند؟ واقعا از کدام دیار اینگونه سخن می رانید؟ مردهایی که من می شناسم بسیاری از کارهای خانه را انجام می دهند و خارج از خانه کار می کنند و اگر طلاقی هم باشد باید حاصل موی سفید خود را تقدیم همسر کنند!واااااای چه عدالتی! من حتی نصفه سکه هم در هیچ شرایطی در طلاق به زن خود نمی دهم اگر تلاشی بوده دونفره بوده و اگر او تلاشی نکرده چرا باید پولی بدهم اگر هم من تلاشی نکرده ام او حقوق خود را خواهد گرفت و هر آنچه که از نظر پولی به زندگی آورده می برد حتی اگر پول تاکسی را از جیبش داده باشد یعنی کل درآمدش را که خرج کرده! دیگر مهریه چه معنی دارد؟
8)همین الان آنقدر قوانین هست که مهریه دیگر بی معناست و من تنها معنی که می توانم از آن دریافت کنم باج است! مدام می گویید سال های برباد رفته! این مرا دیوانه می کند فکر نمی کردم اینقدر به این بحث حساس شوم، در آن سال ها زن تحت شکنجه بوده؟ از زندگی لذت نمی برده؟ مرد چه؟ مرد جوان مانده و زندگیش برباد نرفته؟ خدایا.
9)چه کسی بدون اجازه زن حق چند همسری دارد؟ کجای قانون آمده است؟ مگر نه اینکه مجلس محترم آن راتصویب نکرد که اگر می کرد هم فرقی نمی کرد چون آنکس که در این فکر باشد نیاز به قانون ندارد و آنکس که نباشد هم همینطور مگر عده ای بس محدود.
10)اولا زن چه اختیاری ندارد؟ جواب بدهید. دوما حال که فهمیدید همه ی زحمات خود را با خود می برد و مرد بدبخت باید هرچه دارد به زن بدهد تا خدایی ناکرده از پول زن در زندگیه مشترک خرج نشده باشد دادن مهریه به قول شما حماقت نیست؟
11)باز می گویید حقوق نداشته! کدام حق نداشته؟ کدام؟
12)از آنجا که مشخص شد زن هرچه در میآورد با خود می برد و تمام مخارج چندساله زندگی به عهده ی مرد می باشد آیا حقوق زن داده نشده؟ او در خانه ی خود و برای خود نظافت و کار کرده و عمر سپری کرده حال آنکه مرد تلاش کرده و خرج زندگی می دهد و در آخر چیزی برایش نمی ماند حقوق چه کسی برباد رفته و ضایع شده است؟ پس تمامیه حرف های شما در باره حق مالیه زن از درجه ی اعتبار ساقط است. قانون مورد نظر شما هم بهتر و کامل تر موجود هست باز هم مهریه در حد عقل خود می خواهید؟ این دیگر چیست؟ می گویم: 2*(پول زور).
13)چقدر از خواستن دوطرف سخن می رانید! بله درست است ما هم اگر می خواستیم می توانستیم پیغمبر خدا باشیم نمی توانستیم؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
همینجا یکی از خانوما گفت که دوستش 500 سکه مهرش بوده ماهی 1.5 سکه واسه مرد بریدن! بعد می گفت آخه این دوست من عمرش کفاف میده همشو بگیره؟ (چقدر از خود راضی! خودخواه و...) من حساب کردم بیش از 27.7 سال مرده باید ماهی 1.5 سکه بده می فهمی یعنی چه فاجعه ای؟ تو باشی از ناراحتی سکته نمی کنی؟ دق نمی کنی؟ اون د ادگاهم طوری قسط می بنده که مرده یه نونی بخوره بقیشو بده زنه! یعنی مرد زمان بازنشستگی تازه رو نقطه ی 0 باشه! این اوجه...! الله اکبر از دست شما! کی داده؟ من اعصابم از این جمله خورد میشه! امیر صدرا و محمد شما چرا؟ یکم عمیق تر فک کنید! خانومه رومینا شما یه مرد من یه زن حاضری با قبول اون همه مسئولیت مهریه هم بدی؟ من شخصا یک ریال هم نخواهم پرداخت! مهره زنه من نهایتا برابر سنش! که آخرش 25_6 سال میشه! یعنی 25-6 سکه! اونم نهایت اصراره خونواده ی عروس والا منم با سورنا رو 14 تا به نیت 14 معصوم هستم نه بیشتر! من زن می خوام نه به قول کیمیا خانوم ماشینه جنسی یا پرستار که قیمتش رو با مهریه پرداخت کنم.
نهایت خالی کردن شونه از زیر بار مهریه یعنی 27.7 سال جون کندن و مهر دادن! اونم به زنی که 27.7 سال پیش ازت طلاق گرفته و ازدواج کرده! میگم بزار مسلط باشم به خودم نمیذارین که. حالا اگه مرد پولدار باشه که هیچ ولی چندنفر تو این مملکت اینقدر درآمد دارن که مهریه رو بی هیچ اذیت بدن؟ اکثر مردا با دادن مهریه به خاک ذلت می شینن!
موفق و شاد باشید.
من گفتم دوستم ماهی یک نیم سکه (0.5) میگیره نه یک و نیم سکه (1.5) و گفتم همسرش هم میتونه پرداخت کنه اما دارایی هاش رو به نام دیگران کرده!!!
20 سکه یک جا گرفته و بقیه اش ماهی یک نیم سکه که میشه: 80 سال. یعنی این بنده خدا تا 80 سال دیگه زنده هست؟
دوست من میخواست زندگی کنه شوهرش مامانی بود (الان همه میگن شما زنها میخواهید مردها را از خانواده شون بگیرید و...نه به خدا جبهه نگیرید) و به خاطر حرفهای مادرش و زیر آب زنی های جاریش طلاقش داد. خدایی شما شش ماه از شوهرتون خبر نداشته باشید چی کار میکنید؟ حالا من به این جریان کار ندارم فقط میخواستم موضوع رو اصلاح کنم. ببینید در جامعه ما همونطور که شما میگید در بعضی جاها حق مردها ضایع شده خوب در مورد زنها هم همینطور هست. پس بهتره هر کس چیزی رو که به صلاحشه انجام بده بدون این که چیزه دیگه ای رو زیر سوال ببره (حالا چه زن و چه مرد).
سلام
عزیزم شوهره نمی تونه در بره! با بهتر شدن وضع شوهرش (یعنی وقتی اموال به نام خودش شد!) می تونه دوباره دادخواست ارایه بده! اگه بازم این کارو کرد می تونه کاراگاه خصوصی بگیره و با ثابت شدن مسئله، دادگاه پوله کاراگاهو از مرده می گیره! دیگه؟ اصلا مهریه رو نباید داد چه1 سکه چه1000 بالا توضیح دادم مگه اینکه جدا ظلمی در حق زن شده باشه!
موفق و شاد باشید.
البته اینم بگم که اگه به مردی هم ظلم بشه باید مثل خانومی که بهش ظلم شده حقشو بگیره! یه چیزی شبیه مهریه اما برای مردان.
موفق و شاد باشید.
سلامي دوباره :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
1)حق حزانت برحسب توانایی های مرد به او داده شده! یعنی توانایی هایی که به طور فطری در زن وجود نداره!
اين از اون حرفهاست ! خودتون دقت كنين كه چي گفتين ؟ به نظر من كه اصلا درست نيست ! زنها هم قادر هستن كه از فرزندشون به خوبي مراقبت كنن ! فكر نميكنم اين يك چيز فطري باشه ! همونطور كه الان خيلي نمونه هاشو داريم ميبينيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
2)به نظر شما با طلاق این فقط زندگیه شماست که برباد می ره؟ عشقتون؟ مرد ها حیواناتی هستند که نه عشق دارند، نه زندگی، نه اینکه صبح تا شب جون میکنن که زندگیه مشترک خوبی داشته باشن؟(کی یک طرفه به قاضی رفته؟) حق مردها نیست که زندگیه خوبی داشته باشن؟
نه دوست عزيز من كه گفتم از لحاظ روحي هردو صدمه ميبينن ! ولي گفتم چون زن فشار بيشتري رو تحمل ميكنه به خاطر فرزند و اينكه هيچ چيزي از زندگي گذشته اش ديگه مال اون نيست ! والا من كي گفتم مردها بي احساسن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
3)مرهمی بر کدام دردها؟ دردهایی که مردهای پست فطرت بردل شما می گذارند؟ آیا مردان سنگ دلانی هستند که دردی حس نمی کنند؟ چه کسی باید مرهمی بر درد مردها بگذارد؟ (کی یک طرفه به قاضی رفته؟) آیا مردهایی که خود درد می کشند باید دردی دیگر نیز بکشند تا مرهمی بر دردهای شما باشد؟ شما درد کشیدن مردها را مرهم خود می دانید؟
نه ! منظورم اين بود كه شما فرض كنين ! زن حق طلاق داشت و همه ي زندگي واسه اون بود بعدش طلاقتون ميداد ! و شما بعد از سالها زندگي ، انگار كه اصلا زندگي نكردين ! از همه چيز محروم ميشين ! اين يك درد بزرگه ، مثل انسانهاي ورشكسته و از اون هم بدتر ! انگار كه يه زلزله اومده و همه چيز رو نابود كرده و فقط خودت موندي و خودت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
4)شما حقوقتان را برای خود نگه داریدو مرد چه کند؟ می دانم ما آدم نیستیم! نمی فهمیم! همه حیوانیم! شما باید حقوقتان را برای خود نگه داریدو شما دل دارید و تنها شمایید که زندگیه خوب می خواهیدو به فکر خوشبختی هستید! می دانم، خوب می دانم چه شده شما را. جبران کدام حقوق نداشته؟ ما مردها جوانی نداریم که به پای شما بریزیم؟ تنها شمایید که جوانی و زندگیتان را به پای خانواده ریخته اید! از جیب خود می خوریدو به ما هم می دهید.
اي آقا اين حرفها چيه ؟:72: من قصد جسارت نداشتم ، همچين حرفهايي هم نزدم . من گفتم اگه قراره كه مهريه نباشه ، زن كار كنه و حقوقش مال خودش باشه ! البته اين در صورتي ممكنه كه ديگه كار خونه وظيفه اش نباشه يا نگهداري از بچه ها !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
5)مثله اینکه از قوانین خبر ندارید؟ بعد از طلاق زن به هر مقدار که به زندگیه مرد آورده بدون کسری می تواند برداشت کند هر آنچه که با خود آورده! کسریه نفقه و مخارج هم از اموال مرد برداشته می شود. مثل اینکه در طول20 سال زندگیه مشترک فقط پول جمع کرده باشید! این کجای عدالت است؟ شما کل اموال خود و درآمد خرج شده ی خود را برمی دارید آنوقت نصف اموال شخصیه مرد راهم می خواهید؟ این نهایت خودپرستی نیست؟
جدا اين يكي رو راست گفتين ! من هرگز همچين چيزي رو نشنيده بودم كه توي ايران باشه ! شرمنده !
موندم چرا هيچ كس توي اين تاپيك حرف از اين قانون نزده بود ، من فكر ميكردم كه همچين قانوني وجود نداره ! حالا كه وجود داره ، ديگه مهريه به نظر من پاداش نميتونه باشه !!
خيلي تذكر به جايي بود ، ممنون به خاطر اطلاعتتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
6)بنظر شما زمانی که بچه سرو صدا می کند و شما بیدارید مرد خوابیده و در رویا بسر می برد؟ من که ندیدم زنی برای بچه داری بیدار باشدو مرد خوابیده! شما از کجا برگشته اید؟
شما نديديد ؟ من ديدم ! زياد هم ديدم و شنيدم ! همه ي اطرافيانم دوستام يا آشنا ها ! مينالن ! هميشه هم كه سر و صداي بچه نيست !! زماني كه بچه ميخواد شير بخوره مادر بايد بيدار باشه در صورتي كه پدر در خواب ناز است ! يعني دليلي هم براي بيدار موندن نيست ! ولي حد اقل ديگه زماني كه بچه گريه ميكنه يا مريضه كه مرد ميتونه بيدار بمونه ! نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
7)یعنی شما می گویید مردها چایی هم برای خود نمی ریزند؟ واقعا از کدام دیار اینگونه سخن می رانید؟ مردهایی که من می شناسم بسیاری از کارهای خانه را انجام می دهند و خارج از خانه کار می کنند و اگر طلاقی هم باشد باید حاصل موی سفید خود را تقدیم همسر کنند!واااااای چه عدالتی! من حتی نصفه سکه هم در هیچ شرایطی در طلاق به زن خود نمی دهم اگر تلاشی بوده دونفره بوده و اگر او تلاشی نکرده چرا باید پولی بدهم اگر هم من تلاشی نکرده ام او حقوق خود را خواهد گرفت و هر آنچه که از نظر پولی به زندگی آورده می برد حتی اگر پول تاکسی را از جیبش داده باشد یعنی کل درآمدش را که خرج کرده! دیگر مهریه چه معنی دارد؟
نميگم چايي نميريزن ،ولي اين كار رو وظيفه نميدونن ! خيلي ها هم انجام نميدن و اون يك مثال بود ! حالا فرض كن هم زن و هم مرد برن سر كار و وقتي برگشتند ، غذايي در كار نباشه كه آقا بخوره ! در اونصورت نبايد از زن طلبكار باشه كه چرا غذا نپختي !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
8)همین الان آنقدر قوانین هست که مهریه دیگر بی معناست
خوب راست ميگين اگه اين قانوني كه شما ميگين باشه ! بي معنا ميشه !
گرچه مثل خيلي از زنهاي كلاه برداري كه شوهر رو وادار به پرداخت مهريه ميكنن اونم هنوز وقتي كه امضاي عقد خشك نشده همين طور مرداني هستن كه قبل از طلاق اموار خودشون رو به نام كس ديگه ميكنن تا زن از اونها استفاده نكنه و اينهم يه جورشه ! هميشه توي همه ي مسائل كلاه برداري و زرنگ بازي وجود داره و اين يك معزله !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
9)چه کسی بدون اجازه زن حق چند همسری دارد؟ کجای قانون آمده است؟ مگر نه اینکه مجلس محترم آن راتصویب نکرد که اگر می کرد هم فرقی نمی کرد چون آنکس که در این فکر باشد نیاز به قانون ندارد و آنکس که نباشد هم همینطور مگر عده ای بس محدود.
حق صيغه كردن كه داره !! اجازه ي زن هم اصلا لازم نيست ! در حالي كه اگه زن همچين كاري رو بكنه هم يك گناهه هم جرمه ! هم سزاوارش مرگه !!
تازه اگه بخواين به اين حرف تكيه كنين مثل اين ميمونه كه من ميگم خوب زني كه اهل زندگي باشه كه اصلا اسم مهريه رو هم نمياره و اگه اهلش نباشه كه از اون اول نيست و اصلا زندگي باهاش به درد نميخوره ! خوب اين حرف شما چيزي رو روشن نكرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
10)اولا زن چه اختیاری ندارد؟ جواب بدهید. دوما حال که فهمیدید همه ی زحمات خود را با خود می برد و مرد بدبخت باید هرچه دارد به زن بدهد تا خدایی ناکرده از پول زن در زندگیه مشترک خرج نشده باشد دادن مهریه به قول شما حماقت نیست؟
چرا ديگه ! يه جور حماقته ! اگه اين قوانين باشه ، يه جور حماقته ! چون اينجوري ديگه ميشه نا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
11)باز می گویید حقوق نداشته! کدام حق نداشته؟ کدام؟
اين قوانين درست ، ولي خوب من باز هم اعتقاد دارم كه نداشتن حق طلاق و حق حضانت بچه براي زن يك ظلمه !!
گرچه مهريه با اين وضع اصلا ابزار مناسبي براي رسيدن به حقوق نداشته نيست ! ولي خوب !! بلاخره هركي به فكر خويشه ديگه كاري به اين ندارن كه اين حقشون هست يا نه ! بيشتر به عنوان يك وسيله ازش استفاده ميكنن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
12)از آنجا که مشخص شد زن هرچه در میآورد با خود می برد و تمام مخارج چندساله زندگی به عهده ی مرد می باشد آیا حقوق زن داده نشده؟ او در خانه ی خود و برای خود نظافت و کار کرده و عمر سپری کرده حال آنکه مرد تلاش کرده و خرج زندگی می دهد و در آخر چیزی برایش نمی ماند حقوق چه کسی برباد رفته و ضایع شده است؟ پس تمامیه حرف های شما در باره حق مالیه زن از درجه ی اعتبار ساقط است. قانون مورد نظر شما هم بهتر و کامل تر موجود هست باز هم مهریه در حد عقل خود می خواهید؟ این دیگر چیست؟ می گویم: 2*(پول زور).
آره خوب ، با درست بودن اين قانون ، حرفهاي من به قول شما از درجه ي اعتبار ساقط است !
ولي از بحث مهريه هم بگذريم ، نداشتن حقوق قانوني زن مثل همانهايي كه اشاره كردم هم يك معزله و مهريه هم بيشتر مثل يك ابزار ميمونه واسه به دست آوردنش
راستي حالا من هر دفعه حرف از حق و حقوق ميزنم منظورم مالي نيست !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
13)چقدر از خواستن دوطرف سخن می رانید! بله درست است ما هم اگر می خواستیم می توانستیم پیغمبر خدا باشیم نمی توانستیم؟
نه واقعا نميتوانستيد پيغمبر خدا باشيد ، هيچ كس نميتونه ! ( اين بحثش جداست )
ولي خوب اگه بحث طلاق نباشه اصلا اين موضوعات پيش نمياد ! راست ميگم ديگه ! همه چيز به خواستن و اهل زندگي بودنه :D
در آخر بازهم ميگم معذرت :72: من نميدونستم همچين قانوني وجود داره !
جالبه واسم كه چرا قبل از ايشون كسي به اين قانون اشاره اي نكرده بود !!!
حالا بايد يه تاپيك جديد باز كنيم بگيم ، چه كنيم كه مردان در پرداخت اين حق و حقوق به زنها كلاه برداري نكنن :P
شاد باشيد :72:
دست های نامریی:
خجالت بکشید! خانوم رومینا من کی گفتم حقوق قانونیه زن وجود نداره؟ چرت میگی؟ من اینهمه چی گفتم؟ علف جویدم؟ حقوق شما کامله!تواناییه مردم حوصله ندارم توضیح بدم! کل حرفام درست بود بیش از این نمی گم! لعنت به هرچی دسته نامرییه!
من كه نفهميدم شما چي ميگين ! ولي بي ادبي شما رو ميبخشم :D: :72:
دست هاي نامرئي چيه؟ از چي خجالت بكشم ؟ چرت ميگم ؟!! چي رو ؟ شما در حقيقت چيزي نگفتين كه بيانگر حقوق قانوني زنها باشه ! علف ؟ خدا نكنه مگه ...! اين حرفا چيه ؟ نه ديگه كامل نيست !
راستي مگه من حرف توي دهن شما گذاشتم كه ميگين : """من کی گفتم حقوق قانونیه زن وجود نداره؟ """"
شما ميگين وجود داره و كافيه من ميگم وجود نداره و ناكافيه ! چه جوري از حرفاي من اينطور برداشت كردين ؟
و درست بودن حرفهاي شما رو ديگران هم بايد تاييد بكنن ! هركسي فكر ميكنه كه حرفهاش كاملا درسته ( از جمله خود من ) وگرنه اصلا حرف نميزد ، غير اينه ؟ ولي هيچ كس حرفهاش كاملا درست نيست ! غير از اينه ؟ همه همينن ! نمونه اش رو هم كه ديدين( خودمو عرض كردم ) ! و در ضمن اين شما نيستين كه تشخيص ميدين حقوق زنها كافيه يا نه ! خوب در نظر شما كافيه و در نظر خيلي هاي ديگه كافي نيست.اگه بخواين دم از تساوي بزنين بايد همه ي حقوق قانوني زن و مرد مساوي باشه و وظايفشون هم مساوي باشه ( به قول آقاي سورنا)
و من جواب سوال دادم ! پرسيدن چرا مهريه بالاست ! منم گفتم با نبود حقوق قانوني از اون براي ابزاري براي به دست آوردن حقوق نداشتشون استفاده ميكنن ! اوايل فكر ميكردم كه علاوه بر اين پاداشه زحمات زن هم هست براي مدتي كه توي خونه زحمت كشيده و كاركرده ! ولي وقتي اين قانون جديد رو شما گفتين ، تنها دليلش رو همون ترس ،چشم و هم چشمي و به دست آوردن حقوق نداشته ميدونم !( همون حضانت بچه يا حق طلاق يا ...)
نه كسي رو تشويق به كاري كردم ، نه گفتم خوبه ! جواب سوال دادم ديگه ، كه چرا اصلا مهريه هست يا مثلا بعضي ها بالا ميگن !و در ضمن گله اي هم كردم واسه حقوق قانوني اي كه بايد براي زن وجود داشته باشه ولي نداره ! گرچه تا زماني كه مهريه وجود داره ...
ادامه ي بحث بي فايده است ! هرچي بيشتر جلو بريم به نتيجه اي نميرسه ! اگرم اينجا مثلا به اين نتيجه برسيم كه كدوم قانون رو حذف كنن و چي رو جايگزين كنن ، به چه درد ميخوره ؟ اينجا كه مجلس شوراي اسلامي نيست كه تصويبش كنه !
در نهايت اينكه اگه آقايون خواستن ازدواج كنن ، زير بار مهريه بالا نرن ! اگرم نميخوان مهريه بدن با خانم صحبت كنن و اون رو راضي كنن ، اين يك مسئله ي كاملا شخصيه ! كه از فرد به فرد فرق ميكنه !
اگه يه زماني نماينده ي مجلس شدين ، شايد اميدي باشه واسه تصويب اين قانون و البته بعيد هم نيست كه در آينده ي نچندان دور تصويب بشه ! با اين وضع اسفبار جامعه ! و مشكلاتي كه وجود داره .
راست ميگين من هم ديگه حوصله ندارم و كلا فكر نميكنم ديگه كسي حوصله داشته باشه به اين بحث ها ادامه بده !
چيزي براي گفتن باقي نمونده ! همه اش هم تكراريه
پس به قول خودتون يا علي :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina22
ولي از بحث مهريه هم بگذريم ، نداشتن حقوق قانوني زن مثل همانهايي كه اشاره كردم هم يك معزله و مهريه هم بيشتر مثل يك ابزار ميمونه واسه به دست آوردنش
ببخشید من عجول بودم. فک کردم این حرفو از قول من زدن! کلی بهم ریختم!
من جلو همه از شما و دست های نامرئیه تالار عذر می خوام! حلال کنید.
لطفا این چندپست رو پاک نکنید تا من یاد بگیرم دیگه عجول نباشم.
همونطور که ثابت کردم مهریه پوله زوره خیلی خیلی راحت تر می تونم بقیه ی حرفامو ثابت کنم اما دیگه حوصله ندارم! مرد توانایی هایی داره که زن نداره. توضیح بیشتر جایز نیست.
موفق و شاد باشید.
خانوم رومینا شما مرتبا از حقوق نداشته زنان دم می زنید. کدامین حقوق نداشته؟
شما می فرمایید زن در خانه کار کرده و باید به او در قبال کار در منزل پرداخت صورت بگیرد. به مرد باید در قبال کاری که برای خانواده خود انجام داده در طول سالهای زندگی و خرج زندگی را داده چه کسی پولی پرداخت می کند. چطور زنان دوست دارند ناز کنند و مردان دوست دارند ناز زنان را به جان بخرند و این در طبیعت آنان است ولی هزاران چیز دیگر در طبیعت آنها نیست! حق حضانت بچه مربوط به مرد می شود در طبیعت مردان نیست! آیا جز این است که تمامی مزایای این طبیعت زنانه را با حقوق مردانه یکجا می طلبید؟!
شما زنان را که نمی توان از این خاصیت پرتوقع بودنتان جدا نمود! مردان باهوش نباید افسار به گردن خویش آویزان نموده و تمام زندگی خود را به زنان ببخشند!
البته امیدوارم این ابلهانی که مهریه بالا برای همسران خود تعیین می کنند به تمام نتیجه این بلاهت خویش را ببینند!
والسلام