RE: لطفا منو راهنمایی کنید
سلام. خوبی دوست عزیز من ؟ شاد عزیز امرز که داشتم به محل کارم می یومدم همش داشتم به تو فکر می کردم. به اینکه چقدر صبور و محکمی. من اگه جای تو بدوم مطمئن باش جا زده بودم خیلی زود تر . مادر همسرم اگه پست من رو خونده باشی ظاهرن عذر خواهی کرد ولی دوباره روز از نو شده و روزی از نو . زبانش تلخ و من وقتی حتی دو دقیقه هم باهاش صحبت می کنم عصبی می شوم. صبح داشتم به تو فمر می کردم که اگه جای تو بودم چی ؟؟؟؟
اینا رو نوشتم که بهت بگم دختر فوق العاده صبور و محکمی هستی. خودتو اصلا دست کم نگیر. اگه بخوای می تونی با تمام خصوصیات منفی شوهرت مبارزه کنی و به نتیجه برسی. امیدوارم همسرت لیاقت این همه صبر و بزرگواریتو داشته باشی. من برات دعا می کنم دوست خوبم. کاش منم کمی از صبر تو رو می داشتم. البته اون اوایل داشتم ولی الان خیلی زود رنج شدم. برای من توی دعاهات حتما دعا کن.
سلام shad
در مورد نقاط مثبت و منفی همسرت ، یك نكته ظریف اما بسیار بسیار مهم وجود دارد.
معمولا هزینه تغییر نقاط منفی از طریق توجه به نقاط مثبت به دست می آید.
بدین معنا كسانی كه در تغییر دیگران بر نقاط مثبت آنها تمركز می كنند خیلی بهتر و سریعتر به نتیجه می رسند.
یعنی نقاط منفی شوهرت را بدان، لیكن برای كاهش آنها ، سعی كن نقاط مثبت او را گسترش و عمق بدهی.
معمولا تمركز بر نقاط مثبت همسر موجب می شود عزت نفس فرد بالا رود و در كاهش نقاط منفی خودش فعال شود. در صورتیكه اگر بر نقاط منفی فرد تمركز كنیم، وی احتمال قوی مقاومت می كند (یك مكانسیم معمولی)
پس بنا نیست بی خیال نقاط منفی وی بشوید.
اما برای نتیجه گیری سرمایه گذاری خود را روی نقاط مثبت او انجام بده.
ممنون آقای مدیر :72:
سعی می کنم به این روش عمل کنم، امیدوارم نتیجه بگیرم، البته دو هفته ای هست به خاطر اینکه خودم حوصله نداشتم بیشتر دارم به نقاط مثبتش فکر می کنم، همین هم خیلی خوب بوده لااقل باعث شده کمتر اذیت بشم...
اما این کار می تونه حساسیت همسرم رو به پدرش کم کنه؟؟
یه اتفاق بد، یه چیزی که مثل یه پتک کوبیده شد توی سرم..............
هنوز هم باور نمی کنم....
امشب خیلی چیزا برام رو شد که ای کاش نمی شد....
حالا با دونستن اینا چطور میتونم همسرم رو دوست داشته باشم؟؟؟ چطوری ببخشمش چطوری؟ چطوری باور کنم که ....
وای خدای من حالم خوب نیست... چی کار کنم......
ای کاش این چیزا رو نمی دیدم، نمی خوندم، ای کاش نمی فهمیدممممممممممممممممم.
دیگه نمی تونم دوستش داشته باشم نمی تونم
دیگه چطوری بهش اطمینان کنم؟ به کی اطمینان کنم به چی اطمینان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باورم نمیشه.......... کاش همه چیزو بهم گفته بود، چرا تا حالا نگهشون داشته چرا.............
امشب شخصیتش جلوی چشمام خرد شد، مثل یه مجسمه، یه بت، ریخت پایین، حالا من موندم با این تکه سنگها چی کار کنم؟؟ این تکه سنگها که اینجا ریخته همسر منه، این تکه سنگها مال کسیه که یه زمانی روش قسم می خوردم!!!!!!
چطوری بهش بگم که همه چیزو فهمیدم، چطوری بهش بگم که شنیدن صداش آزارم میده، چطوری بهش بگم که من تازه شناختمش!!!
فکر نمی کردم هیچ وقت فکر نمی کردم از تو اینها رو ببینم...........
من افتخار می کردم به پاک بودن تو، به احساس تو، به شخصیت تو .......... اما الان هیچی برام نمونده، هیچی ندارم، فقط یه حالت تهوع، یه بغض مسخره، یه بهت بزرگ...
خدایا چی میشد چی میشد، فقط کمکم کن، کمکم کن که درست فکر کنم، که درست تصمیم بگیرم، کمکم کن بتونم ......... کمکم کن....
چطوری باور کنم چطوری؟؟؟؟///////
سلام. خوبی ؟ شاد گلم چی شده عزیزم. وای چقدر نگران شدم . چی شده. تو رو خدا بگو
شاد عزیزم
چی شده که اینقدر ناراحت و مضطربت کرده؟
نگرانت شدم
تو رو خدا جواب بده
شاد خوبم چی شده عزیزم ؟ خیلی نگرانم کردی. منتظرتم.
سلام عزیزم
من همیشه پستت رو دنبال می کردم خانومی و از نظرای قشنگی که به بقیه می دادی منم استفاده می کردم
ولی حالا چی شده که خودت انجوری داغونی گلم
به خودت مسلط باش و با آرامش به بچه ها بگو چی شده اینجا دوستای خوبی داری که حتما بهت کمک می کنن
کجایی عزیزم
نگرانمون کردی