سلام شميم جونم
روابط زناشويي تون چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شميم جونم
روابط زناشويي تون چطوره؟
سلام لیلا جون
وقتی با هم خوبیم، عالیه، ولی یه وقتایی مثل الآن من که خیلی سردم
سلام شمیم جان
حالا تصمیمت چیه؟؟؟ میخواهی اون جدایی 10 روزه که آقای sci گفتند رو انجام بدی؟؟؟
یک زندگی یکساله هنوز کلی وقت داره که واسش زحمت بکشی خودت چی فکر میکنی؟
یکتا جان سلام
واقعا نمیدونم
خیلی خستم
اگه بخوام بمونم و بازم تلاش کنم میترسم یه دفعه چشم باز کنم ببینم 40-50 سالمه و از زندگیم هیچی نفهمیدم
من چیزی که میخواستم و از شوهرم خواسته بودم اینی نیست که الآن دارم
شاید رفتن خوب نباشه، خب من از بعد عقد تصمیم گرفتم که جدا شم ولی حس کردم دارم زود تصمیم میگیرم ، و تا الآن یعنی 2سال و خورده ای با هر چی که بوده کنار اومدم
ولی دارم داغون میشم
و این ضررها فقط متوجه من هست
خب خیلی سخته که همه چیتو از دست بدی فقط بخاطر اینکه نرفته باشی یا تلاشتو کرده باشی
من از لحاظ روحی جسمی و انگیزه ای واقعا تحلیل رفتم
و جالب اینه که شوهرم اینا رو به روم میاره، انگار خودم اینکارو کردم و ایشون کاملا بی تقصیره
البته حقم داره
وقتی کوچکترین احساس مسئولیت و وابستگی نداره نمیتونه درک کنه کاراش چطوری داره به من فشار میاره
حس میکنه منم باید مثل خودش باشم
و اگه روزی مثل خودش بشم
اون روز دیگه زن این زندگی نیستم
میفهمم چی میگی
اما خودتم میدونی اگه حرف جدا شدن وسط بیاد شوهرت میگه نه
اون دفعه هم گفتم هیچکس نمیزاره کار به جدایی برسه نه خانواده ها و نه همسرت
ولی شاید این دوری 10 روزه به اونم این فرصت رو بده که یک کم فکر کنه یا ترس از دست دادنت سراغش بیاد
نمیدونم میخواهی بری پیش خانوادت یا نه اما من یکبار 15 روز از همسرم دور شدم( دقیقا به علت تغییر تو رفتارهامون) با اینکه به خانوادم گفتم رفته ماموریت ولی واقعا آرامش فکری نداشتم مرتب نگران بودم نکنه بفهمن البته اونها هم بچه نیستند و میفهمن
کاش میشد یک راه دیگه پیدا کرد
نمیدونم یکتا جان
الآن دندونمم درد میکنه
این فشارهای روحی هم هست
دارم داغون میشم
ملاحت عزیز سلام[u]
میشه پست شماره 103 رو بخونین و جواب بدین
ممنون
عزيزدلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shamim_bahari2
ببخش كه زودتر اين پست رو نديدم.من در تهران كار و زندگي نميكنم(اونجا درس ميخونم!) و از بهترين هاي تخصص زنان تهران اطلاعي ندارم. به من نفرمودي چرا برات فريز تجويز كرده؟
فريز رو معمولا برا اين شرايط استفاده ميكنيم.
وقتي درمان هاتي ساده و دارويي ضد قارچي جواب نداده و وقتي علي رغم درمان هنوز بيمار مون زود زود مبتلا ميشه.
و البته وقتي زخمي وجود داره كه كهنه شده.
اگر آزمايش بارداري تون مثبت شده معمولا از فريز استفاده نمي كنيم( از روش هاي تهاجمي معمولا تو بارداري استفاده نميكنيم. شما گلم شرايطو برام توضيح بده تا منم عرض كنم. قربونت برم و سلامت باشي!
شمیم جان هیچ آدمی شوهرش اون چیزی نیست که می خواسته
فکرش بکن شوهرت خدای نکرده مشکلاتی داشت که شاید تو ذهن من و تو هم نگنجه چه برسه به اینکه.....
ولی خدا رو شکر شوهر تو مشکلاتی رو داره که بیشترش به نظر من به شیوه تربیتیش بر می گرده و با صبر و تامل یه کمم تغییر تو قابل اصلاح
شمیم جان قدر خیلی از صفت های خوب همسرت رو بدون و براش ارزش قائل شو و بدون خیلی ها آرزوشو دارند
خیلی ها رو تو همین سایت دیدیم که با هزار تا صفت بد شوهرشون هنوزم امیدوارند و دارند تلاش می کنند ولی تو ....
شمیم جان اگه شوهرت همه خصلت های خوب رو هم داشت شیرینیش دلتو می زد
خدا بدیها رو گذاشته تا خوبیها به چشت بیاد
مرسی ملاحت جون
مثل اینکه قارچ بود بعد گفت یه کم هم التهاب دارم، بعد هم تست قبل بارداری گرفت
حالا که جوابش اومده بهم گفت باید بیای برای فریز
و یه مسئله دیگه من نزدیک دو سری سفیکسیم 400 مصرف کردم، دیروز هم دوباره بهم داد (برای سرماخوردگیم) بعد امروز رفتم عوارضشو تو سایتا بخونم نوشته بود یکی از عوارضش عفونت واژن هست، من شک کردم که همین دارو ممکنه باعث شده باشه این نشونه ها رو داشته باشم
ربطی داره؟
فریز کردن چطوریه درد داره؟
چقدر طول میکشه خوب بشه؟
برای بارداری مشکلی پیش میاد؟
اگه اقدام نکنم چی میشه؟
سلام یکتا جان بعد از 15 روز چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekta_b
اوضاع بهتر شد؟
به نتیجه ای رسیدید؟