سلام
اگر خدایی نکرده ، زبانم لال بنا می شد که همه این تالار پاک شود و فقط می شد 3 موضوع را در آن حفظ کرد (منظورم ارسالها نیست بلکه موضوع هاست.)، شما به ترتیب کدام سه موضوع را پیشنهاد می دادید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر خدایی نکرده ، زبانم لال بنا می شد که همه این تالار پاک شود و فقط می شد 3 موضوع را در آن حفظ کرد (منظورم ارسالها نیست بلکه موضوع هاست.)، شما به ترتیب کدام سه موضوع را پیشنهاد می دادید؟
سلام :
***پاسخ عرفان گرامي
1- شما بيشتر تاثير گذار هستيد يا تاثير پذير ؟!!!
اينکه تاثير گذار هستم يا نه ؟مثبت يا منفي؟بايد دوستان نظر بدن .در مورد تا ثير گذاري يا انعطاف پذيري ،خيلي دوست دارم از کساني که مورد تاييدم هستند و ازانها که موفق تر ؛با هوش تر ند و کارهايشان را پسنديده مي دانم تا ثير بپذيرم و بتونم در رفتارهام پياده کنم.
2- شما دوست داريد در بين جمع به عنوان رهبر يا ليدر باشيد يا اينكه تابع و مسئوليت پذير ؟!!خب،اين بستگي به اين داره که اگر دريک امري خودم را توانا ببينم و بدونم اطلاعاتم کافيه دوست دارم رهبر باشم و مسئوليت رو دوست دارم .اما اگر احساس کنم که در جمعمان کسي هست که بهتر ،کارامد تر ،اگاه تر هست دوست دارم تابع باشم و فرمانبردار.ولي بيشتر يه تعامل و همکاري اعضاء را با هم دوست دارم .
3- شما چه كارهايي رو باعث تلطيف( لطافت بخشيدن) روح مي دونيد ؟!!
نماز و ذکر خدا -دعا -زيارت ورفتن به مکانهاي مقدس-انجام کار خير
4- وقتي از كسي دل آزرده مي شيد چيكار مي كنيد ؟!!! ازردگي از موضوع يا رفتاري بستگي داره به درون ادمي !بنده هم به فراخور درونياتم دران لحظه و ادمي که با اون رو بروهستم عمل مي کنم .
پاسخ pone20گرامي
1-به چه کتابهايي بيشتر علاقه داريد؟
روانشناسي- مذهبي
2-از چه موسيقي خوشتان مي آيد؟موسيقي هاي سنتي
3-ورزش چقدر در زندگي شما نقش دارد؟
متاسفانه تا کنون ورزش خاصي يا رشته اي خاص را دنبال نکردم.
4-دوست داريد چند تا بچه داشته باشيد؟
دوست دارم خدا همين هايي ررا که بهم داده را برايم نگه داره و در تربيتشون خودش کمکم کنه.
دوست داريد چند سال عمر کنيد؟
من عمر بلند ،مفيد ،توام با ارامش رو رشد و تعالي را دوست دارم .طوري که مسيري را که طي مي کنم خوشنودي پرودگارم را همراه داشته باشه . از خداي خودم خواستم که هرگاه از اين مسير دورافتادم عمرم را پايان دهد.
***پاسخ ارزوي عزيز:
1-آيا روز قيامت را خيلي دور ميبيني؟
خيلي نزديک .
2-روز رستاخيز را چگونه تصور ميکني ؟
همانطورري که درسوره ي واقعه توصيف شده!
3-فکر ميکنيد در آن روز خود شما چه حالي خواهيد داشت ؟
فکر مي کنم من هم مثل بقيه ترسان و شگفت زده باشم ميگن اونجا هرکسي فکر کار خودشه .
ولي يه دلخوشي دارم .اخه مي گن حضرت رسول امتش رو بيمه کرده و فاطمه (س)اونها رو شفاعت کرده.
مي گن دران روز بعضي ها در ظلمات کاملند و هيچ نوري جلوي پايشان نيست بعضي ها فقط جلوي پايشان نورانيست به اندازه ي شصت پا يشان و بعضي ها بستگي به اعمالشان يه نوري را به اطراف ساطع مي کنند و خوشا به حال اناني که اينجا درحال تدارک و برداشتن زاد و توشه اند.
***پاسخ اقاي مدير :
اگر خدايي نکرده ، زبانم لال بنا مي شد که همه اين تالار پاک شود و فقط مي شد 3 موضوع را در آن حفظ کرد (منظورم ارسالها نيست بلکه موضوع هاست.)، شما به ترتيب کدام سه موضوع را پيشنهاد مي داديد؟
خدا نکنه موضوعات قشنگ تالار پاک بشه .من تک تک موضوعاتش رو دوست دارم و برايم ارزشمند ه . اخه دوستانم با يه شور و عشق خاصي اونها رو ارسال کردند و هر کدومش نکته هاي خاص خودش رو همراه داره . ولي خب ،اک خدايي نکرده اين اتفاق افتاد اين موضوعات را پيشنهاد مي دادم :
1- مرحبا اي عشق خوش سوداي ما.
2-انتقاد سازنده.
3- موضوع حجاب و --- .... موضوع جواد خيلي دلم برايت تنگ شده
.
سلام
اگه قرار باشه تو این دنیا فقط با یکی حرف بزنی و بینیش ترجیح میدی اون کی باشه؟
غذای سنتی بیشتر دوست داری یا فست فود؟
سلام elina
1- خدا
2- سوال دوم رو متوجه نشدم .چون تا حالا«فست فود» را نشنیده بودم!!!
پیتزا , ساندویچ .....
سلام :
غذاهای سنتی را ترجیج می دم.
نفر بعدی کیه؟
زود باشید
سلام
تازه واردام میتونن جزء لیست باشن؟ اگه آره پس منم هستم:307:
چرا پس منو بازی ندادین :302: :302: :302:
منم بازی بدین :203:
:D
صندلی داغ جالب و جذاب و عالی است موفق وشاد باشید