RE: چه طور حد تعادل رو به همسرم یاد بدم؟
سلام صحرا جان
گفت تا اخر تابستون میدیم ولی الان دیگه نزدیک آبانه!!!
هر چند که دیشب پدرش گفت من پنج شنبه مقداری از این پولو جور میکنم میدم ولی به عنوان قرضه و بعد باید برگردونید ولی داری ناحق میگه
وقتی داد می زدم سعی می کرد ارومم کنه هر چند اولش اونم قاطی کرده بود برام ولی بعدش فهمید عصبانی تر از این حرفها هستم کوتاه اومد و می گفت از حرفهایی که می زنی پشیمون میشی بعدشم من همه چیزو دیشب کشیدم وسط حتی گذشته رو و تمام عقده هام از پدر و مادرشو
بعدشم بهم گفت چرا وقتی من و خانواده ام اینقدر ادمای بدی هستیم تو تحمل میکنی و..!!
نه پس اندازی نداریم چون تازه خونه خریدیم و هر چی داشتیمو بابت خونه دادیم حتی دیروز من یه قسمتی از طلاهامم فروختم
بعدشم صحرا جون وظیفه ما نیست که بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آفتاب همدرد
اقلیما جان خوب منطق پدرشوهرتون واسه ندادن پول چیه؟مگه پول پیش نبوده؟! چرا میگه قرض؟ عکس العمل شوهرتون دربرابر این حرف پدرشون چی بود؟
شوهرت به پدرش گفته که بابای شما پولشو لازم داره؟
اقليما جونم
بيشتر توضيح بده منطقشون براي اين رفتار چيه؟
مبلغ پول چقدره؟ خيلي زياده؟
اقلیما جان
میفهمم که گاهی تحمل حرف زور سخت ولی اشتباه کردی که تو داد و بیداد همه چیو وسط کشیدی دعوای شما سر پول بوده چه ربطی به چیزای دیگه داشته از الان سعی کن هر مشکلی داری فقط به اون بپردازی و وارد حواشیه دیگه نشی که نتیجه که نداره هیچ اوضاع و پیچیده تر میکنه .
من شخصا" تاکید دارم پای خانوادش نکشی وسط اینجور داستان ببین همسرت از پدرت پول قرض گرفته الانم باید این پول برگردونه حالا میخواد بره از پدرش بگیره از دوستش بگیره یا هر چیز دیگه ای تو چرا الکی خودت درگیر میکنی بگو این پول باید تا این تاریخ جور شه حالا شما هر جور صلاح میدونی عمل کن . همین و بس بذار خودش بدونه با خانوادش تو چرا بشی ادم بده این داستان اخرم همه چی سرتو خراب شه؟؟ مسئول تامین مالی مرد خونس تو غیر مستقیم کمک باش ولی مستقیم وارد نشو درگیر نشو
همسرتم قاطی کرده یهو بهت گفته چرا تحمل میکنی جدی نگیر ولی سعی کن وضعیتی پیش نیاری که این حرفها براش عادی شه بقول sci گفت شرطی نذار که عزت نفست زیر سوال بره منم میگم حرفی نزن موقعیتی ایجاد نذار بشه که عزتت زیر سوال بره
مبلغ پول 20 میلیون تومنه
چون به اسم ما و برای خونه ما و همسرم از پدرم پولو گرفته میگه خودتون باید بدید اون پولم که پول رهن خونمون بود دادیم بهش انگار یادش رفته و چون اول زندگیمون خودش بابت پول رهن خونمون این پولو بهمون داده یوده فکر می کنه الانم مال خودشه و ما پسش دادیم!!
شوهرم میگه اون داره خودش میده این پولو پس تو چی کار داری به بغیه اش
کلا اینا حساب و کتاب درست و حسابی تو این قضایا ندارند
شوهرم خیلی با خانواده اش رودربایستی داره اگه من نبودم تا حالا کل این پولم خودش داده بود و من از این اخلاقش متنفرم
دو سال پیش پدرشوهرم یه ماشین مثلا برامون خرید و تو جشن سالگرد ازدواجمون گفت کادوم به شماست. هفته بعدش فهمیدیم ایشون به نام همسرم وام خودرو گرفته و ما باید این وامو خودمون بپردازیم که هنوزم هنوزه داریم قسطای اون ماشینو میدیم
کاراش دیوونه کننده است یعنی رو حرفش اصلا نمی شه حساب کرد
صحرا جان من نمی خوام پول زور بدیم اخه برای چی ما باید بدیم؟!!
من جز این زندگی هستم
ببين همانطور كه پدر شوهرت خودش را در مسائل مالي كامل كشيده كنار. شما هم نبايد پدرت را درگير مسائل مالي تون مي كردي. حتي اگه شده بود يك كم هم توي زندگيت سختي مي كشيدي و رفاه نداشتي نبايد اينكار را مي كردي.
الانم دير نشده با زبون خوش پول پدرت را از شوهرت بگير بهش پس بده و ديگه هرگز خانوادت را درگير مشكلات مالي خودت و شوهرت نكن. هرگز.:305:
لیلا جون یه این حرف تو خیلی وقته رسیدم و هزار بار گفتم که اشتباه کردم
برام دعا کنید دلم نمی خواد رابطه خوبم با شوهرم که این چند وقت اخیر بود سر این مسئله بهم بخوره
اون این اواخر واقعا هوامو داشت و عاشقانه باهام رفتار می کرد طوری که واقعا احساس خوشبختی می کردم
ولی پدرشوهرم اینا دوباره از امامزاده برگشتن و گیر و گرفتاری ماهم باهاش شروع شده
دوباره گیر دادناش و اینکه برامون تصمیم بگیره که ساعاتمونو باهاش بگذرونیم شروع شده
فوق العاده ادمای پر توقع و مزخرفی هستن بودن و نبودنشون برامون دردسر ه
ولی من دیگه نمی ذارم دخالت کنه
اگه مي خواي رابطه شوهرت باهات به هم نخوره. ديگه در بدترين شرايط هم (حتي اگه خانواده شوهرت قتل هم كردند.) نخواه كه محكومشون كني و از شوهرت بخواي كه حق را به تو بده. در كل اصلا توي مشكلات و دعواهاتون حرف خانواده هاتون را وسط نكش. چون نه تنها اون مشكل و ناراحتي حل نمي شه و كاملا منحرف مي شه. بلكه هزار تا حرفي كه نبايد زده بشه هم زده مي شه و هزار تا مشكل جديد هم به مشكلاتتون اضافه مي شه.
ببین اقلیما
من نظر خودم دارم شایدم اصلا" هم قبول نکنی پول پس اول زندگی پدر شوهرت خودش بهتون داده بوده که خونه رهن کنید شمام دوباره بهش دادید خوب انگار نه پولی بوده نه پولی رفته این وسط از پدرت پول گرفتید وظیفه همسرتم هست که پول برگردونه نه پدرشوهرت . انگار اون یه لطفی در ابتدا کرده و حالا به هر علتی نمی خواد دوباره این پول بده هیچ گله ای هم ازش نیست اون وظیفه صاف کردن حساب شمارو نداره همین طور که پدرت نداره
این وظیفه همسرت و شماست که تو این زندگی هستی و لی بازم شما نه مستقیم با صرفه جویی هات برنامه ریزیت و ... این وظیفه همسرت پس اجازه بده خودش تصمیم بگیره از کجا میخواد جور کنه و شما اگه میتونی کمکش کن اگر واست مقدور نیست خودت درگیر نکن و فقط حمایت عاطفی ازش بکن و رابطت و تحت الشعاء این چیزا خراب نکن
اقلیما من تصور میکنم شما به مشکل جدی با خانواده همسرت خوردی
مرزای خودت و اونارو گم کردی
هروقت حوصله داشتی بیا فقط از اونا توقعاتشون انتظار خودت ازشون بگو و این مشکل با اونا حل کن
اقليما جونم منم با صحرا كاملا موافقم.