RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
خيلي ممنونم آقاي مسلمان از نصايحتون
بنده شوخي كردم اتفاقا اصلا براي اطلاعات نپرسيدم. چه طور شما با اون همه شكلك قبل و بعد از حرف من متوجه اين موضوع نشدين؟!!
در هر صورت اگر موجب كدورت خاطرتون شدم عذر تقصير! بنده كلا آدم فضولي نيستم!
آقاي خارپشت :72: من اصلا از حرف شما ناراحت نشدم كه هيچ خوشحالم شدم :311:
خوب قرار بود من ديگه سؤال نپرسم زدم زيرش يكبار :310:
ولي ديگه نميزنم منتظر سؤالات بعدي هستيم :104::104:
مخصوصا اگر مادمازل شايانا :P (آخييييييش!) كرم نموده و گوشه ي چشمي به ما كنند!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
كه همسرم به اپيدمي مزخرف حرف زدن بيش از حد ... :203:
نقل قول:
چرا اين قدر توهين آميز و ...؟؟!!
سلام :72:
شايد من منظورم رو بد رسوندم :72:
گفتم اپيدمي مزخرف يعني اپيدمي بودنش مزخرفه! اين كه هر كسي حتي بدون هيچ اطلاعاتي دوست داره مثل يك تحليلگر سياسي برخورد كنه!
نگفتم كه كلا حرف زدن مزخرفه و نگفتم هر فردي دنبال حرفاي اينجوري ميره مزخرفه :163::163:
اصلا و ابدا!!!! :163:
بله دقيقا ! سليقه ها متفاوته!
اما به نظر من ايرانيها واقعا بيش از حد سياست رو جدي ميگرند و ..
من واقعا قصد اهانت نداشتم و اگر كسي چنين برداشتي كرده واقعا معذرت ميخوام
اين بخشي از يك پيام خصوصي بود نوشتم تا هر كس ديگري هم ناراحت شده عذرخواهي كنم! :72::72:
بچه ها زودتر اين بحثو جمعش كنيد تا تاپيك به دشت كوير نارنجي پوشها نرفته! :302:
حداقل واسه ويترين هم شده يكي يه سؤال بپرسه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سوال مسلمان خیلی جالبه.
فقط من به سوالش یک سوال دوم هم اضافه می کنم.
اگر برعکس قضیه باشه چطور؟
مثلاً من از بحثهای سیاسی در جمع اصلاً خوشم نمیاد.
البته من سیاسی نیستم،ولی تا حدودی به اینجور مباحث علاقه دارم،ولی چون یه حالت دلزدگی پیدا کردم نسبت به این موضوع
سیاست،و در تشخیص حق دچار تردیدهای فراوان شدم،و به این جمله که میگه سیاست بی پدر و مادره،اعتقاد
شدید پیدا کردم.پس خیلی دوست ندارم راجعش حرف بزنم.(این از این)
تو جمع اقایون اصلا دوست ندارم بحث سیاسی کنم،چون اصلا ادم حسابم نمیکنن،و ادم پیششون واقعا کم میاره،ولی تو جمع خانوما چون تا حدودی یه چیزای خیلی خیلی کوچولویی حالیم میشه :Dاز این بحثا خوشم میاد،
خیلی بهتر از حرفای خاله زنکی و اینکه کی دوست پسر داره کی نداره،امسال کدوم مانتو مده کدوم رنگ مده،فلان بازیگر مارک کیفش چیه و...،البته اینو در نظر داشته باشین که دوستای خودم در حد خودم یا پایینتر از خودم هستن تو این بحثا،پس راحتیم:P،وبحثای خانوما خیلی ملایم تر و مودبانه تر از مال اقایون هست،
وای دیدم اقایونی که وقتی بحث سیاسی میکنن کم میمونه همدیگه رو خفه کنن،چنان عصباتی میشن که ادم میترسه قاطی بحثشون بشه،بین خانوما اصلا ایجوری نیست،از بس خانوما ماهن:228:
اگه یکی که خیلی حالیشه بشینم باهاش بحث کنم مسلما بازنده بحث هستم،پس اینجور مواقع میگم من از سیاست متنفرم،واه واه واه از یه چیزه دیگه بهتره حرف بزنیم.
اصلاً هم دوست ندارم خانمم در جمعی شروع به بحث سیاسی کنه.
گفتم دیگه منم دوست ندارم چون همیشه تو جمعهای فامیلیمون،همیشه این بحث ها هست و همیشه خانوما شاکین که باز اینا(اقایون)شروع کردن:316:،فقط اعصاب خوردیش برا ماها میمونه اصلا چرا راه دور بریم همیشه این بحثا تو خونه ما هست،یه داداش هم دارم که بطرز فجیعی سیاسی هستش،و خدا رو شکر :323:که چند ماه یه بار میاد خونه(خب چیکا کنم بحثای سیاسی نکنه دیگه،اونوقت قدمش بروی چشم:228:)،و دیگه همش با پدر جان در حال مجادله هستن،من هم که بعضی وقتا خودمو قاطی میکنم همش مسخرم میکنه اعتقاداتمو،و میگه تو اطلاعاتت خیلی ناقصه و ...پس ترجیح میدم سکوت کنم و حرص بخورم ولی بعضا نمیتونم خودمو کنترل کنم ومنفجر میشم:320:.
اگر شوهرتون چنین چیزی از شما بخواهد، شما قبول می کنید؟
یا اینکه فکر می کنید اینطوری او حق شما رو ازتون گرفته؟!
من چون اطلاعاتم خیلی دقیق نیس،ترجیح میدم بخاطر ابروی خودمم که شده حرف نزنم،اخه
اطلاعات اقایون ما قوی هستش،و یه پا کارشناس هستن برا خودشون،پس مشکلی نیس در رابطه با اینکه تو جمع ازین حرفا نزنم،ولی دوست
دارم همسر خودم،یه اطلاعات پایه ای داشته باشه دیگه اینکه دیگه اسم وزیر خارجه و مسکن وعلوم و....ندونه،از اوضاع کشورش خبر نداشته باشه،
واقعا در نظرم چندان جالب نیست،البته به نظر اغلب خانوما این تصورات من مسخره هست، در رابطه با بند دوم سوال ممنونشم میشم که بخواد منو کنترل کنه،ولی خانومایی که واقعا یه چیزایی حالیشونه دوست دارن ابراز وجود کنن و حرف بزنن،ولی دیگه ببینن این کارشون همسرشونو ناراحت میکنه،به هر حال انقدری درک دارن که کوتاه بیان
نقل قول:
اين شايانا كجا رفته خفه اش ميكنم! :97:هي به من گفت بيا! حالا كه اومدم غيبش زده!
بابا من چیکا کنم یاسا،همه بحثای خوبو شبا میکنین موقعیکه که من خواب هفت پادشاهو میبینم،و و همش در حال تردد در مسیر هفت شهر عشق هستم:311:
راستی یاسا و دختر مهربون اون قضیه عکس هم که پرسیدم مربوط بخودم نبود،من از طرف خونواده اقاهه بودم:311:،برا پسند هم نبید به این خاطر بید که فقط ببینیمش،اکثرا منو اول خونواده اعم از خواهر مادر میبینن بعد پسر میبینه،نیازی به عکس دادنم نیست
سوال:داداش بزرگ من خیلی مذهبی نیست(فقط منظورم بیشتر اینه که نسبت به نمازش کاهله،والا پسر سر به زیر و مودبیه)واسه همین هر خانوم مذهبی(البته نه به اون شدت)بهش پیشنهاد میشه من عصبانی میشم میگم مگه این خودش مذهبیه که یه دختر مذهبی بگیره،یعنی خودمو میزارم جای دختره میگم جوابش رد خواهد بود،بنظرتون (خانوما اقایون)حرف درستی میزنم؟بعضیا میگن خب بخاطر خانوم پاک و نجیبی که خواهد گرفت اینم شاید دیگه بیشتر به مسائل مذهبی توجه کنه)
خب بستگی داره به اون دختر خانم.
همون اول باید به دختر خانم بگه که مثلاً من اعتقاداتم اینطوری هست.
اگر دختر خانم بگه که مشکلی نداره که دیگه مسئله ای نیست.
چون اینطور که گفتی فکر کنم برادرت در اصل معتقده و فقط در نمازش کمی سهل انگاری می کنه.
البته اگه دوست داره زنش موهاشو بیرون بگذاره و مانتو تنگ بپوشه و امروزی باشه، دیگه بهتر طرف دختر خیلی مذهبی نرید :)
من هم یادم رفت سوال بپرسم، و هم این که فکر می کردم شاید بهتر باشه صبر کنم بقیه هم راجع به سوال شایانا نظر بدهند...
ولی حالا که کسی نظر نداد، سوال می پرسم :)
سوال از دختر خانمها!
شما دوست دارید خواستگارتون تا چه حد با تجربه باشه؟
یعنی مثلاً اگر طرف به خصوص در جلسه اول کمی هول بکنه یا مثلاً از روی استرس سوتی بده :)، باعث می شه که شما فکر کنید طرف بی عرضه است، یا اینکه با خودتون فکر می کنید این پسر پاکیه؟!
یا حالا برعکس، شاید پسری کمی با تجربه تر باشه. یعنی نه اینکه قبلاً دوست دختر داشته بوده باشه! ولی مثلاً در محیط های مختلف با دختران برخوردهای زیادی داشته و در برخورد با شما هم نسبتاً عادی رفتار می کنه. شما پیش خودتون فکر می کنید که این حتماً قبلاً با کسی رابطه داشته؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سوال از دختر خانمها!
شما دوست دارید خواستگارتون تا چه حد با تجربه باشه؟
دختر پسر نداره
ممکنه من برم خواستگاری یه نفر
طرف به قول شما خیلی با تجربه باشه
میشه دیگه
چرا هیچکس نمیگه فقط اقایون جواب بدن ؟؟
اول جواب برعکسش رو میدم:)
نقل قول:
یا حالا برعکس، شاید پسری کمی با تجربه تر باشه. یعنی نه اینکه قبلاً دوست دختر داشته بوده باشه! ولی مثلاً در محیط های مختلف با دختران برخوردهای زیادی داشته و در برخورد با شما هم نسبتاً عادی رفتار می کنه. شما پیش خودتون فکر می کنید که این حتماً قبلاً با کسی رابطه داشته؟!
فکر کنم دیگه همه اینجا میدونن من کم سوتی نمیدم. اونم توی شرایط فوق العاده خاص. به خاطر همین اگه طرفم خیلی روابط اجتماعی قوی ای داشته باشه، همش احساس بدی پیدا میکنم. که من نمیتونم توی اجتماع هم پای اون باشم. این از این نظرش.
اما فکر هم نمیکنم که تا الان با چند تا دختر بوده و ... فقط چون شخصیت خودم اینجوریه، دوست دارم ایشون هم زیاد راحت نباشه کلاً :) دوست دارم یه سری چیزا رو با هم یاد بگیریم.
نقل قول:
یعنی مثلاً اگر طرف به خصوص در جلسه اول کمی هول بکنه یا مثلاً از روی استرس سوتی بده ، باعث می شه که شما فکر کنید طرف بی عرضه است، یا اینکه با خودتون فکر می کنید این پسر پاکیه؟!
اینکه این رفتارش رو مبنی بر پاک بودن بگیرم، حالا دقیقاً لزومی نداره سوتی بده. از خیلی از رفتارها میشه فهمید سطح رابطه ی آقا پسر با دختر خانوما چقدره. اما اگه سوتی داد، زیاد دیدم نسبت بهش منفی نمیشه. هر چند باید یه چند جلسه بگذره ببینم که بعد از چند جلسه هم همینه یا فقط از هولش بوده. اگه همیشه همین باشه باید بررسی بیشتری کنم. شاید دائماً سوتی بده. اینجوری دیگه خیلی هم خوب نیست:)
البته یه چیزی هم هست اگه طرف اهل فیلم بازی کردن و اینا باشه هیچ جوره نمیشه فهمید چی کاره هست. خدا نصیب نکنه.
نقل قول:
چرا هیچکس نمیگه فقط اقایون جواب بدن ؟؟
خارپشت جان، حالا بعد از اینکه خانمهای دیگه هم جواب دادن، فقط آقایون هم به این سوال جواب بدن:)
جواب سؤال آقاحامد:
بنده اصولا جلسه ي اول رو كه اصلا حساب نميكنم!
كلا حالتهايي كه تو جلسه ي خواستگاري طرف داره رو ناديده ميگيرم. شايد بعضيا برعكس باشند مثلا در مورد كوچكترين خنده يا حرف تصميمشون عوض شه.
ولي من زياد روي اونا حساب باز نميكنم. به نظرم تحقيق در مورد افراد و مخصوصا از دوستانش مهمه تره تا ...
پسري كه خيلي راحت باشه كه اصلا مشكلي نداره !
كلا خيلي خوشبينم. ميدونم آخرش سرم كلاه ميره! :302:
:72::72::72::72::72::72::72:
جواب شايانا:
بابا بنده خدا برادرت! الهي بميرم واسه اين داداشاي ما! مامان منم رفته بود خواستگاري واسه برادر بزرگم برگشته بود گفته بود پسرم اخلاقش خيلي بده و تنده و ...
حالا اونا كه قبول كردند. ولي بعد از ازدواج مادر عروسمون گفت: حاج خانم همچين برگشت گفت اخلاق پسرم بده گفتم هرشب زنشو يه دست مفصل ميزنه :163: ماشاءالله خيلي آقاست!
برادرت يه ذره نمازشو كم و زياد ميخونه و اصلا معلوم نيست مگه ماها نمازمون قبوله؟! باعث نميشه كه بگي دختر نجيب به دردش نميخوره و ...
ولي به قول آقاحامد بايد قبل از ازدواج حتما مطمئن شه كه دختره زياد مذهبي سخت گير نباشه . من تو مسجدمون با يه دختري دوست بودم كه چند وقت پيش طلاق گرفت (عقد بود). حوزه اي بود و اهل روبنده و ... بهش گفتم چرا؟! گفت منبر فلان آقا نميومد ميگفت من حرفاشو دوست ندارم :163:
خلاصه كه بايد حواسشو جمع كنه كه با يه آدم بيش از حد كمالگرا ازدواج نكنه.
نقل قول:
من تو مسجدمون با يه دختري دوست بودم كه چند وقت پيش طلاق گرفت (عقد بود). حوزه اي بود و اهل روبنده و ... بهش گفتم چرا؟! گفت منبر فلان آقا نميومد ميگفت من حرفاشو دوست ندارم 163
:311:
نکنه شیرازی هستید؟
توی شیراز توی جلسه ی سید محمد انجوی پر است از چنین دخترهایی با چنین احساساتی! طرف شرط ضمن عقدش را می گذاره رفتن زیر منبر این آقا! حالا من خودمم زیر منبر این آقا نشسته ام اما با این جور احساسات شدیدا مشکل دارم.
یه شاگرد داشتم توی کلاس آزمایشگاه کامپیوتر جوری بود که من معذب می شدم! یه بار یه سری موضوع کنفرانس نوشتم روی تخته و از بچه ها خواستم داوطلبانه یکی اش را انتخاب کنند و خودم هم سعی می کردم سخت ترها به قوی ترها برسه. حالا این بنده خدا که چندان هم قوی نبود روش نمی شد دستش را بالا کنه بگه من داوطلبم مثلا برای فلان موضوع! همه ی موضوعات تمام شد و سخت ترینش موند واسه این بنده خدا! آخرشم بعد از چند هفته که دیدم ظاهرا از پسش برنمیاد رفتم موضوع دیگه ای بهش دادم برای تحقیق!
منظور این که دیگه این قدرشم اعصاب آدم را به هم می ریزه! شرم و حیا و راحت نبودن با نامحرم مثبته اما نه در این حد!
نقل قول:
یعنی مثلاً اگر طرف به خصوص در جلسه اول کمی هول بکنه یا مثلاً از روی استرس سوتی بده :)، باعث می شه که شما فکر کنید طرف بی عرضه است، یا اینکه با خودتون فکر می کنید این پسر پاکیه؟!
بستگی به سوتیش داره،جلسه اول و دوم اشکالی نداره،پاکی مگه به سوتی دادنه؟!
نقل قول:
نه،همچین فکری نمیکنم،من برخلاف دختر مهربون دوست دارم همسرم راحت باشه از نظر روابط اجتماعی که البته با سرتق بودن فرق فوکوله،
به قول دختر مهربون هم اگه سوتی دادن جزئی از وظایف روزانش باشه و مضحکه عام و خاص بشه،واقعا
یه فکر جدی باید در موردش کرد.
نقل قول:
برادرت يه ذره نمازشو كم و زياد ميخونه و اصلا معلوم نيست مگه ماها نمازمون قبوله؟! باعث نميشه كه بگي دختر نجيب به دردش نميخوره و ...
وای میدونی یاسا چند تا مورد اینجوریو من از خودم رد کردم :D،اگه داداشم بدونه،چه میدونم من برا خودم نماز خیلی مهمه که همیشه بخونه،مخصوصا نماز صبحاشو حداقل نصف سال پاشه به وقتش بخونه،حالا انقدر داریم ما معیار و ملاک ترتیب میدیم اخر سر هم هیشکدوم اینا نمیشه :302:،خوش بحال پسرا که خودشون انتخاب میکنن.
نقل قول:
من تو مسجدمون با يه دختري دوست بودم كه چند وقت پيش طلاق گرفت (عقد بود).
حوزه اي بود و اهل روبنده و ... بهش گفتم چرا؟! گفت منبر فلان آقا نميومد ميگفت من حرفاشو دوست ندارم
خلاصه كه بايد حواسشو جمع كنه كه با يه آدم بيش از حد كمالگرا ازدواج نكنه.
معذرت میخام ولی این کمالگرایی بخوره تو سرش،خود علما و روحانیون میگن زن اگه شوهرش راضی نباشه نمیتونه بره نماز جماعت که کلی تو دینمون بهش توصیه شده،حالا پای منبر که بماند،عجب ادمایی پیدا میشن.
من خودم فقط به رعایت اصول دین حساسم،اینکه دیگه بره نماز جمعه،بره پای منبر فلانی،هر هفته بره دعای کمیل و...بخودش مربوطه.
یه لینکی جناب مسلمان تو تاپیک خارپشت گذاشته بودن از سخنرانی یه نفر که صداش هم برام خیلی اشنا بود ولی نمیدونم کی بود،اونجا در مورد اینجور چیزا صحبت کرده،جالبه برین دانلود کنین گوش کنین.
همین سوال حامد در حالت عکس رو اقایون(از جمله اقای خارپشت)جواب بدن.
خوب همه چیز در حالت متعادل پسندیده است. من هیچ کدام از حالات را انتخاب نمی کنم یعنی نه حالتی که همسرم نتونه درست صحبت کنه و نه حالتی که واقعا در صحبت خیلی راحت باشد!
ما حضرت فاطمه ای داریم که الگوی زن مسلمان است این حضرت فاطمه (س) روزی می گوید که بهترین چیز برای زن این است که نامحرمی روی او را نبیند و ... و روزی هم بر فراز منبر چنان خطبه می خواند که تمامی زبان ها قاصر است.
به نظرم اسلام روی شرم و حیا تاکید دارد اما این شرم و حیا به معنای بی عرضه بودن و تپق زدن نیست و قابل جمع نیستند. زن نمونه در اسلام خطیب است و بسیار فهیم. الگوی حیا و حجاب است و در عین حال در دفاع از راهش بسیار ثابت قدم است.
اسلام زیبائیش در تعادلشه یعنی : وجعلناکم قوما وسطا
اگر هر قسمتی ازش حذف بشه ناموزون می شه. حجاب و حیا و شرم حضرت زهرا در کنار خطبه ی زیبای ایشان است که نگاه اسلام در این مساله را به زیبایی نشان میدهد.