RE: رسیدن به آرامش واسه من یه آرزوی محاله
تو کلا به حرف هیچ کس گوش نمی دی فقط انتظار داری همه باهات همدردی کنند و دلشون برات بسوزه!!اصلا دل همه سوخت خوب که چی! اصلا تو مظلوم ستم دیده ...که چی بشه حالا؟ یه جا ادعا می کنی نمی خوای بابا ومامان مشکلاتت رو بدونن که غصه دارنشن از اون ور می خوای طلاق بگیری بری وره دلشون؟؟؟خوب همین التماسای مسخره و بحث های بی هوده با شوهرت کارو رسونده به اینجا
بزار رک بگم تو خودتو زدی به خواب و داری زور زوری کابوس میبینی بیدار شو تا همه چی حل شه
خانوم دكتر عزيز!
يعني به ذهنت نمي رسه كه ترمز كني!؟؟! فكر نمي كني داري تند ميري!؟
س. یعنی ایشون نمیتونه ازشون محترمانه خواهش کنه که در مورد همسرش بی انصافی نکنند؟
ج. نه راستش نمي تونه! چون اون بهتر از تو مي دونه مادرش هيچي حاليش نيست!!! مي ترسه اوضاع بدتر بشه!!! بعدشم خودش شخصيت جرات مندي نداره... تو اگر جاي اون بودي چي كار مي كردي؟؟؟ با اين مادر! نه مادر خودت!
س. نمیتونه دلیل ناراحتی مامانشو ازش بپرسه و بگه که من اصلا اون آدمی که اون دیو دو سر فکر میکنه نیستم؟
ج. نه بابا... فكر مي كني تاثيري داره!؟ بعدشم فكر مادرش اصلا مهمه؟؟؟ اصلا بذار فكر كنه مينا يه ديو دو سره!
س. نمیتونه اگه مامانشو نتونست قانع کنه کوتاه بیاد اما لااقل احترام منو هم پیش اونا داشته باشه؟
ج. بايد اين كار رو بكنه! اما تو به خودت چقدر احترام مي ذاري؟!؟ اگر تو به خودت احترام نمي ذاري انتظار داري بقيه به تو احترام بذارن؟ اما سر يه زمان مناسب ازش بخواه...
س. تا وقتی اون به من احترام نذاره نباید توقع داشته باشم مامانش بهم احترام بذاره.درسته؟
ج. نه فكر مي كنم حتي اگر شوهرت تو رو بذاره روي سرش هم، مادرش شايد احترامت رو نداشته باشه!
س. حداقل اندازه یه گارسون میتونست که منو هم آدم به حساب بیاره.نمیتونست؟
ج. تا زمانيكه خودت رو با يه گارسون مقايسه مي كني! نه! نمي تونه! ولي اگر بخواي به عنوان همسرش بهت احترام بذاره... يه بحث ديگه است!
س. اقای SCI?چرا باید سلامتیمو از دست بدم و تپش قلب داشته باشم؟چرررررررررا؟
ج. چون دوست نداري تغيير كني! چون دوست نداري پات رو بذاري رو ترمز... چون دوست نداري بپذيري كه مينا! مضطربي! اضطراب داري!!!! علائم افسردگي داري عزيزم... متوجه حالت باش!!!! به خودت كمك كن! خواهش مي كنم به خودت كمك كن! اگر كمك به خودت نكني هيچ چيزي درست نمي شه! تصميم بگير... توصيه هاي قبلي رو بخون!
بابا! مینا بخدا داری خودت و همسرت رو اذیت میکنی!
نحوه ی ارتباط شما و مادرشوهرت و اینکه همسرت در کدوم جبهه _ البته از نظر احساس شما_ قرار داشته باشه؛ جزو آخرین و حتی شاید بی اهمیت ترین مسائلی باشه که در زندگی شما وجود داره!
می دونم که اون قدر خسته و آزرده هستی که دیگه نمی تونی و اصلا نمی خوای که به ادامه ی این زندگی فکر کنی؛ اما ازت می خوام این چند روزه رو بی خیال شوهرت باشی!
اصلا بهش فکر نکنی؛ میخوام خودت رو آروم کنی و به خودت و زندگی خودت توجه کنی!
سعی کنی سکوت کنی و فکر کنی!
مینا تو باید آرامش رو پیدا کنی؛ نه آرامشی که وابسته به همسرت هست! آرامش باطنی خودت رو پیدا که کنی؛ می تونی خیلی راحت تر به زندگیت و مسائل اطرافت فکر کنی!:72:
مينا اگه خودت را تغيير ندي با بهترين مرد دنيا هم كه ازدواج كني وضع همينه. مينا مشكل از خودت شروع شده و الان اينقدر بزرگ شده.
مينا خواهش مي كنم به حرف هاي جناب دانشمند گوش كن.
البته به نظر من مشكلت اصلا بزرگ نيست.
يك سري به تاپيك "تغيير كردم و خوشبخت شدم" من بزن ببين مشكل تو حل نشدنيه يا من. ببين مادر شوهر تو معزله يا من. ببين .................................................. ............................................
چرا اينقدر ضعيفي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اينقدر راحت مي خواي زندگيت را رها كني و بري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آيا زندگي و آينده ات برات ارزشمند نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي خوشبختي ات بجنگ.
آدم هاي موفق براي رسيدن به خوشبختي و آرامش مي جنگند.
بهار جون ممنون که پیگیر تاپیکم هستی.
اما دیشب کلی با مامانم صحبت کردم همه چیو بهش گفتم شاید باورت نشه اما فشارش واقعا بالا رفت یه لحظه احساس کردم قلبش از کار واستاد!!!!!!!!:302::302::302::302:
داشتم میمردم.نفسم با دیدن حال مامانم بالا نمیومد.هیچ کسو تو دنیا اندازه مامانم دوست ندارم اون عزیزترینمه.
خودمو فحش میدادم که چرا بهش گفتی؟ بیشعور چرا؟ اما نهایتا گفت با همه چی کنار میام گفت آرزوی من آرامش توئه.
اگه موفق بشم طلاقم بگیرم تو همین خونه ای که خریدیم زندگی میکنم و خونه مامانم نمیرم . اونا هم ببینن من این طوری راحت ترم قبول میکنن.
توصیه های آقایsci عزیز یکی تنفس بود و یکی هم رفتار جرات مندانه.سعی میکنم تا جایی که بتونم این دو تا کارو انجام بدم ولی چیز دیگه ای به مغزم نمیرسه.
آدم هاي موفق فرار نمي كنند.
من ديگه هيچوقت برات پست نمي ذارم.
مينا جان يه كمي صبر كن و سعي كن يه كمي آرامش پيدا كني .
باور كن من وقتي با شوهرم زندگي مي كردم وضعم از تو بدتر بود ولي واقعا بعدش پشيمون شدم چون وقتي فكر كردم ديدم مي تونستم اگه تلاش مي كردم زندگيمو بهتر كنم .
اونوقت كه من با همسرم زير يه سقف زندگي مي كرديم متاسفانه شانس آشنا شدن با اين تالار و مشاوره گرفتن از بزرگواراني مثل فرشته و آقاي Sci و .... رو نداشتم وگرنه مطمئنم كه زندگيمو خيلي تغيير مي دادم .
حالا تو اين شانسو داري مينا . يه كمي آروم باش و مثل ليلا و شميم و اقليما سعي كن شروع كني فقط سعي كن مثل اونا طاقت بياري و تغييرو شروع كني . باور كن موفق مي شي .
تو از شوهرت انتظار داري بهت احترام بزاره همه دوست دارن شوهراشون اينطور باشه كه تو مي خواي ولي فقط به اين فكر كن كه اون اين مهارتايي رو كه تو مي خواي نداره و تو اين سايتم عضو نيست كه كسي بهش ياد بده . مثل شوهر من و هزاران شوهر ديگه مامانشم بهش ياد نداده .
ولي تو سعي كن سختيشو بكشي و بهش ياد بدي . تو رو خدا فعلا حرفي از طلاق نزن . اول سعيتو بكن بعد بگو نشد.
باور كن با طلاق مشكلت حل نميشه . فقط نوعش تغيير مي كنه .
دوست خوبم آقاي sci گفتن كه مجبورت نمي كنن كه بموني و تغيير كني ولي مينا دلم نمي ياد به حال و روز من بيوفتي كه همش به گذشته فكر كني و بگي من مي تونستم اينكارو بكنم و نكردم . من ازت خواهش مي كنم كه بمون و يه خورده صبر كن و از فردا تو هم مثل بقيه شروع كن .
سخته ولي قبول كن و يه خورده تحملتو بيشتر كن دوست گلم . :46:
من تقريبا 9 ماه است كه دارم به خانم ميناچ راهكار نشون ميدم و در اين مدت كمترين تغييري نديدم.:163: نمي دونم قراره چه نتيجه اي از اين حرف هاي تكراري بدست بياد. به نظرم ايشون حرف گوش كن نيست:305: و فقط مي خواد گريه كنه و يكي را مي خواد كه همش بگه اي واي چه مظلومي. چه شوهر بدي داري. خدا لعنتشون كنه و ... :163:
هر چي ما توي اين 9 ماه گفتيم، خواهر من، خانواده اش را ولش كن. اول فلان ايراد را درست كن. الان در مورد فلان چيز گير نده، باز هم همون راه خودش را ميره متاسفانه. :163:
من كه به اين نتيجه رسيدم كه بيشتر مشكلات زندگي ايشون از رفتارهاي خودشه و نه همسر و مادرشوهرش و ... شما را نمي دونم.
آقای تسوکه با وجود اینکه خیلی برام محترم هستید اما متاسفانه این نظرتونو اصلا قبول ندارم شایدم دارم اشتباه میکنم. اما باید بگم یک زندگی مشترک تماما از رابطه جنسی و رابطه های دونفره تشکیل نمیشه اتفاقا روابط با سایر افراد فامیل تاثیر خیلی زیادی تو زندگی انسان داره طوری که بقیه روابط رو هم تحت تاثیر قرار میده.نمیشه گفت بقیه روابط رو بی خیال باشید رو رابطه خودتون کار کنید99درصد مشکلات ما در اثر رفتارهای خانواده شوهرم با من، رفتار خود شوهرم پیش اونا (چه با من و چه با خانوادش)و بالطبع تاثیری که دعواهای ناشی از این دو موضوع(البته با توجه به حساسیت زیاد من و زودرنج بودنم) رو روابط خودمون میذاره و منجر به کینه بدبینی غرور ناسیونالیستی و تلافی و ....میشه و هیچ رابطه ای رو سالم نگه نمیذاره.(همه این عوامل)
. اگه این موضوعو قبول دارین که هیچی و اگر هنوز روحرف خودتون هستید مجبور نیستید که به تاپیک من سر بزنید(من خیلی خوشحال میشم نظر شمارو بدونم اما به اینکه اعصاب شما به هم بریزه راضی نیستم) شاید خیلی از دوستان دیگه هم نظر شما رو داشته باشند اما لحن شما باهمه فرق داره!.در پایان همه هم میگید من به این نتیجه رسیدم دوستان شما چطور؟!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
توصیه های آقایsci عزیز یکی تنفس بود و یکی هم رفتار جرات مندانه.سعی میکنم تا جایی که بتونم این دو تا کارو انجام بدم ولی چیز دیگه ای به مغزم نمیرسه.
دیگه توقع دارین چی بگم؟ چی کار کنم؟
فکر نمیکنم بااین شرایطی که من دارم فشار آوردن روی خود من کار درستی باشه؟
به جز این دو توصیه خیلی خوب آقای sci و سعی در قبولوندن این مضوع که رابطه دونفره یکی از اجزا مهم زندگیه ،هر کدوم از دوستان که توصیه ای دارند من سعی میکنم انجام بدم.(قول)
به این هم خیلی معتقدم که وقتی نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم بپذیریمش ، اگه میتونیم تحمل کنیم واگه نه فرار کنیم تا حداقل جون سالم به در ببریم
مینا جان! میشه بهمون یه تصویری از تصمیمی که گرفتی رو بگی؟
یعنی الان شما تصمیم داری چی کار کنی؟ و به نظرت با این تصمیمت چه چیزهایی ممکنه تغییر کنه و شما به چه نتیجه ای ممکنه برسید؟
لطفا یه کم برامون توضیح بده!:72: