RE: تحمل کنم درست میشه ؟؟؟ امیدی هست ؟!!
یکی یه دونه عزیزم سلام
متاسفم که شرایط باز بهم ریخت ببین گلم فکر نمیکنی یه علت مهم بهم ریختن شرایط زمانی هست که مدت زیادی بیکار میگرده و تو خونه میمونه؟؟
اگه زندگی روال عادیش که صبح سرکار رفتن شب اومدن خونه هست نداشته باشه اونموقع مسایل شروع میشه
خوشحالم که تا حدی شرایط کنترل کردی و اوضاع وخیم نکردی . خوب بپذیر هر فردی یه نیازی داره اگر شما تشنت باشه لیوان اب پهلوت نذارن بخوری چه حالی میشی واقعا" فکر کن عصبی نمیشی؟؟ حالا یکی مهارت کنترل این عصبانیت بلده یکی بلد نیست باید اروم اروم با ارامش خودت بهش یاد بدی . به نظرم کار خوبی کردی که اجازه ندادی از طریق ... باهم رابطه داشته باشی چون از نظر بهداشتی و سلامتی واقعا" واست اسیب زا هست ولی کار بدی کردی که بی مهارتی کردی و نیاز اونو در نظر نگرفتی اون مثل اون ادم تشنه کم طاقت رفتارش اصلا" تایید نمیکنم ولی الان همسرت و باید یادش بدی بهتر بود از طریق دیگه به ارگاسم میرسوندیش شماهم یه کوچولو بی مهارتی کردی
راجع به کار منظمم براش یه فکری کن چون این مساله نظم طبیعی زندگیتون بهم میریزه و عامل نصف مشکلاتتون هست
من از اول می دونستم این تغییر رفتار دوام نداره.پدر منم تقریبن مثل شوهر شماست.دو روز خوبه 4 روز بده.ما فقط تحمل
می کنیم تا جاییم که بتونیم بهونه دستش نمی دیم.ولی شوهر شما یه ایراده دیگه ای که داره مسولیت پذیر نیست
نخواسته باور کنه ازدواج کرده.این از سرکار نرفتنش و وقت و بی وقت با دوستاش بودن مشهوده.
دیشب باز بحثمون شد ..... ایندفعه منم جوش اوردم و هر چی توی دلم مونه بود ریختم بیرون . قرار بود تا چند ماه اینده جابجا بشیم و بریم یه جای دیگه ولی دیشب گفت که این فکرا رو از کلت بنداز بیرون ما از اینجا تکون نمی خوریم !!!!!!! اره دیگه مفت میخوره ، میگرده واسه خودش ، چند نفر هستن که بی چون و چرا کارها و مسئولیت هاشو به عهده بگیرن .. چرا باید از اینجا تکون بخوره ! بدترین چیزی که می تونه اتفاق بیفته همینه .... مطمئنا اگر از پیش خانوادش بریم خیلی چیزا عوض میشه . خدایا خودت کمک کن .
تا حالا هزار بار بهم قول داده که میریم ولی دیشب زد زیرشون . حتی فکر اینکه بخوام اینجا ، پیش اینا بمونم عذابم میده . هر روز هزار مدل بدبختی رو تحمل میکنم . از خرج های الکی میزنم که جور بشه زود تر از اینجا بریم ولی اخرش اینه .... تنها چیزی که منو از پا در میاره اینجا موندنه . هزار مدل فکر و خیال واسه خودم دارم ولی یکی یکی داره نابود میشه .
خوب طبیعیه عزیزم
تو اولا خیلی باهاش راه اومدی و اجازه دادی هر کار میخواد بکنه . حالا به این راحتیا نمیتونی این عادتا رو از سرش بندازی
به نظرم بهتر بود با آرامش باهاش صحبت میکردی و میگفتی با این کار اذیت میشی
یا حداقلش قبول میکردی و میگفتی خیلی آروم انجام بده که اذیت نشی
با توجه به اخلاق شوهرت و همیشه در اختیار بودن حالا با مخالفت تو این اتفاق دور از ذهن نیس
حالا خیلی نا امید نشو
با توانایی هایی که از تو سراغ داریم بالاخره مشکلت حل میشه به امید خدا
امشبم شب آرزوهاس برات آرزوهای خوب دارم
یکی یه دونه خواهرم سلام
باز هیجانی شدی باز رفتار شتاب زده کردی اگه نخوای حرف گوش کنی و کنترل احساست دستت بگیری هرروز میای یه پست مینی که اهای اهای همسایه ها اوضاع بدتر شده عزیزه من وایسادی هرچی بوده و نبوده درست و غلط به شوهرت گفتی نیاز جنسیشم که اونجوری زدی تو پرش حالا میخوای بیاد مدال طلا گردنت بندازه معلومه دست میذاره رو نقطه ضعفت اعصابت بهم میریزه
یادت باشه تو جنگ اگه زدی اماده باش که بخوری خیلی طبیعیه
من کاری ندارم که حق داری یا نه کار دارم به نحوه بیانت کار دارم به هیجانهای کنترل نشدت خودت با مصیبت همه چی اروم میکنی یهو نمیفهمم چی میشه قاط میزنی میزنی همه تلاشات بهم میریزی اعتراضم عزیزم راه داره میخوای با رفتار غلطشم مبارزه کنی راه دار بابا گوسفندم وقتی میخوان سرش ببرن اول بهش اب میدن !!!!
راستی یه سوال چرا در این مواقع سعی نمیکنی با سکس دهانی شوهرت رو ارضا کنی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یکی یه دونه
دیشب باز بحثمون شد ..... ایندفعه منم جوش اوردم و هر چی توی دلم مونه بود ریختم بیرون . قرار بود تا چند ماه اینده جابجا بشیم و بریم یه جای دیگه ولی دیشب گفت که این فکرا رو از کلت بنداز بیرون ما از اینجا تکون نمی خوریم !!!!!!! اره دیگه مفت میخوره ، میگرده واسه خودش ، چند نفر هستن که بی چون و چرا کارها و مسئولیت هاشو به عهده بگیرن .. چرا باید از اینجا تکون بخوره ! بدترین چیزی که می تونه اتفاق بیفته همینه .... مطمئنا اگر از پیش خانوادش بریم خیلی چیزا عوض میشه . خدایا خودت کمک کن .
تا حالا هزار بار بهم قول داده که میریم ولی دیشب زد زیرشون . حتی فکر اینکه بخوام اینجا ، پیش اینا بمونم عذابم میده . هر روز هزار مدل بدبختی رو تحمل میکنم . از خرج های الکی میزنم که جور بشه زود تر از اینجا بریم ولی اخرش اینه .... تنها چیزی که منو از پا در میاره اینجا موندنه . هزار مدل فکر و خیال واسه خودم دارم ولی یکی یکی داره نابود میشه .
سلام خواهرم
رویاهای شما سر جاشه قرار نیست تا یه اتفاقی می افته رویاهای یک نفر نابود بشه
ارامش داشته باش...اروم باش و از روشهای کنترل فکر استفاده کن تا ارامش بیشتری تجربه کنی
اما سوال اساسی اینجاست
چی شد که خوب شد؟
چی شد که خراب شد؟
شما باید اگاهی بیشتری نسبت به خودت و شوهرت پیدا کنی...
یه سوال دیگه اینکه ارتباط معقدی رو از دوران عقد انجام میدادید یا بعد از عروسی شروع به این کار کرده ؟
سلام عزیزم
مشکلات منهم کمتر از شما نیست ولی بدون گذشت زمان خودش خیلی از مشکلات رو حل می کنه.شما فقط سعی کن بچه دار نشی.و وقتی هم که دیدی عصبانیه هیچی نگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazijun12
راستی یه سوال چرا در این مواقع سعی نمیکنی با سکس دهانی شوهرت رو ارضا کنی ؟
سلام نازی جون
فکر کنم قبلا جواب همه این سوالاتو دادم . شوهرم دیر ارضاست و اگر بخوام اینکارو انجام بدم خودم از پا در میام و به این راحتی هم ارضا نمیشه ..البته دارم مطمئن میشم که فقط به خاطر مصرف مواد بوده که تا حالا اینقدر طول میکشیده ! چون این چند روزی که اوضاع اروم بود و بیرون نمی رفت مدت زمان سکسش خیلی عادی و کم بود و من اصلا اذیت نمی شدم (مثلا از 20 دقیقه مدام یه دفعه شد 5 یا 10 دقیقه !!! ) الان که فکر می کنم میبینم که شوهرم از همون زمان عقد داشته مواد مصرف میکرده ، که اینقدر دیر کارش تموم می شده
این فکرا خیلی ازارم میده . فکر اینکه تمام این مدت منو بازی میداده و من اینقدر بهش اطمینان داشتم . خیلی خودمو فریب می دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazijun12
یه سوال دیگه اینکه ارتباط معقدی رو از دوران عقد انجام میدادید یا بعد از عروسی شروع به این کار کرده ؟
عزیزم ما زیاد اینکارو انجام نمی دیم حتی همون دوران عقد. فقط زمانی که دعوامون میشد با زور اینکارو میکرد یا زمانهایی که من پریود بودم و باز هم به زور اینکارو میکرد (البته نه همیشه ) یه وقتهایی هم اگر همه چیز اوکی بود و ازم میخواست خودم راضی بودم و انجام میاد . شاید اگر بخوام میانگین بگیرم میشه ماهی یکبار