سلام
فعلا ازش سه تا برداشت میکنم تا بعد
1.روزی دست خداست اگر نخواد هیچ کار نمی تونی بکنی
2.اگه افراد با هم متحد باشن کسی نمی تونه کاری باهاشون داشته باشه
3.گاهی اوقات برای بدست آوردن ماهی برای زندگی باید روش و عوض کرد
تصویر جالبیه ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
فعلا ازش سه تا برداشت میکنم تا بعد
1.روزی دست خداست اگر نخواد هیچ کار نمی تونی بکنی
2.اگه افراد با هم متحد باشن کسی نمی تونه کاری باهاشون داشته باشه
3.گاهی اوقات برای بدست آوردن ماهی برای زندگی باید روش و عوض کرد
تصویر جالبیه ممنون
نمیدونم چرا تا این تصویرو دیدم گفتم عجب مرد بد شانسی! این همه تلاش میکنه ،نعمت هم فراوونه ولی یه لقمه نون نمیتونه در بیاره!
منم به روزی هر آدم فکرم رسید.انگار روزیش نیست که ماهی صید کنه
سلام
از عکس اون اشپزه خیلی خوشم اومد خیلی باحال بود عکس برفم تکراری بود عکس ماهی خیلی باحاله نظر بدین منم نظر میدم خیلی خوشم اومد اینجا باز راه افتاد چند سالی:311: بود کسی به این تاپیکا محل نمیداد..بها دادن خود مدیر باعث شد اینجا موتورش روشن بشه مرسی از همه.
شاید اون طرف که اون بالاست داره فکر میکنه که هیچ ماهی زیر اب نیست و این فکرش باعث شده کور ترین نقطه اب که هیچ ماهی توش وجود نداره نصیبه قلابه این ماهی گیر بشه.
ماهی گیر فکر میکرده اگه نخ قلابش رو بلند تر بگیر، بهتر میتونه ماهی بگیره.
بعضی وقتا توی زندگیمون هم اینجوری میشه. یه پارامتری رو، فکر میکنیم زیاد شدنش ما رو به نتیجه نزدیک میکنه.
در صورتیکه در واقعیت اینجوری نیست.
این تصویر ماهی گیر حکایت منه :D
گاهی فکر می کنیم که کاری که شروع کردیم شاید بازار مناسبی نداره و ما اشتباه کردیم که
تو این قسمت بازار سرمایه گذاری کردیم یا قلاب انداختیم غافل از اونکه بازار پر از فرصته در اون
زمینه ولی ما قلابمون رو انداختیم جایی که ماهی ها نیستن و در واقع روش ما درست نیست و
ما باید روشمون رو عوض کنیم تا ماهی به قلابمون گیر کنه!
ماهی گیر ( استعاره از بهار :D ) هم اگه جاشو عوض کنه ماهی های زیادی گیرش میاد! :311:
سلام امید وارم حاله همه خوب باشه
این تصویر نه ترسناک نه غم انگیز
این تصویر دقیقا یه تصویر مشاوره ایه که مفهوم خیلی خوب داره
بعد از اینکه همه نظر دادن براتون نوشته صاحب تصویر و در مورد تصویرش میزارم
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/35637/...3f68737f47.jpg[/img]
برداشت های من:
-تو زندگی خیلی از مشکلات ما راه حل های ساده دارند ولی ما اون مشکلات رو پیچیده میکنیم .
- داشته های ما خیلی بیشتر از اونی هست که ما فکر میکنیم.
عقل که نباشد جان در عذاب است
برای حل مشکلات راه حل ساده تری است.همیشه قبل از عمل به راه حل ها فکر کنیم بهترینو انتخاب کنیم.
براي دستيابي به هدف ميشه از راههاي زيادي استفاده كرد،ميشه از نردبونهاي زيادي واسه رسيدن به نقطه دلخواه استفاده كرد.با تلاش بسيار ميشه به نتيجه رسيد