RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
ساقی گرامی..>> والا ما هر وقت انلاین بودیم دیدیم ایشون اومدن چند تا تاپیک رو خوندن و تذکرات کافی رو دادن و رفتن...یکبار هم که ازشون پرسیدم گفتن وقت کافی ندارن سر بزنن
به هر حال نظم دهی و مدیریت تالار همدردی بسیار دشوار هست و ایشان در ابتدا نیز بسیار برای ارتقا تالار کمک کردند از ایشان بخاطر تمام زحمت هاشون تشکر میکنم...ولی دوست دارم بیشتر باشن و ما رو خوشحال تر کنن
در هر حال هر جا هستی شاد و خرم باشی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
ساقی گرامی..>> والا ما هر وقت انلاین بودیم دیدیم ایشون اومدن چند تا تاپیک رو خوندن و تذکرات کافی رو دادن و رفتن...یکبار هم که ازشون پرسیدم گفتن وقت کافی ندارن سر بزنن
به هر حال نظم دهی و مدیریت تالار همدردی بسیار دشوار هست و ایشان در ابتدا نیز بسیار برای ارتقا تالار کمک کردند از ایشان بخاطر تمام زحمت هاشون تشکر میکنم...ولی دوست دارم بیشتر باشن و ما رو خوشحال تر کنن
در هر حال هر جا هستی شاد و خرم باشی:72:
با سلام
اگرچه شايد ساقي دوست نداشته باشد، اما بنده به عنوان مدير همدردي ناچارم سوء تفاهمات احتمالي كه ممكن است در مورد مديران تالار يا بعضي افراد موثر وجود دارد را بر طرف كنم.
بسياري از مديران تالار، يا حتي كساني كه نامشان در قالب مديران تالار نيست (چون نمي خواهند فشارهاي زيادي رويشان باشد و مانع از فعاليت سازنده اشان بشود)، به صورت چراغ خاموش و بدون هيچ سروصدايي همه وقت انرژي خودشون را روي ارتقاء سطح كيفي تالار گذاشته اند.
ممكن است از آنها پست نبينيد، تشكر نمي شوند، رتبه نمي گيرند، كسي آنها را نمي شناسد، از آنها قدرداني نمي شود. و گاهي تصور مي شود فقط يك اسم هستند. ليكن قدرت تالار به آنهاست و از كارگردانان قوي تالار محسوب مي شوند.
از جمله هستند psy ، ساقي، طاهره و دهها نفر ديگر كه حضور فيزيكي كمي از آنها شاهد هستيد.
اما ساقي:
رسالتهاي مهمي در تالار به عهده گرفته اند كه بعضي از آنها واقعا وقت و انرژي بسيار زيادي از ايشان گرفته است.
به عنوان نمونه فقط عرض كنم.:
- انجمن پاسخ تخصصي به مراجعان تمام زحمات تدوين، ويراستاري و مديريتش بر عهده ايشون هست.
او پس از مطالعه صدها پست و هزاران صفحه سئوالات مراجعين، با دقت تاپيك ها و پستها را از نظر هماهنگي سئوالات و پاسخ هاي تخصصي و مفيد بودن و سازنده بودن جوابها و كاربري عمومي آنها ، دست به انتخاب آنها زده و پس از حذف پستهاي غير مفيد و ناكارآمد و تلخيص و ويراستاري آنها در تعدادي انجمن و در بيش از 50 تاپيك خلاصه شده گرد آوري كردند و همچنان هم ادامه دارد.
- كمك در تهيه مقالات تخصصي كودكان از ديگر خدماتشان بوده است.
- وي يكي از افراد گمنام در تهيه و جمع آوري و تدوين مقالات منتشر شده در سايت و تالار همدردي بودند كه جهت نرم افزار مشاوره همراه فعاليت چشمگيري داشتند كه ماهها وقت گذاشتند و اكنون به صورت رايگان در تالار همدردي جهت دانلود حتي براي بازديدكنندگان لينكش قرار گرفته است.
- همچنين دقت و بررسي پاسخها و گزارش پاسخهاي ناصحيح، گزارش تاپيكهاي غير مفيد، تنش زا ، همچنين معرفي پاسخهاي مفيد، معرفي افرادي با تاثير مثبت، و .... از ديگر فعاليت هاي ايشون هست.
- همچنين تشخيص و معرفي مراجعان حاد كه نياز به كمك فوري دارند، از ديگر خدماتشون هست.
اين توضيحات را دادم كه بدانيد، هميشه آنها كه چترهاي نجات ما را مي بندند در معرض ديد ما نيستند و ما آنها را نمي شناسيم.
اگر تصور كنيد كه اين تالار و دهها هزار پست و اعضاء و مشكلات و .... صرفا توسط شخص بنده مديريت مي شود به اشتباه رفته ايد.
حتي اعضايي كه مسئولانه گزينه ارسال گزارش را در ذيل پستهاي خاص مي فشارند تا مديران متوجه شده و ترتيب اثر بدهند مديران غير محسوس تالار محسوب مي شوند. چرا كه گاهي با معرفي يك پست از يك نفر كه در يك لحظه بحراني نياز به مداخله دارد، زندگي يك انسان را انرژي مي بخشند.
شايد باورش براي عموم اعضاء سخت باشد،اما كساني در تالار ناشناخته هستند و بدون تابلو فعاليت مي كنند كه شايد هم از نظر كمي و هم از نظر كيفي وقت و انرژي بيشتري حتي نسبت به من مي گذارند.
ما تسلیم.................. خب مدیر جان اینها رو از اول می گفتید تا لااقل ما شرمنده این دوستان پرتلاش نمی شدیم.
پس ساقی عزیز واقعا ساقی تالار هستند....دست گلت درد نکند ساقی جان :72:
پریوش >>> سر زنده و هر وقت هست حضورش محسوسه ، با تلاش در مسیر تغییر با ایجاد تاپیکهای مناسب موقعیتی را برای دیگر کاربران جهت توجه به امید و همت برای ساختن را ایجاد می کند .
کنجکاو >>> پر جنب و جوش و نیروی فعال ساز بخش سرگرمی و با ایجاد تاپیکهایی نو در این زمینه تحرکی در میان اعضاء ستاره آبی ایجاد می کند .
ساقی >>> پیش از این که توضیحات مدیر محترم را ببینم همیشه ایشان را جوانی پر انرژی که مثل طاهره جزء فعالان بی جلب توجه و بی ادعا می دانستم و این که فقط مهم براش وظیفه ایه که در قبال تالار به عهده گرفته و به حواشی کار نداره و هر جا که خیلی ضرورت دیده پستی زده و ایشان را در همان عنوان مدیریتی مشغول و فعال حس می کردم و با توضیحات جناب مدیر و مشاهده لیست فعالیتهایشان از زمانی که مدیر شدم صحه بر تصورم یافتم و از زحمات و تلاش بی شائبه ایشان چیزی بیش از آنچه تصورم بود را هم فهمیدم ، خدا قوت ساقی عزیز:104:
.
سلام وجود اين عضو خانم بالهاي صداقت در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم بالهاي صداقت عضو فعال عضو همراه دلسو ز تاپيك عالي مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است اميدوارم به فعاليت خودشون ادامه دهند فعاليت بسيار خوبي در تالار دارند براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72::72:
بازهم تشکر از آقای ابراهیمی :72:
بالهای صداقت عزیز>> مادری صبور و همسری فداکار....هم تالاری دلسوز و کوشا.... خواهری بزرگتر برای من که تلاش و پشتکار بسیاری در حل مشکلات نشان می دهند... پر از امید با هدف های طولانی مدت و ارزشمند
اما بالهای صداقت یک ویژگی ناب هم دارد و آنهم اینکه در برخی مواقع در بعضی پست ها خیلی خوب از ""واکنش وارونه"" آنهم از نوع خفیف استفاده می کند
انشالله خودشان ..همسرشان و موطلایی عزیز همیشه شاد باشند:72:
سلام محمد ابراهیمی
ازتوجه و اظهار لطفت ممنونم :72:
وهمین طور ازدوستان و مدیر محترم که نسبت به من لطف دارند:72:
خیلی دوست دارم که بتونم بیشتر در خدمت اعضا باشم .واز این بابت واقعا شرمنده ام .
بنده از وجود تک تک اعضاء استفاده برده ام واز تاثیر وجو.دشون بهره ها بردم .
تک تک شما را عاشقانه دوست د ارم :43::72:
سربلند و بهروز باشید :72::104:
نظرتان درباره خانم فزشته مهربان مدير تالار چه است
نظرتان درباره خانم فرشته مهربان مدير تالار چه است
خانم فرشته مهربان مدير مهربان دلسو ز با تجربه با دانش با علم است ايشان شبانه روز براي تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم قابل احترام است بهترين مدير تالار است مدير فهيم در تالار كارشون خيلي عالي است اميدوارم قدر مدير عالي زحمت كش بدونيم ايشان فردي بسيار خوب عالي است براتون ارزوي سلامتي و موفقيت مي كنم.
:72::72::72:
RE: نظرتان درباره خانم فزشته مهربان مدير تالار چه است
سلام
آقای ابراهیمی شما که به اندازه تمام اعضای همدردی تعریف کردین:311:
من به شخصه راهنمایی ها و طرز بیانشونو می پسندم. راهنمایی هاشونو جوری بیان می کنن که آدم خیلی راحت می تونه بپذرتشون. بدون اینکه احساس جبهه گیری تو شخص ایجاد کنه، بر عکس بعضی از دوستان همدردی که صاف می زنن تو برجک آدم!
در مورد مدیریتشون شناخت و اطلاعی ندارم، بنابراین علی رغم بعضی چیزهای ضد و نقیضی که شنیدم نمی تونم اظهار نظری کنم.
ان شاالله که همیشه موفق و در حال پیشرفت باشن.
RE: نظرتان درباره خانم فزشته مهربان مدير تالار چه است
برادر عزیزم ، محمد ابراهیمی گرامی ،
غافگیر شدم :303:، امااینو وقتی لطف در حق خودم می دونم که دوستان عزیز نسبت به حضور و فعالیتها و تعاملات من با اعضاء خوب همدردی عیوب و اشکالاتم را به من هدیه کنند .
گرین بزرگوار
ممنونم از نظر لطف شما من مایلم اگر اشکالی هم می بینید از بیان اوندریغ نکنید .
در خصوص مسائل مدیریتی ، چون نقش آشکار برای دوستان بیشتر جنبه نظارتی آن هست ، و از جنبه های ساماندهی و اصلاحی و بعضی وظایف دیگر مدیران اطلاع ندارند ، تقاضا دارم هر جا ابهامی هست و تصوری که حقیقت اون براشون آشکار نیست بنا به قوانین تالار خصوصی مطرح کنند تا شفافیت پیش آید .
به شخصه اعتقاد دارم در تعامل با دیگران هر وقت ابهامی یا سئوالی در موردی که برایمان روشن نیست پیش می آید یا عیوبی و اشکالی می بینیم بهترین کار اینه که با خود اون فرد مطرح کنیم . لذا بنده هم صمیمانه دست دوستانی که عیوبم را به من هدیه می کنند و ابهاماتشان را مطرح می سازند را به گرمی فشرده و پیشاپیش از اعماق وجودم دعا گو خواهم بود و تشکر قلبیم را نثار می کنم .
امیدوارم مشمول مهر و محبتتان به اینگونه که درخواست کرده ام باشم . ان شاء الله :72:
برای این که از این فرصت پیش آمده در جهت نقد شدن بهره ببرم ، از جناب مدیر تقاضا دارم اگر امکان دارد این تاپیک موقتاً و به مدت محدودی که خود صلاح می دونند در یکی از انجمنهایی که همه اعضاء دسترسی دارند قرار داده شود .